راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام
چطور باید این نور هارو اکتیو کرد:
هم چنین یه خریدار حرفه ای و پولدار هم معرفی کنید!!!1

64292261485415076240.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان من 3 تا DLC رسمی رو نصب کردم وقتی وارد گزینه DATA FILES توی لانچر بازی میشم با این سه تا مواجه میشم.میشه هر سه را با هم فعال کرد؟(تیک هر سه را زد) یا باید هر کدام را چداگانه.

اگر مختصر توضیح دهید ممنون میشم.

2013-06-23_182440.jpg

سلام

دوستان من 3 تا DLC رسمی رو نصب کردم وقتی وارد گزینه DATA FILES توی لانچر بازی میشم با این سه تا مواجه میشم.میشه هر سه را با هم فعال کرد؟(تیک هر سه را زد) یا باید هر کدام را چداگانه.

اگر مختصر توضیح دهید ممنون میشم.

2013-06-23_182440.jpg
هر سه تا رو بزن :دی

بازی رو دوباره از اول شروع و تمامی 5 عدد گروه اصلی بازی رو تمام کردم ...
چند تا باگ بازی رو میگم که حالشو ببرین
برای 100 کردن لول speech
برای 100 کردن لول ایلوژن
و 100 کردن دیستراکشن و ریستوریشن
باگ هایی هست که معرفی خواهم کرد
لطفا این باگ ها رو زودتر معرفی کنید که استفاده کنیم،ممنون.

اول از همه بگم speech فقط به اسکایریم ختم نمیشه
این باگ همیشه در سری بازی های bethisda قرار میگیره
دلیلشو دقیق نمیدونم شاید مهندس این بخش میخواد خودشو معروف کنه
در fall out ها هم همچین باگی بود
برای 100 کردن این لول به شهر دزد خیز riften سفر کنید . اونجا در نزدیکی میدان اصلی شهر یک خانه یا مغازه ای هست در کنار اهنگری به اسم Black Briar Meadrey
داخل که بشین در وقت کار ، یک الف elF اونجا میبینید پشت پیشخوان
اسم اون
Ungrien هست
با او صحبت کنید و گزینه وسط که میگه
Tell Me About… رو بزنید او سعی داره بپیچونتتون گرینه یPersuade را بزنید . باگ اینجاست که هرگز این گزینه نمیرود و در هر بار دوباره اثر میکند . انقدر این کار را تکرار کنید تا لول شما به 100 برسد . وقت گیر است

برای دوستانی که زبانشون خوبه و میخوان نسخه انگلیسی این باگ رو بخونن

Take off for Riften. A guard will be waiting outside the door.
Bribe, persuade, or intimidate the guard to let you inside. When you’re in the town, enter the Black Briar Meadrey. Save your game before continuing.
You’re looking for Ungrien in the tavern. Just wait if he isn’t around, he’ll eventually show up at the bar.
Talk to Ungrien, and choose the “Tell Me About…” speech option. Then choose to Bribe him.
After bribing him, choose the “Tell me About…” speech option again. Now, instead of trying to Bribe him, try to Persuade him.
Choose the Bribe speech option again, whether you succeed or fail trying to Persuade Ungrien doesn’t matter.
Choose the “Tell me About…” option a third time. Then choose the Persuade option for a second time.
Now, just keep choosing the Persuade option. You’ll continue to gain Speech skill points. It’s just that easy.

- - -ویرایش - - -

برای 100 کردن لول ایلوژن و دیستراکشن و ریستوریشن همچین باگی وجود نداره اما
یک سری کار های زیرکانه هست که این لول هارو به 100 میرسونه
برای مثال اسپل اگر اشتباه نکنم murffie که برای ایلوژن هست . این اسپل به پاهای شما قدرتی میده که سریعتر و ارام تر حرکت کنن برای 180 ثانیه . دائم استفاده کنید و مانای شما پر میشود با سرعت
و همینطور لول اپ میشوید .
در مورد دیسراکشن:
وقتی برای اولین بار عضو گروه کمپانیون میشوید companion . ان ها برای تست کردن شما ، شما را به همراه یکی از افراد توانای گرون به حیاط پشتی میبرند . از شما انتظار میرود با شمشیر فقط بجنگید . اما شمشیرتان را در نیاورید و با اسپل های دیستراکشن ضربه بزنید . حریف به شما میگوید که از اسپل استفاده نکن . شما توجهی نکنید و با اسپل او را هدف قرار دهید.
نگته : خون حریف اصلا کم نمیشود ولی به سمت شما حمله میکند. این کار تا بی نهایت میتواند ادامه داشته باشد . در نهایت با یک ضربه شمشیر کوئست تکمیل میشود پس شمشیر در نیاورید . حتی سپر هم کوئست را تکمیل میکند. این عمل فقط برای اسپل دیستراکشن است

من تازه این بازی رو شروع کردم!!(بخاطر دروس و کار و بارهای دنیای واقعی)ولی این بازی فوق العادست...
خداییش خیلی با این بازی حال کردم،نژاد ردگارد رو انتخاب کردم و باید دید که چی میشه...

دوستان من تو یک از ماموریت های dlc دراگون بورد اونجایی که قراره برم بالا یه خونه قارچی هرچی E رو میزنم فقط 2 متر بالا میره وتمام میوفته زمین راه حلی چیزی هست که لینجا رو رد کنم؟

دوستان فک کنم یه skyrim جدید برا xbox اومده!؟
این کلا موضوش با این قبلیه فرق میکنه یا اینکه همون بازیه فقط مراحل جدید واسش گذاشتن!؟
اصلا اینی که من میگم انتشار شده یا نه هنوز!؟

اسکایریم رو با کل سری the elder scrolls اشتباه نگیرید دوستان
اسکایریم یکی از 5 سری the elder scrolls هستش و هر بازی جدیدی که میاد درست نیست بگیم اسکایریم!
دوجور the elder scrolls جدید هست که یکی اومده و دیگری در راهه :
1- SKYRIM Legendry Edition ( که اومده و تمامی DLC را رو داره.به عبارتی همون نسخه GOTY می شه)
2- the elder scrolls online هستش که هنوز نیومده.بایستی بعد از از خرید ، اون رو اینترنتی بازی کرد که شما تمامی سرزمین های سری the elder scrolls میشه و در سبک MMO هستش.که متاسفانه هیچ از حماسی بودن و طبیعی بودن اسکایریم به ارث نبرده و شده یک بازی فانتزی مثل Kingdom of Amalur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or