راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
اقا من جطوري ميتونم عضو يه كروه بشم ؟؟؟
و يه سئوال ديكه
جطوري بايد با خودم همرا داشتم باشم كه توو دعوا ها كمكم كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با مردم صحبت کن میتونی بگی من به کمکت نیاز دارم و در ازای پول اونا بهت کمک میکنن

هانتر جان لطفا دستورالعمل ترکیب چندتا از گرونترین و اصلی ترین پوشنی که میشه ساخت رو بهم بگو .
بازم ممنون دیگه نمیتونم پستاتو لایک کنم امروز فک کنم ولی فردا همه رو لایک می کنم :)
با ارزش‌ترین‌ها معمولا زهر‌ها هستن
Deathbell+Giant Lichen+skeever Tail
Imp Stool+Orange Darwting+River Betty
Human Flesh+imp stool
Human Heart+Jarin root (این قوی‌ترین زهر بازی هست، اگه بتنین بسازین چند تا دمیجش تا جایی‌ بالا میره که با یه ضربه هر دشمنی رو تو بازی میکشه :دی)
Hunter عزیز من نمیدونستم تو راه ها بخوابی خون آشام میشی!دمت گرم چه نکته ی جالبی!حتما امتحان میکنم!
و اما. . . !
مهران جان ممونم از اطلاعاتی که دادی ولی این قضیه ی ماسک هارو نمیدونم چیه با اینکه چند بار بازی کردم ولی تا حالا پی این قضیو رو نگرفتم و باید اعتراف کنم هر چندتا ماسک پیدا میکردم عین احمقا میفروختمش!
الانم که به فکر جمع کردنش افتادم دیدم چون Class ام دزد نمیتونم یعنی زورم به Dragon priest ها نمی رسه!(البته فعلا)
والله این Elderdragon ها که میان مجبورم در برم چون با یه فوت میکشنم!!!!!:d
ولی جدا این Class رو و نژاد Khajiit رو به همه پیشنهاد میکنم خیلی حال میده!
ماسک‌ها اگه همه 8 تارو پیدا کنین، میتونین یه ماسک دیگه بگیرین که از همشون قوی تر هست.
قطعا Morrowind و Cyrodiil که پایتخت امپراتوریه بزرگترینه ها هستند و اگه دقت کنین Imperial city در مرکز Cyrodiil پیداست. Thalmor Dominion در بخش جنوبی هستن یعنی Valenwood و Elsweyr و Summerset Isle پایتخت اونا در همین Summerset Isle هستش.

از نظر منطقه سکونتی و جاهایی‌ که می‌شه توش حرکت کردMorrowind کوچیک‌ترین هست، یه چیزی مثل کرمان خودمون :دی

اول اینکه املای درستش Diseas هست رفتم نگاه کردم!
دوم اینکه این اژدها ها قبلا به دنیا حکومت میکردن ولی سه نفر که از شاگردان اون اژدها طلاییه (من بهش میگم پارادوکس!اسمش سخته خداوکیلی!!) که اگه ازش بپرسین بهتون اسم هارو هم میگه اون Shout خاص که اسمش یادم نیست رو میسازن و اژدها ها رو از حکومت میندازن!
تا اینکه رهبر اژدها ها باز برمیگرده!حالا چرا بر میگرده اینکه مرده بود؟!دلیلش اینه که نمرده بود و این Shout کاری که میکرده این بوده که Alduin رو در زمان به جلو میفرسته!یعنی اون سه نفر Alduin رو میفرستن واسه ما!منم چون دیگه کوئست های اصلی رو بیشتر نرفتم نمیدونم که ما باز Alduin رو تو زمان جلو میفرستیم یا اون Shout رو تقویت میکنیم و کلا نابودش میکنیم.
این کل چیزایی بود که من از صحبت کردن با پارادوکس درگیرم شد البته خود پارادوکس هم نمیدونست این سه تا دقیقا چه کار کردن ولی فکر میکرد یه همچین اتفاقی افتاده باشه!
در ضمن درباره ی راهنماییتون درباره ی ماسک ها ممنونم،فقط یه خواهش دارم!اگه میشه و کسی میتونه یه عکس از این ماسکه بزاره یا یه سری اطلاعات دربارش بده.
بازم ممنون

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟
چندتا امپراطوری توی Tamriel هست؟!

