راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوست عزیز به سوال من توجه نکردی!به جای این کارا وقتی گاردها میگن: ((Wait...I know you.)) میتونی با هاشون حرف بزنی بعد پولتو بدی بری!
ولی من میگم دیگه کار از پول و اینا گذشته فقط تشنه ی خون منن!
ممنون هانتر جان از راهنماییت ولی اصلا از چیت خوشم نمیاد!
باید برم اسکیل هایی که نزدیک به آخره رو کامل کنم بعدشم خودمو تسلیم کنم!!!
عزیز منظورتو خوب میفهمم، Wait...I know you این جمله ام واسه وقتیه که یه دزدی کوچیک یا جیب بری کردی. منظورم از گزینه های مربوطه این نبود(دقیق یادم نیس ولی میگفت تو باعث وحشت وآزار مردم اسکایریم شدی، چی جواب داری بدی). ولی در هر صورت هر جرمی یه نرخی داره رفیق. منم که اون اوایل گاها حوصله ام سر میرفت میزدم 10 ، 20 نفرو میکشتم ولی باز میتونستم پول بدم(خیلی زیاد) و آزاد شم. خلاصه از شوخی گذشته اون روش واسه من کار میکرد.شرمنده اینی گفتی تا حالا واسم پیش نیومده.;)

عزیز منظورتو خوب میفهمم، Wait...I know you این جمله ام واسه وقتیه که یه دزدی کوچیک یا جیب بری کردی. منظورم از گزینه های مربوطه این نبود(دقیق یادم نیس ولی میگفت تو باعث وحشت وآزار مردم اسکایریم شدی، چی جواب داری بدی). ولی در هر صورت هر جرمی یه نرخی داره رفیق. منم که اون اوایل گاها حوصله ام سر میرفت میزدم 10 ، 20 نفرو میکشتم ولی باز میتونستم پول بدم(خیلی زیاد) و آزاد شم. خلاصه از شوخی گذشته اون روش واسه من کار میکرد.شرمنده اینی گفتی تا حالا واسم پیش نیومده.;)

واالله نمیدونم!من اول 3تا سرباز رو کشتم بعد امپراطور بدلی رو کشتم بعد فرار کردم و دوباره برگشتم ((مارو)) رو بکشم،اونجا باز هم میتونستم پولم رو بدم ولی ندادم و 4تا سرباز دیگرم کشتم بعد از او دیگه نمیشد پولم رو بدم!
عزیز Dawnstar بالای نقشه سمت راست Solitud هستش اگرم پیدا نکردی باز برو به گاریچی ها یه پولی بده ببرنت Dawnstar.

دوستان این بازی خیلی عالیه ولی من نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد؟:(کلا از مراحلش سر در نمیارم و همینطوری برا خودم ول میگردم!:(یه راهنمای کنید منو.

دوستان این بازی خیلی عالیه ولی من نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد؟:(کلا از مراحلش سر در نمیارم و همینطوری برا خودم ول میگردم!:(یه راهنمای کنید منو.

عزیز من این یه بازی مثله Assassins creed نیست که هر دفعه چندتا ماموریت مشخص داشته باشی و مرحله به مرحله بهت بگه باید چکار کنی و پیش بری.
به نظر من برای این بازی نیاز به یه مقدار زبان انگیلیسی دست و پا شکسته (مثله خودم!:d) داری + یکم حوصله!
توی این بازی کوئست بهت نمیگه کجا بری و چیکار کنی و خلاصه مرحله به مرحله راهنماییت کنه،بهت میگه چی میخواد و بهت بی نهایت وقت میده که اونو براش مهیا کنی!
برای شروع بهت پیشنهاد میدم از صفحه اول همین پست و سایت های مرجع دیگه شروع کنی که از اونجا که من این جارو طی گشت و گزار های طولانی و زیادم برای پیدا کردن یه فروم و مرجع مناسب پیدا کردم،فکر میکنم که اینجا بهترین جاست.
اگرم به مشکلی بر خوردی افراد زیادی هستند که میتونن کمکت کنن.پس درنگ نکن و برو شروع کن:d

سلام به همگی یه سوال داشتم تو شهر dawnstar یه دره هست روش اسکلته باهاش صحبت کردم به جایی نرسیدم اصلا ماموریتی داره اگه داره چه جوری می تونم پیداش کنم؟ اسم جاش اینه dawnstar sanctuary

سلام به همگی یه سوال داشتم تو شهر dawnstar یه دره هست روش اسکلته باهاش صحبت کردم به جایی نرسیدم اصلا ماموریتی داره اگه داره چه جوری می تونم پیداش کنم؟ اسم جاش اینه dawnstar sanctuary

فعلا نمیتونی بری توش،توی سری کوئست های DarkBrotherhoos Assassins باز میشه.

آقا سوال های ما واضح شد شما کوتاه جواب میدی؟ در هر صورت ممنون یه سوال دیگه پیش اومد چه جوری می تونم سری کوئست های DarkBrotherhoos Assassins پیدا کنم لطفا توضیح بدین ممنون

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال دیگه cheat در اومدن از ومپایری چیه؟

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

رمزشو نمی خوام ممنون

آقا سوال های ما واضح شد شما کوتاه جواب میدی؟ در هر صورت ممنون یه سوال دیگه پیش اومد چه جوری می تونم سری کوئست های DarkBrotherhoos Assassins پیدا کنم لطفا توضیح بدین ممنون

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال دیگه cheat در اومدن از ومپایری چیه؟

کوتاه کوتاه!!:
باید بری توی مهمون خونه ها گزینه ی ((Heared any rumors lately?)) رو بزنی،بعد درباره ی یه پسر بچه ای میگه توی شهر Windhelm میری پیش اون کاری که میخواد رو انجام میدی،بعد یه مدت یه نامه میگیری که عکس یه دسته روش نوشته: ((We know . . .)) بعد از دریافت این نامه یه جا باید 7 یا 8 ساعت بخوابی یا بیشتر،بعد که پاشی تو یه کلبه ای یه زنه باهات حرف میزنه میگه از اینایی که جلوت دست و پا بسته ان یکیشونو بکش بعد میکشی و شروع میشه!(از این کوتاه تر نمی شد.)
چیتش رو نمیدونم ولی اگه خواستی راهشو میگم بهت.

نامه چه جوری دریافت میکنم؟ بعد شما آگه میشه خودت یه مسافرخونه بگو

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

جاشو میگم جای مسافرخونه

دوستان من یه سوال داشتم چه جوری باید از heartfire استفاده کرد من ریختم تیک شم زدم الان فعال ولی نمی دونم چه جوری باید ازش استفاده کرد ؟

بعد دوستان این ماد SkyUI به چه درد می خوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or