راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
خیلی ممنون هانتر جان.راستی یادتون میاد ماموریت کی هست یا خونش کجاست
بهتون یه نامه اومده، که دعوت می‌کنه به یک موزه شما رو، اگه هنوز ندارین اون ماموریت رو کتاب‌هاتون رو بگردین احتمالا اونجا هست نامه، اونو بخونین شروع می‌شه، خونه هم تو کنار رودخانه هست :دی

سلام دوستان

من نسخه ی dawnguard رو نصب کردم

تو یه مرحله با serana داخل یه محوطه ی باز که گرداگردش قصره گیرافتادیم و نمیدونم چیکار باید کرد . تو مرحله ی investigate the moondial

سلام دوستان

من نسخه ی dawnguard رو نصب کردم

تو یه مرحله با serana داخل یه محوطه ی باز که گرداگردش قصره گیرافتادیم و نمیدونم چیکار باید کرد . تو مرحله ی investigate the moondial
منطقه رو دنبال گوی‌هایی‌ بگردین که شبیه ماه هستن بعدا تو اون ساعت جایگذاری کنین، سه تا گوی باید پیدا کنین جمعاً.

آقا عرفان آقا کاوه نژادتون چیه تو بازی؟

من نژادم انسانه.

دوستان تو بعضی از ماموریت ها میگه باید به یه جا بریم که از محل حضور خیلی فاصله داره.1 ساعت راهش زمان میبره.راهی نیست سریع تر برسیم؟

بالاخره تونستم معما رو حل کنم و بیام بیرون و حالا هم تو ریور وود یه اژدها شکار کردم
اگه میشه یه نفر دوباره روش assassin شدن رو به من یاد بده

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

من نژادم انسانه.

دوستان تو بعضی از ماموریت ها میگه باید به یه جا بریم که از محل حضور خیلی فاصله داره.1 ساعت راهش زمان میبره.راهی نیست سریع تر برسیم؟
تو پست اول آموزش فست ترول رو گذاشته

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

الان از هلگان برگشتم
هیچی از مردمش نمونده بود به جز آوار خونه ها و جنازه های سوخته
و البته چند نفر هم زنده بودن که زدم کشتمشون

.

سلام دوستان.به کمک تون نیاز دارم.تو یکی از ماموریت های کالج با اون پیره مرده رفتیم به saarthalیه تو بزرگ اونجا بود بعد پیره مرده همونجا موند بعد رفتم یه جایی سه تا کتاب ورداشتم وقتی رفتم به کالج دیدم پیره مرده اون توپ بزرگ را اورده اونجا حالا میخوام بدونم چه جوری باز میشه لطفاً کمک کنید.

سلام دوستان.به کمک تون نیاز دارم.تو یکی از ماموریت های کالج با اون پیره مرده رفتیم به saarthalیه تو بزرگ اونجا بود بعد پیره مرده همونجا موند بعد رفتم یه جایی سه تا کتاب ورداشتم وقتی رفتم به کالج دیدم پیره مرده اون توپ بزرگ را اورده اونجا حالا میخوام بدونم چه جوری باز میشه لطفاً کمک کنید.
آدرس دهی‌... :دی
اون توپ که فعلا باز نمی‌شه، باید ماموریت‌های کالج رو انجام بدین آخرش بهش میرسین. با همون استاد حرف بزنین تا ماموریت‌های دیگه شروع شه ( همون بودن یاArchmage )

سلی به تمام دوستان زحمت کش ! و یه سلام ویژه و خشته نباشید به جناب کاوه عزیز !
من بعد از مدت ها (چندین ماه) نیم ساعت پیش به اسکایریم یرگشتم ! ولی دیدم تمام ماموریت ها رو رفتم و چیزی باقی نمونده !
از ماموریت های ددریک فکرکنم از 16 تا ، 10 تا یا بیشتر رو رفتم و خیلی از ماموریت های دیگه !
شنیدن این بازی DLC زیاد داره !
یکی از اونها درباره یه منطقه جدید هست که خوناشام ها رو باید نابود کنی ؛ کسی تموم کرده این DLC رو !؟ قشنگه؟ حجم اش چقدر هست !؟
اگه DLCرونصب کنی سیو های قبلی پاک نمیشند !؟
در مورد این DLCجدیده Dragonborn چی !؟ اون هم قشنگه !؟ حچم این چطور !؟
اگه کسی DLCقشنگ دیگه ای میشنایه میتونه بگه !؟
اگه بشه یه لینک سالم هم از یه سایتی ،جایی لطفا برایدانلود DLC های مزبور برام بزارید ممنون میشم !

سلی به تمام دوستان زحمت کش ! و یه سلام ویژه و خشته نباشید به جناب کاوه عزیز !
من بعد از مدت ها (چندین ماه) نیم ساعت پیش به اسکایریم یرگشتم ! ولی دیدم تمام ماموریت ها رو رفتم و چیزی باقی نمونده !
از ماموریت های ددریک فکرکنم از 16 تا ، 10 تا یا بیشتر رو رفتم و خیلی از ماموریت های دیگه !
شنیدن این بازی DLC زیاد داره !
یکی از اونها درباره یه منطقه جدید هست که خوناشام ها رو باید نابود کنی ؛ کسی تموم کرده این DLC رو !؟ قشنگه؟ حجم اش چقدر هست !؟
اگه DLCرونصب کنی سیو های قبلی پاک نمیشند !؟
در مورد این DLCجدیده Dragonborn چی !؟ اون هم قشنگه !؟ حچم این چطور !؟
اگه کسی DLCقشنگ دیگه ای میشنایه میتونه بگه !؟
اگه بشه یه لینک سالم هم از یه سایتی ،جایی لطفا برایدانلود DLC های مزبور برام بزارید ممنون میشم !
Dawnguard خوب می‌باشد، حجمش هم زیاد نیست، حدود 700 مگ.

Dragonbornهم که هنوز نیومده ، ولی‌ اون باید حجمش بیشتر باشه، چون چیزای بیشتری اضافه می‌کنه.

حدس بزنید چی شده
امروز بالاخره اولین شمشیر خودم رو ساختم :dancing:
البته همچین چیز شاخی نیست 11 دمیج داره حالا میخوام بدونم چه جوری دمیج رو برسونم به 50 یا 60 ؟
راهی داره که بدون سنگین شدن شمشیر دمیج رو زیاد کنم الان وزنش 10 هستش میخوام وقتی دمیج رسید به 50 وزنش حد اکثر 20 باشه چون سرعت خیلی برام مهمه
و اون شمشیر زخم یخ بود زخم آب بود چی بود؟ میشه بگید کجاست؟

Dawnguard خوب می‌باشد، حجمش هم زیاد نیست، حدود 700 مگ.

Dragonbornهم که هنوز نیومده ، ولی‌ اون باید حجمش بیشتر باشه، چون چیزای بیشتری اضافه می‌کنه.

این DLCکه خونه مبسازی چی !؟ جالبه !؟ منظورم HeartFire هست !
راستی نگفتی که اگه DLC رو نصب کنیم سیو ها باقی میمونه یا نه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or