راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دستت درد نکنه، ولی اونا فقط ماموریت های فرعی بهم میدن. نمیشه تو شهر های اصلی مثل Whiterun یا Solitude زمین خرید؟؟؟
اصولاً باید خودشون یه نامه بفرستن، شاید DLC فعال نیست. یا شاید Thane نیستین :دی

نه نمی‌شه متاسفانه

DLC که فعاله، میتونم برم برای ساخت خانه وسیله بسازم. اما تو بیشتر شهر ها تقریباً همه ماموریت ها رو رفتم، دیگه چطوری thane بشم؟؟؟
وقتی‌ ماموریت‌های Jarl هارو میرین Thane میشین بهتون یه شمشیر به عنوان جایزه اینا هم میدان. اگه هم THane هستین و نامه نمیفرستن دیگه دقیقاً نمیدونم چون زیاد رو این کار نکردم ببخشید. دانلود همهٔ آپدیت هارو هم توصیه می‌کنم.+ چند روزی صبر کنین بعضا رسیدن نامه‌ها طول میکشه‌

درود به همه
آقا من رفتم تو اون شهره که مثل شاخه اژدها است اسمش رو نمیدونم یادم نیست !
بعد رفیتم با یه بابایی تو یه خونه رفتیم زیر زمین یه جایی بود خوف ناک آقا سرتو. درد نیارم اون ارباب دنیای مردها بود فکر کنم بهم گفت برو یکی رو بیار اوردم گفت بکشش کشتم بهم یه گرز داد
واقعا قویه بعد از اون به بعد هر وقت کسی رو میکشم میگه میخوای باهاش چه کار کنی از تغذیه کنی یا ببینیش
این خوبه یا بد لطفا کمک کنین!!!!!!

بعد تو اسکایریم نمیشه رییس جایی شد پادشاهی فرمانده ای که بری بجنگی با یه شهر دیگه و سرباز بگیری و از این جور چیز ها
یا برا خودت روستا یا شهر داشته باشی ؟ نمیشه؟

درود به همه
آقا من رفتم تو اون شهره که مثل شاخه اژدها است اسمش رو نمیدونم یادم نیست !
بعد رفیتم با یه بابایی تو یه خونه رفتیم زیر زمین یه جایی بود خوف ناک آقا سرتو. درد نیارم اون ارباب دنیای مردها بود فکر کنم بهم گفت برو یکی رو بیار اوردم گفت بکشش کشتم بهم یه گرز داد
واقعا قویه بعد از اون به بعد هر وقت کسی رو میکشم میگه میخوای باهاش چه کار کنی از تغذیه کنی یا ببینیش
این خوبه یا بد لطفا کمک کنین!!!!!!

اونی که گرز بهت داده ارباب دنیای مردها نیست پرنس های ددرا هستند که معمولاً باید براشون کسی رو قربانی کنید
اون تغذیه هم که میگی احتمالاً انگشتر نمیرا در دستات هست که برای گروه آدم خوارهاست خوب و بدش رو نمیدونم ولی یه تنوعی حساب میشه
تو fallout کسی رو میخوردی کاریزما از دست میدادی

آره وقتی بدون رمز کسی رو میکشم و میخورم :d
جون از دست میدم
حالا نمیشه با این آدم خوار ها دوست شد و رفت تو گروهشون من یه یارویی رو براشون کشتم اینو دادن نمیتونم
کوئست بهم بدن؟

آره وقتی بدون رمز کسی رو میکشم و میخورم :d
جون از دست میدم
حالا نمیشه با این آدم خوار ها دوست شد و رفت تو گروهشون من یه یارویی رو براشون کشتم اینو دادن نمیتونم
کوئست بهم بدن؟

گروه این ها مثل گروه های دیگه نیست که بهت کار بدن این ها پیرو یک پرنس ددرا هستند که آدم خوری مرامشون هست
کوئستشون هم همون قربانی کردن طرف هست که شما انجام دادی کار اضافی دیگر ندارند ممکنه شما تو دشت و بیابان به یکیشون بربخوری که سر یه جنازه واسته و شما رو سر سفره دعوت میکنه

- - -ویرایش - - -

بچه ها بعضی ههاتون منو میشناسید قبلا" بازی میکردم ولی یکی بگه بعد از کپی کردن DLC هرت فایر و دان گارد چیکار کم تغیرات وارد بازی شه....

این رو تو بخش pc بپرسی بهتر جواب میگیری

میشه سایتی که مد ها درش قرار داره بدید
یکی از بچه ها دادش
رفتم باید ثبت نام میکردی
منم که شیلتر شکنم خیلی کنده نتونستم میتونید
لطفا یه مد بزارید
هر مدی که بنظرتون خوبه برای بازی فشرده شدش رو میشه بزارید دان کنم؟

بچه ها بعضی ههاتون منو میشناسید قبلا" بازی میکردم ولی یکی بگه بعد از کپی کردن DLC هرت فایر و دان گارد چیکار کم تغیرات وارد بازی شه....
Launcher بازی رو بالا بیارین Program data رو بزنین اونجا تیک‌های DLC هارو بزنین

بعد از حدود 6 ماه فکر کنم یا بیشتر نشستم دوباره دارم بازی میکنم
دنبال مد های سالم هستم
بازی رو از سایت p30download دانلود کردم با حجم 3.5 گیگ
و اینبار میخوام روی pc تجربه کنم
دنبال چند تا چیت میگردم البته فکر کنم کاوه بتونه کمکم کنه
1- چیت برای بهترین bow و Arrow در کل بازی
2- مد برای بهترین arrow و bow اگر میشناسید ادرس بدید
همین دیگه نیازی به چیزی نیست
یه دی ال سی هم دانلود کردم 72 مگ بود به اسم Hearthfire
چون رو پی سی بازی نکرده بودم اسکایریم رو میخوا بدونم چطور نصبش کنم دو تا فایل داره با پسوند های bsa و esm .
کجا کپی و در بازی به چه نحوی ظاهر میشه؟

- - -ویرایش - - -

البته من نسخه blackbox رو دانلود کردم که این گروه بازی رو خودشون اوکی کردن از نظر کرک و بعد نصب و اکسترکت بازی اجرا میشه
ولی data files گزینش خاموشه بین باقی گزینه ها

من اون جایی که باید با یه فردی به نام esbern حرف بزنیم رو رد کردم بعد رو نقشه باید برمیگشتیم پیش delphine منم رفتم پیش اون و با اون حرف زدم ولی هر مدل از صحبت رو که امتحان کردم کاری نمیکنه.باید چی کارش کنم؟

من اون جایی که باید با یه فردی به نام esbern حرف بزنیم رو رد کردم بعد رو نقشه باید برمیگشتیم پیش delphine منم رفتم پیش اون و با اون حرف زدم ولی هر مدل از صحبت رو که امتحان کردم کاری نمیکنه.باید چی کارش کنم؟
باید همراه با esbern برگردی پیش delphine نه تنها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or