اول اینکه املای درستش Diseas هست رفتم نگاه کردم!
دوم اینکه این اژدها ها قبلا به دنیا حکومت میکردن ولی سه نفر که از شاگردان اون اژدها طلاییه (من بهش میگم پارادوکس!اسمش سخته خداوکیلی!!) که اگه ازش بپرسین بهتون اسم هارو هم میگه اون Shout خاص که اسمش یادم نیست رو میسازن و اژدها ها رو از حکومت میندازن!
تا اینکه رهبر اژدها ها باز برمیگرده!حالا چرا بر میگرده اینکه مرده بود؟!دلیلش اینه که نمرده بود و این Shout کاری که میکرده این بوده که Alduin رو در زمان به جلو میفرسته!یعنی اون سه نفر Alduin رو میفرستن واسه ما!منم چون دیگه کوئست های اصلی رو بیشتر نرفتم نمیدونم که ما باز Alduin رو تو زمان جلو میفرستیم یا اون Shout رو تقویت میکنیم و کلا نابودش میکنیم.
این کل چیزایی بود که من از صحبت کردن با پارادوکس درگیرم شد البته خود پارادوکس هم نمیدونست این سه تا دقیقا چه کار کردن ولی فکر میکرد یه همچین اتفاقی افتاده باشه!
در ضمن درباره ی راهنماییتون درباره ی ماسک ها ممنونم،فقط یه خواهش دارم!اگه میشه و کسی میتونه یه عکس از این ماسکه بزاره یا یه سری اطلاعات دربارش بده.
بازم ممنون

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟
صفحه‌ی‌های قبل پر اطلاعات در مورد این ماسک‌ها هست :دی تو گوگل هم راحت پیدا میکنی‌، یکم سرچ :دی

Orsinium زندگی‌ می‌کنن،یه جایی‌ بین Hammerfell و Skyrim و high Rock :دی

یدونه :دی، چند تا میخواهی‌؟:دی

یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟

امپراطوری یه دونست ولی در طرفی Thalmor Dominion هستش که اونم به نوبه ی خودش امپراطوری محسوب میشه و بر پایه نژاد High Elf هستش ولی به جای واژه امپراطوری از واژه Dominion یا همون سلطنت استفاده میکنن. در گذشته هم یک پادشاهیه دیگه در Hammerfell بوده و بر پایه نژاد Redguard بوده که بعدا به تحت سلطه امپراطوری در اومدن.

آخرین ویرایش:
سلام من تو مرحله های اصلی جایی که با اژدها بالا کوه صحبت میکنی بعد میری به کالج وینتر هلد گیر کردم به صاحب کتابخونه میگم elder scerol رو نشونم بده ولی نمیده باید چیکار کنم؟

شما نمیدونی عزیز؟

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:52 PM ارسال شده بود ----------

چرا کسی جواب نمیده لطفا

---------- نوشته در 05:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 PM ارسال شده بود ----------

من تو مرحله های اصلی جایی که با اژدها بالا کوه صحبت میکنی بعد میری به کالج وینتر هلد گیر کردم به صاحب کتابخونه میگم elder scerol رو نشونم بده ولی نمیده باید چیکار کنم؟

سلام من تو مرحله های اصلی جایی که با اژدها بالا کوه صحبت میکنی بعد میری به کالج وینتر هلد گیر کردم به صاحب کتابخونه میگم elder scerol رو نشونم بده ولی نمیده باید چیکار کنم؟

وقتی باهاش حرف میزنی اون کتابه روی میز بلندی جلوش هست برو بخونش

میزی که پشتشه؟

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 PM ارسال شده بود ----------

من قدیم یه بار رفتم حالا یادم رفته

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال اون اساء که بین بازی نشون میده خاکستریه چه جوری میتونم بگیرمش تو مرحله های آخر هم تو یه قفلیه نمیشه درش آورد

