راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
Labyrithian بدون برف هست :دی Art هست، دقیقاً مثل بازی نیست. بزرگتر از طراحی تو بازی هست.

هانتر جان عکس آواتارت اون یارو Clavius vile نیست؟!
بخوام یهDaedra بذارم آواتار, Lady Azura رو میزارم نه اون یارو کوتوله رو :دی

این از یه فیلم هست که اسمشDonnie Darkoهست:d
===========
دوباره شروع کردم Oblivion رو دارم میرم، یعنی‌ اسکایریم با این همه عظمتش فقط یه گوشه‌ کوچیک از عظمت Oblivion رو داره.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام کسی که این مطلب رو به نمایش گذاشته هیچ خلاقیتی به خرج نداده جزء اینکه از روی مطالب دیگران کپی گرفته و به اشتراک گذاشته حتی به خودش یک زحمت هم نداده که یک کلمه از خودش بنویسه فقط اون گل آخرش رو خودش گذاشته وگرنه هیچ کاری نکرده این موضوع را به چند وب سایت دگه هم گفته ام که این مطالب را کپی نگیرند ما فایل ها رو PDF می کنیم تا کسی نتونه ازشون استفاده و یا ویرایش کنه ولی افرادی اینطور قانون شکنی می کنند واقعا برای افرادی که این کار ها را می کنند متائسفم!اینکار حق کسانی که شبانه روز برای آن ها زحمت می کشند را زایه میکنند واقعا که!اگه این مطلب را خواندید دیگر از این کار ها نکنید و از مطالب سایت های دیگه استفاده نکنید!مخصوصا از وبلاگ های شخصی که خیلی جا ها دیدم که اینکار را کرده اند!
جو نده برادر من
این نوشته سال 2011 ارسال شده الان تقریبا وسط 2013 هستیم
+اینجا یه انجمنه و هرکسی هر مطلبی که میخواد میزاره
در ضمن باز دست آقا پژمان درد نکنه که برامون این مطلب کپی رو هم گزاشت خیلی ها همینم عرضه ندارن در ضمن تمام این مطلب با کمک بچه های این سایت گرد آوری شده یه نگاه به صفحات اول بندازید
چندین روز طول کشید که این مطلب تکمیل بشه بعد شما به این میگی کپی

Labyrithian بدون برف هست :دی Art هست، دقیقاً مثل بازی نیست. بزرگتر از طراحی تو بازی هست.

این از یه فیلم هست که اسمشDonnie Darkoهست:d

این .... بدون برف که میگی(!) همون جاییه که توی dlc دانگارد وارد بازی شد؟!

ولی این Donnie Darko صورتش عین ماسک Clavius vile هست!!

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

میدونم اینجا جاش نیست ولی جای مناسبی تو فروم واسه درخواستم پیدا نکردم :)
ممکنه یه نفر لینکه دانلود Oblivion رو بزاره؟!

این .... بدون برف که میگی(!) همون جاییه که توی dlc دانگارد وارد بازی شد؟!

ولی این Donnie Darko صورتش عین ماسک Clavius vile هست!!

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

میدونم اینجا جاش نیست ولی جای مناسبی تو فروم واسه درخواستم پیدا نکردم :)
ممکنه یه نفر لینکه دانلود Oblivion رو بزاره؟!
نه جایی‌ که ماسک‌های Dragon priest رو میز‌اری :دی البته یه حدس هست فقط.
یه DLC باید بسازن بر اساس اینRealm . Clavicus خیلی‌ باحالی داره :دی

بچه ها کمک !!!!!
من در ماموریت اصلی بازی باید میرفتیم تو ریفتن پیش گروه دزدها رفتم اونجا
رییسشون بهم گفت برو اون پیر مرده رو از زیر زمین بیار تو سلول بود رفتم
باهاش هم حرف میزنم میاد در رو باز میکنه ولی من نمیتونم برم انگار بستس همین طوری مونده اعصاب خورد کرده ها !!!!!!!!!
رمزی چیزی ندارید اونجا رو رد کنم؟
لطفا کمک کنید

