HPB
کاربر سایت
بالاخره تونستم معما رو حل کنم و بیام بیرون و حالا هم تو ریور وود یه اژدها شکار کردم
اگه میشه یه نفر دوباره روش assassin شدن رو به من یاد بده
---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------
تو پست اول آموزش فست ترول رو گذاشته
---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------
الان از هلگان برگشتم
هیچی از مردمش نمونده بود به جز آوار خونه ها و جنازه های سوخته
و البته چند نفر هم زنده بودن که زدم کشتمشون
بین اول اگه بخوای Assassin بشی برو تو Riften یه یتیم خونه هست. وفتی رفتی تو یه پیرزنه داره زور میگه به بچه های بدبخت و بینوا. بدون برو برگرد بزن بکشش.
بعدش برو تو Winhelm برو پیش قصر پادشاه یه نگاه به سمت راستت بنداز یه راه باریک میبینی برو توش. بعد از یه جایی در میای 4 ، 5 تا خونه هست. برو تو اولین خونه سمت راستت درش قلفه بازش کن یا روش رمز Unlock رو بزن باز شه . بعد میبینی یه پسر بچه هست داره سعی میکنه Assassin ها رو احضار کنه بهش بگو پیرزنه رو کشتی کلی کیف میکنه. بعدش یکم برو تو طبیعت چرخ بزن یه Courier بهت یه نامه میده توش علامت یه دست کشیده نوشته We Know بعدش برو یه جا یه 4 ، 5 ساعت بخواب بعد تو یه مکانه غریبه بیدار میشی بعد از اونجا به بعد QUEST هاش شروع ميشه...
---------- نوشته در 09:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 AM ارسال شده بود ----------
دوستان من فکر کنم بازیم مشکل پیدا کرده.
آدم هارو می کشم دوباره بلند میشن وای میسن اصلا خیلی رفته رو اعصابم زیادم ماد نریختم ها فقط 6تا ماد دارم نمی دونم چرا اینجوری شده بعدش سپر ebony رو بر می دارم ولی تو دستم ظاهر نمیشه انگار نامرئی هستش چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