راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
بالاخره تونستم معما رو حل کنم و بیام بیرون و حالا هم تو ریور وود یه اژدها شکار کردم
اگه میشه یه نفر دوباره روش assassin شدن رو به من یاد بده

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

تو پست اول آموزش فست ترول رو گذاشته

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

الان از هلگان برگشتم
هیچی از مردمش نمونده بود به جز آوار خونه ها و جنازه های سوخته
و البته چند نفر هم زنده بودن که زدم کشتمشون

بین اول اگه بخوای Assassin بشی برو تو Riften یه یتیم خونه هست. وفتی رفتی تو یه پیرزنه داره زور میگه به بچه های بدبخت و بینوا. بدون برو برگرد بزن بکشش.
بعدش برو تو Winhelm برو پیش قصر پادشاه یه نگاه به سمت راستت بنداز یه راه باریک میبینی برو توش. بعد از یه جایی در میای 4 ، 5 تا خونه هست. برو تو اولین خونه سمت راستت درش قلفه بازش کن یا روش رمز Unlock رو بزن باز شه . بعد میبینی یه پسر بچه هست داره سعی میکنه Assassin ها رو احضار کنه بهش بگو پیرزنه رو کشتی کلی کیف میکنه. بعدش یکم برو تو طبیعت چرخ بزن یه Courier بهت یه نامه میده توش علامت یه دست کشیده نوشته We Know بعدش برو یه جا یه 4 ، 5 ساعت بخواب بعد تو یه مکانه غریبه بیدار میشی بعد از اونجا به بعد QUEST هاش شروع ميشه...

---------- نوشته در 09:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من فکر کنم بازیم مشکل پیدا کرده.

آدم هارو می کشم دوباره بلند میشن وای میسن اصلا خیلی رفته رو اعصابم زیادم ماد نریختم ها فقط 6تا ماد دارم نمی دونم چرا اینجوری شده بعدش سپر ebony رو بر می دارم ولی تو دستم ظاهر نمیشه انگار نامرئی هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
جون هر کی دوست دارید به من نخندید
من اولین بازی rpgم هست این اسکایریم
ولی همون اولش موندم
اونجایی که ی نفر میگه برو تو ی غار تو کوه
بعدش که چند نفرو اونجا میکشم ی عنکبوت هست که باید بکشمش ولی تا میرم تو
ی تار میزنه و مارو به فنا میده
چه کنم؟!!؟
نخند:d

سلام دوستان
ولی همون اولش موندم
چه کنم؟!!؟
نخند:d
من نخندیدم !
اگه تیر و کمون داری با اون بزنش وگرنه دو نفری بکشینش !
زره تنت کردی !؟ تمامی وسایل دفاعی از جمله چکمه ، دستنبد ، زره ،کلاهخود سپر و غیره رو استفده کن !

سلام دوستان
ولی همون اولش موندم
چه کنم؟!!؟

اونجا یه دوست هم داری.بزار اون بکشتشون.

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان میشه بگید من کجا و چطوری میتونم وسایلمو بفروشم؟من خیلی خرت و پرت دارم که موندم چی کارشون کنم.کجا میتونم بفروشمشون؟
و اینکه زیر هر سلاح 3 تا عدد نوشته که فک کنم قدرت اسلحه رو نشون میده.خوب اون قدرت ها نشان دهنده ی چیه سلاح ان؟و اینکه وزن سلاح رو کجا مینویسه؟
و اینکه دوستان برای پی سی dlc های مختلفی هست که میشه دانلود کرد و بازی کرد.برا xbox همچین چیزی نیس؟

دوستان من این heartfire رو ریختم ولی بلد نیستم ازش چه جوری استفاده کنم ولی مطمئنم دارم چون تمام نشونه هاش هست مثل بچه به سرپرستی گرفتن و...

ولی بلد نیستم چه جوری باید تو یه زمین چه جوری خونه بسازم و اون زمین کجاست؟چه جوری میشه ساخت؟ لطفا یکی توضیح بده.

دوستان من این heartfire رو ریختم ولی بلد نیستم ازش چه جوری استفاده کنم ولی مطمئنم دارم چون تمام نشونه هاش هست مثل بچه به سرپرستی گرفتن و...