بچه ها کمک !!!!!
من در ماموریت اصلی بازی باید میرفتیم تو ریفتن پیش گروه دزدها رفتم اونجا
رییسشون بهم گفت برو اون پیر مرده رو از زیر زمین بیار تو سلول بود رفتم
باهاش هم حرف میزنم میاد در رو باز میکنه ولی من نمیتونم برم انگار بستس همین طوری مونده اعصاب خورد کرده ها !!!!!!!!!
رمزی چیزی ندارید اونجا رو رد کنم؟
لطفا کمک کنید
صفحه قبل جوابتنو دادم

ممنون !!!!!!!
حواص ندارم که :d
الان هم موقع امتحانا و کنکوره
الان همین طوری آومدم
از تابستون جدی تر بازی میکنمD:
ممنون از راهنمایی همگی مخصوصا هانتر

setstage MQ202 180
اگه نشد هم باس با BSA unpacker درست کرد رو PC:دی

بچه ها من اولیش رو زدم نشد میگفت" setstage MQ202180 "not found
دقیقا همین طوری زدم با اسپیس . ولی گفت پیدا نشد
اون یکی رو هم BSA unpacker زدم اون هم نشد
این دومی ! رمز که نیست هست؟ یه برنامه است؟:d

بچه ها من اولیش رو زدم نشد میگفت" setstage MQ202180 "not found
دقیقا همین طوری زدم با اسپیس . ولی گفت پیدا نشد
اون یکی رو هم BSA unpacker زدم اون هم نشد
این دومی ! رمز که نیست هست؟ یه برنامه است؟:d
چون کد رو اشتباه زدین، بینMQ202 180 فاصله بذارین.
برنامه هست :دی، طرز کارش رو هم تو پست‌های قبلی‌ گفتم

آقا من این کد رو زدم رد شد رفتم پیشه زنه گفت تاون پیره مرده کجا است گفتم خودش داره میاد :))
گفت غلط کردی برو بیارش رفتم بیارمش اول پیدا نشد بعد دیدمش رفیتم به سمت ریفتن و بعد که پیر مرده هم آمد رفیتم پیش زنه ولی اون هیچ غلطی نمیکنه و میگه با اون مرده حرف بزن
حالا چه کنم
اون پیر مرده هم لال شده
yahoo_21.gif

رمزی ندارین کمک کنه؟

آخرین ویرایش:
با درود خدمت Skyrim بازان محترم.
دیگه حسابش از دستم در رفته که چقدر این بازی رو از اول شروع کردم. هر بار هم که رفتم چندتا نکته جدید یاد گرفتم. اینقدر از مناطق مختلف لذت میبرم که پیاده به صورت قدم زدن از این شهر به آن شهر میرم. اگه بخواهم تمام ساعت های که بازی کردم ام را روی هم بریزم شاید نزدیک به 250 ساعت بشه. طولانی ترین آنها هم 127 ساعت بود. اما هنوزم با این بازی عشق میکنم و از اونجا که دیگه ماموریتی نیست بازی رو از اول شروع میکنم.
اما من چند وقتی است که THE ELDER SCROLLS V SKYRIM - HEATHFIRE رو گرفتم و دارم بازی میکنم، چطوری میشه توی این خونه ساخت؟؟؟
بابا دیگه پُکیدم از بس کشتم. یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با درود خدمت Skyrim بازان محترم.
دیگه حسابش از دستم در رفته که چقدر این بازی رو از اول شروع کردم. هر بار هم که رفتم چندتا نکته جدید یاد گرفتم. اینقدر از مناطق مختلف لذت میبرم که پیاده به صورت قدم زدن از این شهر به آن شهر میرم. اگه بخواهم تمام ساعت های که بازی کردم ام را روی هم بریزم شاید نزدیک به 250 ساعت بشه. طولانی ترین آنها هم 127 ساعت بود. اما هنوزم با این بازی عشق میکنم و از اونجا که دیگه ماموریتی نیست بازی رو از اول شروع میکنم.
اما من چند وقتی است که THE ELDER SCROLLS V SKYRIM - HEATHFIRE رو گرفتم و دارم بازی میکنم، چطوری میشه توی این خونه ساخت؟؟؟
بابا دیگه پُکیدم از بس کشتم. یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در نظر میگیریم که تو شهر‌های Falkreath و Morthal از قبل Thane هستین.

برین با‌Jarl های اون شهر‌ها حرف بزنین تا بهتون یه زمین بدن، باقیش هم مشخص هست.خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or