راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
خبر داغ و مهم:
PC: On Tuesday, February 5th, Dragonborn will be available on Steam, including the English, French, Italian, Spanish and German versions of the content
از : Bethesda Blog | An official blog for Bethesda Softworks
پس حدود دوسه هفته دیگه به Solstheim سفر خواهید کرد:x

فک نمی کنم به محض اینکه تو استیم بیاد بتونیم بازی کنیم!
مگر اینکه استیم مثله بعضی بازیا چند روز دانلودشو Free بزاره!!

آقا باسه راهنمایی ممنون ولی من یتیم خونه ی شهر riften رو پیدا نمی کنم اگه میشه محل دقیقشو بگین

---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

خودم پیداش کردم حالا اگه میشه جای بچه هرو بهم بگین

آقا باسه راهنمایی ممنون ولی من یتیم خونه ی شهر riften رو پیدا نمی کنم اگه میشه محل دقیقشو بگین

---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

البته من ندیدم ایشون چی‌ گفتن ولی‌ قبل رفتن به ریفتن باید برین توWindhelm، با Innkeeper در مورد شایع‌ها بپرسین، بعدا در مورد یه پسری میگه که می‌خواد Dark brotherhoodرو احضار کنه،بعد که باهاش حرف زدین باید بیاین ریفتن.
البته از آخر هم می‌شه شروع کرد به اول :دی

عزیز من واقعا دستت درد نکنه دیگه،15 خط تایپ کردم بعد تازه میای میگی پیدا نمیکنم؟؟!
اگه درست عمل کرده بودی علامت میزد.
چی بگم والله!!!!

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

اگه کسی از مد FrostFall استفاده میکنه میشه به منم بگه این Dense stone رو از کجا باید جور کنم؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or