راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام به همگی من برای ساخت خونه glass می خوام از کجا باید گیر بیارم آگه چیتش هست ممنون میشم بگین یا هرچی:d

- - -ویرایش - - -

در ضمن اگه کسی چیت steel inogt رو داره لطف کنه بگه

سلام.من این بازی رو برا ps3 گرفتم {حالا نمیدونم همینه یا نه همونی که اولش میخوان سر طرفو بزنن یه اژدها حمله میکنه و...}میخواستم بدونم سبک بازی چیه در اصل :دی

یه سوال دیگه که به این تاپیک ربط نداره

بازی dragon age 2 هم تو این مایه هاست سبکش؟چون تو هر دوشون موندم :دی احتمالا خوشم نمیاد از سبکش یه جورین

بله سبک هر دو RPG است.
که به عقیده ی بسیاری، بهترین سبک بازی است.همین الآن هم خیلی از بازیها سعی میکنند تا حدودی المان های RPG را وارد بازی کنند که بازی قابل باورتر بشه
اسکایریم و قبل از آن آبلیویون هر دو جزو شاهکارهای این نسل حساب میشوند

سلام به همگی من تو مرحله ی touching the sky وقتی به بالا ی برج می رسی گیر کردم جای اون صندلی نمیدونم میگه چیکار کن ولی یه علامت جای صندلی هست میگه slay arch-curat لطفا کمک کنید

سلام خسته نباشیمن تو یکی از ماموریت ها گیر کردم بهم میگه erandur رو دنبال کن ولی تو راه گمش کردمحالا باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کسی بلده لطفا زود جواب بده چون حسابی داره اعصابم رو خرد می کنه

سلام به همگی من تو مرحله ی touching the sky وقتی به بالا ی برج می رسی گیر کردم جای اون صندلی نمیدونم میگه چیکار کن ولی یه علامت جای صندلی هست میگه slay arch-curat لطفا کمک کنید این دفعه دومه که جواب منو نمیدین نکنه ما تحریم شدم هانتر جان

سلام به همگی من تو مرحله ی touching the sky وقتی به بالا ی برج می رسی گیر کردم جای اون صندلی نمیدونم میگه چیکار کن ولی یه علامت جای صندلی هست میگه slay arch-curat لطفا کمک کنید این دفعه دومه که جواب منو نمیدین نکنه ما تحریم شدم هانتر جان
اونجا vrythur باید بهتون حمله کنه و اونو بکشین،اگه نمی‌شه باگ هست یبار اونجارو دوباره لود کنین از Save قبلی‌

اونجا vrythur باید بهتون حمله کنه و اونو بکشین،اگه نمی‌شه باگ هست یبار اونجارو دوباره لود کنین از Save قبلی‌
هانترجان ممنون حالا مراحل تموم شده تو شهر های دیگه به من حمله می کنن؟ بعد بهتره اینو درمان کنم یا بزارم باشه بعد بره درمانش چیکار کنم یه سوال دیگه تو اول دانگارد نمی شد ومپایر نشی دانگاردی شی ؟

سلام به همه هم سایتی های عزیزمن تو یکی از ماموریت ها گیر کردم بهم میگه erandur رو دنبال کن ولی تو راه گمش کردمحالا باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ا گه کسی بلده لطفا زود جواب بده چون حسابی داره اعصابم رو خرد می کنهلطفا یکی جوابم رو بده

هانترجان ممنون حالا مراحل تموم شده تو شهر های دیگه به من حمله می کنن؟ بعد بهتره اینو درمان کنم یا بزارم باشه بعد بره درمانش چیکار کنم یه سوال دیگه تو اول دانگارد نمی شد ومپایر نشی دانگاردی شی ؟
برا درمان شدن برو پیش Falion تو شهرMorthal،برا کم شدن اثرش هم باید خون بخوری.
سلام به همه هم سایتی های عزیزمن تو یکی از ماموریت ها گیر کردم بهم میگه erandur رو دنبال کن ولی تو راه گمش کردمحالا باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ا گه کسی بلده لطفا زود جواب بده چون حسابی داره اعصابم رو خرد می کنهلطفا یکی جوابم رو بده
بالا کوه اون نزدیک یهTemple of vaermina هست باید برین اونجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or