راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
5-6 بار لود کردم اما باز هم سر یه دیالوگ که میرسه همه ساکت میشن :(

هانتر جان این چیت رو همونطور که گفتی زدم اما عمل نکرد یعنی اصلا چیت رو نمیشناسه ، چه کار باید بکنم ؟

آدم یه هفته بدون آب و غذا بمونه اما اینطوری وسط بازی گیر نکنه ، خیلی ضد حاله :d
setstage MQ302 300 رو هم امتحان کنین
yahoo_4.gif

دوستان من وقتی level ام 1 شماره بالا میرفت همیشه جادو رو قوی میکردم!در اصل متوجه نبودم که دارم جادومو قوی میکنم!:d.واسه همون الان جادوم خیلی قویه و هر چیزی رو با جادوی آتش میکشم ولی در عوض خونم خیلی تند میره وبا یه ضربه که میزنم قدرتم کم میشه.:((

منم همینطوری ام...ولی تو بازی ای مثل اسکایریم به کار بردن modder ها زیاد جالب نیست.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
من که از سیو مدر استفاده نکردم
من خودم دسکاری میکنم تفریحی
مگه مدر اسکایریم هم هست برای ایکس باکس؟
میشه بهم بدین لینکشو؟

این که عین منه!؟من عین این کاراکتر رو طراحی کردم!عین این!فقط ماله من موهاش زرده و لباسش پوشیده تر!همون علامت رو صورتو هم داره!:d

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

آآآی!:((...من فقط 5 شنبه و جمعه ها اینو پلی میکنم.:((از این رو باید چند روز برا بازی کردنش صب کنم!:((

اصلا چرا با اینا میخوای ازدواج کنی مراحل کمپنین رو برو با اون دختر هانتر ازدواج کن.:">
1045863-1332009169.jpg
من فقط آئلا رو میخوام
در ضمن hunter برای مذکر به کار میره و برای مونث باید گفت huntress میتونی الز دیکشنری نگا کنی

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

آئلا خیلی خوش دسته الان ازش 2 تا دختر دارم ، ولی عجیب اینه که من ومپم و اون ور ولف!!!:>
فک کنم خوش دست رو برای شمشیر به کار ببرن

1045863-1332009169.jpg

دوستان aela اي كه من ميشناسم اصلا اين جوري نيست قيافش خيلي فرق مي كنه مال من خيلي فرق داره اصلا نمي دونم اين مادي چيزيه كه اينجوري شده قيافش رو عوض كرده مگه تو jaravaskor نيست؟ پس چرا مال من فرق داره يكي يه توضيح مختصر به من ميده من از اين نگراني در بيام.

آخرین ویرایش:
1045863-1332009169.jpg

دوستان aela اي كه من ميشناسم اصلا اين جوري نيست قيافش خيلي فرق مي كنه مال من خيلي فرق داره اصلا نمي دونم اين مادي چيزيه كه اينجوري شده قيافش رو عوض كرده مگه تو jaravaskor نيست؟ پس چرا مال من فرق داره يكي يه توضيح مختصر به من ميده من از اين نگراني در بيام.

Mod هستش مطمئنن چون این شخصیت ها مثل Aela حتی اگر Follower شما هم باشن لباسشون رو عوض نمیکنن این دوستمون حتما از یک Mod یا یک Bug استفاده کرده.

عزیز تو این بازی که نمیشه بچه دار شد شما منظورت چیه ازش دوتا دختر داری؟
بعد از ماد استفاده کردی؟
یا امامزاده بیژن
پس اینهمه دی ال سی که میگن پس به چه دردی میخوره؟

---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چی کار کنم که LEVEL ام زودتر بالا بره؟
ول بگرد گیاهارو بخور برو شکار اژدها (اول جونتو آپگرید کن مثل من که 200 تا جون دارم)
برو شکار ترول
تجارت کن (مثلا یه شمشیر بخر 20 سکه بعد برو دوتا جادو روش بزن بعد بفروش یا مثلا برو توی یه غار 5 نفرو بکش شمشیراشونو بردار بفروش)
یا برو کتاب بخون
یا به یه نفر در ازای آموزش پول بده تا بهت مهارت یاد بده
کلا هر کاری که بتونه کارکترت رو پیشرفت بده از هر نظری لولت میره بالا

عزیز شما DLC هارو بازی کردی؟
تنها DLC مربوط به این مورد Hearthfire هست که در این DLC هم شما فقط میتونید بچه های یتیم روبه فرزندی قبول کنید
(فکر می کنم با 638 ساعت بازی بدونم چی به چیه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or