برین به شهر RiverWoodدوستان هنوز شروع به بازی کردنش نکردم!:d
ولی میشه بگید که در ابتدای بازی بعد از اینکه از دست اژدها فرار میکنیم باید چی کار کنیم!؟:d

خبر داغ و مهم:
PC: On Tuesday, February 5th, Dragonborn will be available on Steam, including the English, French, Italian, Spanish and German versions of the content
از : Bethesda Blog | An official blog for Bethesda Softworks
پس حدود دوسه هفته دیگه به Solstheim سفر خواهید کرد![]()
مثل Dawnguard هست، یه Quest Line جدید با ماموریتهای فرعی و یه منطقه جدید، داستانش رو نمیگم ریا (اسپویلاصلا اين dragonborn محتوياتش چيه؟
البته من ندیدم ایشون چی گفتن ولی قبل رفتن به ریفتن باید برین توWindhelm، با Innkeeper در مورد شایعها بپرسین، بعدا در مورد یه پسری میگه که میخواد Dark brotherhoodرو احضار کنه،بعد که باهاش حرف زدین باید بیاین ریفتن.آقا باسه راهنمایی ممنون ولی من یتیم خونه ی شهر riften رو پیدا نمی کنم اگه میشه محل دقیقشو بگین
---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------
خودم پیداش کردم حالا اگه میشه جای بچه هرو بهم بگین
مثل Dawnguard هست، یه Quest Line جدید با ماموریتهای فرعی و یه منطقه جدید، داستانش رو نمیگم ریا (اسپویل) نشه
خواستین توUESP هست.
آقا باسه راهنمایی ممنون ولی من یتیم خونه ی شهر riften رو پیدا نمی کنم اگه میشه محل دقیقشو بگین
---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------
خودم پیداش کردم حالا اگه میشه جای بچه هرو بهم بگین
از شما هم ممنون princeashkaN