عزیز منظورتو خوب میفهمم، Wait...I know you این جمله ام واسه وقتیه که یه دزدی کوچیک یا جیب بری کردی. منظورم از گزینه های مربوطه این نبود(دقیق یادم نیس ولی میگفت تو باعث وحشت وآزار مردم اسکایریم شدی، چی جواب داری بدی). ولی در هر صورت هر جرمی یه نرخی داره رفیق. منم که اون اوایل گاها حوصله ام سر میرفت میزدم 10 ، 20 نفرو میکشتم ولی باز میتونستم پول بدم(خیلی زیاد) و آزاد شم. خلاصه از شوخی گذشته اون روش واسه من کار میکرد.شرمنده اینی گفتی تا حالا واسم پیش نیومده.دوست عزیز به سوال من توجه نکردی!به جای این کارا وقتی گاردها میگن: ((Wait...I know you.)) میتونی با هاشون حرف بزنی بعد پولتو بدی بری!
ولی من میگم دیگه کار از پول و اینا گذشته فقط تشنه ی خون منن!
ممنون هانتر جان از راهنماییت ولی اصلا از چیت خوشم نمیاد!
باید برم اسکیل هایی که نزدیک به آخره رو کامل کنم بعدشم خودمو تسلیم کنم!!!

عزیز منظورتو خوب میفهمم، Wait...I know you این جمله ام واسه وقتیه که یه دزدی کوچیک یا جیب بری کردی. منظورم از گزینه های مربوطه این نبود(دقیق یادم نیس ولی میگفت تو باعث وحشت وآزار مردم اسکایریم شدی، چی جواب داری بدی). ولی در هر صورت هر جرمی یه نرخی داره رفیق. منم که اون اوایل گاها حوصله ام سر میرفت میزدم 10 ، 20 نفرو میکشتم ولی باز میتونستم پول بدم(خیلی زیاد) و آزاد شم. خلاصه از شوخی گذشته اون روش واسه من کار میکرد.شرمنده اینی گفتی تا حالا واسم پیش نیومده.![]()
قسمت شمالی Map هست، بالا WhiteRunآقا من DAWNSATAR رو پیدا نمی کنم
دوستان این بازی خیلی عالیه ولی من نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد؟کلا از مراحلش سر در نمیارم و همینطوری برا خودم ول میگردم!
یه راهنمای کنید منو.
سلام به همگی یه سوال داشتم تو شهر dawnstar یه دره هست روش اسکلته باهاش صحبت کردم به جایی نرسیدم اصلا ماموریتی داره اگه داره چه جوری می تونم پیداش کنم؟ اسم جاش اینه dawnstar sanctuary
آقا سوال های ما واضح شد شما کوتاه جواب میدی؟ در هر صورت ممنون یه سوال دیگه پیش اومد چه جوری می تونم سری کوئست های DarkBrotherhoos Assassins پیدا کنم لطفا توضیح بدین ممنون
---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------
آقا یه سوال دیگه cheat در اومدن از ومپایری چیه؟