بهتون یه نامه اومده، که دعوت میکنه به یک موزه شما رو، اگه هنوز ندارین اون ماموریت رو کتابهاتون رو بگردین احتمالا اونجا هست نامه، اونو بخونین شروع میشه، خونه هم تو کنار رودخانه هستخیلی ممنون هانتر جان.راستی یادتون میاد ماموریت کی هست یا خونش کجاست
منطقه رو دنبال گویهایی بگردین که شبیه ماه هستن بعدا تو اون ساعت جایگذاری کنین، سه تا گوی باید پیدا کنین جمعاً.سلام دوستان
من نسخه ی dawnguard رو نصب کردم
تو یه مرحله با serana داخل یه محوطه ی باز که گرداگردش قصره گیرافتادیم و نمیدونم چیکار باید کرد . تو مرحله ی investigate the moondial
تو پست اول آموزش فست ترول رو گذاشتهمن نژادم انسانه.
دوستان تو بعضی از ماموریت ها میگه باید به یه جا بریم که از محل حضور خیلی فاصله داره.1 ساعت راهش زمان میبره.راهی نیست سریع تر برسیم؟
آدرس دهی...سلام دوستان.به کمک تون نیاز دارم.تو یکی از ماموریت های کالج با اون پیره مرده رفتیم به saarthalیه تو بزرگ اونجا بود بعد پیره مرده همونجا موند بعد رفتم یه جایی سه تا کتاب ورداشتم وقتی رفتم به کالج دیدم پیره مرده اون توپ بزرگ را اورده اونجا حالا میخوام بدونم چه جوری باز میشه لطفاً کمک کنید.
Dawnguard خوب میباشد، حجمش هم زیاد نیست، حدود 700 مگ.سلی به تمام دوستان زحمت کش ! و یه سلام ویژه و خشته نباشید به جناب کاوه عزیز !
من بعد از مدت ها (چندین ماه) نیم ساعت پیش به اسکایریم یرگشتم ! ولی دیدم تمام ماموریت ها رو رفتم و چیزی باقی نمونده !
از ماموریت های ددریک فکرکنم از 16 تا ، 10 تا یا بیشتر رو رفتم و خیلی از ماموریت های دیگه !
شنیدن این بازی DLC زیاد داره !
یکی از اونها درباره یه منطقه جدید هست که خوناشام ها رو باید نابود کنی ؛ کسی تموم کرده این DLC رو !؟ قشنگه؟ حجم اش چقدر هست !؟
اگه DLCرونصب کنی سیو های قبلی پاک نمیشند !؟
در مورد این DLCجدیده Dragonborn چی !؟ اون هم قشنگه !؟ حچم این چطور !؟
اگه کسی DLCقشنگ دیگه ای میشنایه میتونه بگه !؟
اگه بشه یه لینک سالم هم از یه سایتی ،جایی لطفا برایدانلود DLC های مزبور برام بزارید ممنون میشم !
Dawnguard خوب میباشد، حجمش هم زیاد نیست، حدود 700 مگ.
Dragonbornهم که هنوز نیومده ، ولی اون باید حجمش بیشتر باشه، چون چیزای بیشتری اضافه میکنه.