اصولاً باید خودشون یه نامه بفرستن، شاید DLC فعال نیست. یا شاید Thane نیستیندستت درد نکنه، ولی اونا فقط ماموریت های فرعی بهم میدن. نمیشه تو شهر های اصلی مثل Whiterun یا Solitude زمین خرید؟؟؟
وقتی ماموریتهای Jarl هارو میرین Thane میشین بهتون یه شمشیر به عنوان جایزه اینا هم میدان. اگه هم THane هستین و نامه نمیفرستن دیگه دقیقاً نمیدونم چون زیاد رو این کار نکردم ببخشید. دانلود همهٔ آپدیت هارو هم توصیه میکنم.+ چند روزی صبر کنین بعضا رسیدن نامهها طول میکشهDLC که فعاله، میتونم برم برای ساخت خانه وسیله بسازم. اما تو بیشتر شهر ها تقریباً همه ماموریت ها رو رفتم، دیگه چطوری thane بشم؟؟؟
درود به همه
آقا من رفتم تو اون شهره که مثل شاخه اژدها است اسمش رو نمیدونم یادم نیست !
بعد رفیتم با یه بابایی تو یه خونه رفتیم زیر زمین یه جایی بود خوف ناک آقا سرتو. درد نیارم اون ارباب دنیای مردها بود فکر کنم بهم گفت برو یکی رو بیار اوردم گفت بکشش کشتم بهم یه گرز داد
واقعا قویه بعد از اون به بعد هر وقت کسی رو میکشم میگه میخوای باهاش چه کار کنی از تغذیه کنی یا ببینیش
این خوبه یا بد لطفا کمک کنین!!!!!!
آره وقتی بدون رمز کسی رو میکشم و میخورم :d
جون از دست میدم
حالا نمیشه با این آدم خوار ها دوست شد و رفت تو گروهشون من یه یارویی رو براشون کشتم اینو دادن نمیتونم
کوئست بهم بدن؟
بچه ها بعضی ههاتون منو میشناسید قبلا" بازی میکردم ولی یکی بگه بعد از کپی کردن DLC هرت فایر و دان گارد چیکار کم تغیرات وارد بازی شه....
Launcher بازی رو بالا بیارین Program data رو بزنین اونجا تیکهای DLC هارو بزنینبچه ها بعضی ههاتون منو میشناسید قبلا" بازی میکردم ولی یکی بگه بعد از کپی کردن DLC هرت فایر و دان گارد چیکار کم تغیرات وارد بازی شه....
باید همراه با esbern برگردی پیش delphine نه تنها!من اون جایی که باید با یه فردی به نام esbern حرف بزنیم رو رد کردم بعد رو نقشه باید برمیگشتیم پیش delphine منم رفتم پیش اون و با اون حرف زدم ولی هر مدل از صحبت رو که امتحان کردم کاری نمیکنه.باید چی کارش کنم؟