5ACE5سلام به همگی من برای ساخت خونه glass می خوام از کجا باید گیر بیارم آگه چیتش هست ممنون میشم بگین یا هرچی:d
- - -ویرایش - - -
در ضمن اگه کسی چیت steel inogt رو داره لطف کنه بگه
ممنون اگه میشه چیت goat horn رو هم بگی:d5ACE5
steel ingot^
J رو بزن نوشته دیگه اونجامن همین اول گیر کردم
همین اول بعد از رسیدن به این شهر اولیه riverwood یا هرچی که هست :d
نمیدونم چیکار کنم :d
اونجا vrythur باید بهتون حمله کنه و اونو بکشین،اگه نمیشه باگ هست یبار اونجارو دوباره لود کنین از Save قبلیسلام به همگی من تو مرحله ی touching the sky وقتی به بالا ی برج می رسی گیر کردم جای اون صندلی نمیدونم میگه چیکار کن ولی یه علامت جای صندلی هست میگه slay arch-curat لطفا کمک کنید این دفعه دومه که جواب منو نمیدین نکنه ما تحریم شدم هانتر جان
هانترجان ممنون حالا مراحل تموم شده تو شهر های دیگه به من حمله می کنن؟ بعد بهتره اینو درمان کنم یا بزارم باشه بعد بره درمانش چیکار کنم یه سوال دیگه تو اول دانگارد نمی شد ومپایر نشی دانگاردی شی ؟اونجا vrythur باید بهتون حمله کنه و اونو بکشین،اگه نمیشه باگ هست یبار اونجارو دوباره لود کنین از Save قبلی
برا درمان شدن برو پیش Falion تو شهرMorthal،برا کم شدن اثرش هم باید خون بخوری.هانترجان ممنون حالا مراحل تموم شده تو شهر های دیگه به من حمله می کنن؟ بعد بهتره اینو درمان کنم یا بزارم باشه بعد بره درمانش چیکار کنم یه سوال دیگه تو اول دانگارد نمی شد ومپایر نشی دانگاردی شی ؟
بالا کوه اون نزدیک یهTemple of vaermina هست باید برین اونجاسلام به همه هم سایتی های عزیزمن تو یکی از ماموریت ها گیر کردم بهم میگه erandur رو دنبال کن ولی تو راه گمش کردمحالا باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ا گه کسی بلده لطفا زود جواب بده چون حسابی داره اعصابم رو خرد می کنهلطفا یکی جوابم رو بده