راستی من بعد از 450 ساعت بازی میخوام برم با امپریال ها(هم نژادش هم گروهش) بازی رو شروع کنم! چیز خاصی داره که متفاوت از نوردها و استورم کلاک ها باشه؟

Imperial

+10 restoration
+5 block - destruction - enchanting - heavy armor - one hand weapons

Nord

+10 two-hands weapons
+5 block - light armor - one hands - smithing - speech

من به شخصه Nord رو ترجیح میدم. بین این دو ارتش اول طرف Storm Cloak بودم ولی وقتی داستانشون رو خوندم Imperial رو انتخاب کردم. صلاح Tamriel توی این بود. هرچند بعدا زدم امپراطور رو کشتم :d

واقعا؟
به همین سادگی؟
من که قید این کوئست رو زدم رفتم پایین شروع کردم پیدا کردن اون سه تا کتاب (که البته پیدا هم کردم)

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

حالا هم که این معما رو که عکسشو گزاشتم گیر کردم نذر کردم اگه بتونم این معما رو حل کنم گلدن گلاو رو به صاحبش برگردونم:d

ایمپریال ها مردمی پول دوست هستن و بیش از همه ی نژاد ها به انسان شبیه اند!منظورم از پول دوست اینه که توی صندوقی اگه یه نرد 50تا پول پیدا کنه این بیشتر پیدا میکنه بقیشم یادم نیست!میتونید موقع انتخاب نژاد اطلاعاتی که نوشته رو بخونید.
من به شما پیشنهاد میدم که اگه میخواین نژاد رو عوض کنید Class رو کلا عوض کنید!
چندتا سوال جدید!
1.این سرزمین ارک ها خیلی کوچیکه؟؟!
2.این جزیره کوچیکه ی سمت چپ پایین نقشه محل زندگی چه نژادیه؟
3.منظورم رو از ماسک متوجه نشدید!من منظورم این بود که اون 8تا ماسک رو جمع کنیم بعد ببریم بزاریم سر جاهاشون،اون ماسک قویه که میده چیه؟؟مثلا Heavy هست یا Light ؟چه Enchant ایی روش هست و . . . از این جور اطلاعات میخواستم اگه یکی در اختیارم قرار بده ممنون میشم.(یه عکس هم اگه باشه که خیلی خوب میشه:d)

ایمپریال ها مردمی پول دوست هستن و بیش از همه ی نژاد ها به انسان شبیه اند!منظورم از پول دوست اینه که توی صندوقی اگه یه نرد 50تا پول پیدا کنه این بیشتر پیدا میکنه بقیشم یادم نیست!میتونید موقع انتخاب نژاد اطلاعاتی که نوشته رو بخونید.
من به شما پیشنهاد میدم که اگه میخواین نژاد رو عوض کنید Class رو کلا عوض کنید!
چندتا سوال جدید!
1.این سرزمین ارک ها خیلی کوچیکه؟؟!
2.این جزیره کوچیکه ی سمت چپ پایین نقشه محل زندگی چه نژادیه؟
3.منظورم رو از ماسک متوجه نشدید!من منظورم این بود که اون 8تا ماسک رو جمع کنیم بعد ببریم بزاریم سر جاهاشون،اون ماسک قویه که میده چیه؟؟مثلا Heavy هست یا Light ؟چه Enchant ایی روش هست و . . . از این جور اطلاعات میخواستم اگه یکی در اختیارم قرار بده ممنون میشم.(یه عکس هم اگه باشه که خیلی خوب میشه:d)
1-آره، یکمی :دی
2-کدوم جزیره کوچیک دقیقاً؟:دی Summerset isle یا اونی که بالاش هست،Summerset محل زندگی‌ high elf هست، بالایی هم مربوط می‌شه به hammerfell,محل زندگی‌Forest Elves جدا هست، دور افتاده هست یجورایی... تا حالا بهشون نپرداخته شده.
3-heavy, 24 armor rating,3200 value,7 weight
اسمش هم Konahrik هست :دی، آپگرید هم می‌شه اگه Daedric smithingرو داشته باشین.
File:SR-item-Konahrik.jpg - UESPWiki

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or