ولی بلد نیستم چه جوری باید تو یه زمین چه جوری خونه بسازم و اون زمین کجاست؟چه جوری میشه ساخت؟ لطفا یکی توضیح بده.
اگه تو سه شهرFalkreath-Morthal-Dawnstar باشینThane, خودشون یه نامه می‌فرستن بهتون اونو دنبال کنین، ولی‌ اگه نباشین باید برین با‌Jarl های اون سه تا شهر حرف بزنین.

اونجا یه دوست هم داری.بزار اون بکشتشون.

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان میشه بگید من کجا و چطوری میتونم وسایلمو بفروشم؟من خیلی خرت و پرت دارم که موندم چی کارشون کنم.کجا میتونم بفروشمشون؟
و اینکه زیر هر سلاح 3 تا عدد نوشته که فک کنم قدرت اسلحه رو نشون میده.خوب اون قدرت ها نشان دهنده ی چیه سلاح ان؟و اینکه وزن سلاح رو کجا مینویسه؟
و اینکه دوستان برای پی سی dlc های مختلفی هست که میشه دانلود کرد و بازی کرد.برا xbox همچین چیزی نیس؟
سمت چپ که نوشته damage قدرتشه
وسط که نوشته weight وزنشه و سمت راست هم که نوشته value قیمتشه
برای فروش هم باید بری پیش کسی که ازت بخره مثلا یه مزرعه دار از شمشیر نمیخره یا یه آهنگر ازت کاهو نمیخره
باید بری پیش کسی که کارش اونه بعد بگی what have you got for sale بعدش یه منو باز میشه که برای خرید منو های بالایی و برای فروش منو های پایینی هستن

اول از همه این که باید محتویات دی ال سی رو بریزی توی اونجایی که نصب کردی. بعدش از طرف یه یارویی نامه میاد که اگه اون رو باز کنی یه کوئست فید میشه. از اونجا به عبد دیگه راحت می تونی بفهمی که چجوری بسازی و بچه به سررپرستی بگیری

توی شهر وایتران یه یارویی توی میدون شهر است که اسمش Belthor هست(اگه درست گفته باشم:d اما اسمش توی همین مایه هاست). اونجا می تونی آیتمات رو بفروشی. البته این یارو یم پولش کمه همه آیتمارو نمی تونی بفروشی
اون 3 تا عدد دمیج آیتم نیستن. Wieght یعنی وزن، Value یعنی قیمت و ارزش آیتم و Damage یعنی قدرت آیتم. البته دمیج فقط توی سلاح ها هستش، مثلا اگه بری رو یه زره جای دمیج نوشته آرمار
واسه نسخه ایکس باکس همدی ال سی هستش که بهترینشون Dragonborn هست. البته دراگونبورن قراره چند روز دیگه واسه پی سی هم بیاد:d
اما نسخه پی سی یه خوبی که داره اینه که می تونی هم واسه خودت MOD بسازی هم این که مد هارو دانلود و نصب کنی.توی نسخه های کنسولی همچین چیزی رو ندیدم

دوستان این یتیم خونه ی ریفتن کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

پیداکردم اونم کشتم
حالا دارم میرم وینهلم

دوستان این یتیم خونه ی ریفتن کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

پیداکردم اونم کشتم
حالا دارم میرم وینهلم
دیگه داری کم کم به خوفناک ترین ماموریت فرعی بازی راه پیدا میکنی !
The Dark Brotherhood

دوستان نمیدونم چرا من برا رفتن به یه جا ترجیح میدوم پیاده برم تا اینکه بزنم نقشه منو ببره اونجا!:d

راستی دوستان یه مدل از دوشمنا هستن که در 2 رنگ سیاه و سفید تو بازی موجودن!و اینکه اصلا نمیمیرن.وقتی یه دونه میزنن نصف خونم میره.سرعت دویدنشونم نسبتا زیاده.هر چه قدر میزنم فقط یه کم از خونش میره و دوباره هم پر میشه!فقط مجبور میشم از دستشون فرار کنم.تعدادشونم زیاد نیس.تا اینجای بازی فقط با 4-5 تاشونو دیدم.چجوری بکشمشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or