Dr. Ariamax
کاربر سایت
با مردم صحبت کن میتونی بگی من به کمکت نیاز دارم و در ازای پول اونا بهت کمک میکنناقا من جطوري ميتونم عضو يه كروه بشم ؟؟؟
و يه سئوال ديكه
جطوري بايد با خودم همرا داشتم باشم كه توو دعوا ها كمكم كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با مردم صحبت کن میتونی بگی من به کمکت نیاز دارم و در ازای پول اونا بهت کمک میکنناقا من جطوري ميتونم عضو يه كروه بشم ؟؟؟
و يه سئوال ديكه
جطوري بايد با خودم همرا داشتم باشم كه توو دعوا ها كمكم كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با ارزشترینها معمولا زهرها هستنهانتر جان لطفا دستورالعمل ترکیب چندتا از گرونترین و اصلی ترین پوشنی که میشه ساخت رو بهم بگو .
بازم ممنون دیگه نمیتونم پستاتو لایک کنم امروز فک کنم ولی فردا همه رو لایک می کنم![]()
ماسکها اگه همه 8 تارو پیدا کنین، میتونین یه ماسک دیگه بگیرین که از همشون قوی تر هست.Hunter عزیز من نمیدونستم تو راه ها بخوابی خون آشام میشی!دمت گرم چه نکته ی جالبی!حتما امتحان میکنم!
و اما. . . !
مهران جان ممونم از اطلاعاتی که دادی ولی این قضیه ی ماسک هارو نمیدونم چیه با اینکه چند بار بازی کردم ولی تا حالا پی این قضیو رو نگرفتم و باید اعتراف کنم هر چندتا ماسک پیدا میکردم عین احمقا میفروختمش!
الانم که به فکر جمع کردنش افتادم دیدم چون Class ام دزد نمیتونم یعنی زورم به Dragon priest ها نمی رسه!(البته فعلا)
والله این Elderdragon ها که میان مجبورم در برم چون با یه فوت میکشنم!!!!!:d
ولی جدا این Class رو و نژاد Khajiit رو به همه پیشنهاد میکنم خیلی حال میده!
از نظر منطقه سکونتی و جاهایی که میشه توش حرکت کردMorrowind کوچیکترین هست، یه چیزی مثل کرمان خودمون
صفحهیهای قبل پر اطلاعات در مورد این ماسکها هستاول اینکه املای درستش Diseas هست رفتم نگاه کردم!
دوم اینکه این اژدها ها قبلا به دنیا حکومت میکردن ولی سه نفر که از شاگردان اون اژدها طلاییه (من بهش میگم پارادوکس!اسمش سخته خداوکیلی!!) که اگه ازش بپرسین بهتون اسم هارو هم میگه اون Shout خاص که اسمش یادم نیست رو میسازن و اژدها ها رو از حکومت میندازن!
تا اینکه رهبر اژدها ها باز برمیگرده!حالا چرا بر میگرده اینکه مرده بود؟!دلیلش اینه که نمرده بود و این Shout کاری که میکرده این بوده که Alduin رو در زمان به جلو میفرسته!یعنی اون سه نفر Alduin رو میفرستن واسه ما!منم چون دیگه کوئست های اصلی رو بیشتر نرفتم نمیدونم که ما باز Alduin رو تو زمان جلو میفرستیم یا اون Shout رو تقویت میکنیم و کلا نابودش میکنیم.
این کل چیزایی بود که من از صحبت کردن با پارادوکس درگیرم شد البته خود پارادوکس هم نمیدونست این سه تا دقیقا چه کار کردن ولی فکر میکرد یه همچین اتفاقی افتاده باشه!
در ضمن درباره ی راهنماییتون درباره ی ماسک ها ممنونم،فقط یه خواهش دارم!اگه میشه و کسی میتونه یه عکس از این ماسکه بزاره یا یه سری اطلاعات دربارش بده.
بازم ممنون
---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟
چندتا امپراطوری توی Tamriel هست؟!
یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟
یه سوال دیگه!
پس قلمرو ارک ها کجاست؟
سلام من تو مرحله های اصلی جایی که با اژدها بالا کوه صحبت میکنی بعد میری به کالج وینتر هلد گیر کردم به صاحب کتابخونه میگم elder scerol رو نشونم بده ولی نمیده باید چیکار کنم؟
خیلی ممنونوقتی باهاش حرف میزنی اون کتابه روی میز بلندی جلوش هست برو بخونش
راستی من بعد از 450 ساعت بازی میخوام برم با امپریال ها(هم نژادش هم گروهش) بازی رو شروع کنم! چیز خاصی داره که متفاوت از نوردها و استورم کلاک ها باشه؟
واقعا؟وقتی باهاش حرف میزنی اون کتابه روی میز بلندی جلوش هست برو بخونش
1-آره، یکمیایمپریال ها مردمی پول دوست هستن و بیش از همه ی نژاد ها به انسان شبیه اند!منظورم از پول دوست اینه که توی صندوقی اگه یه نرد 50تا پول پیدا کنه این بیشتر پیدا میکنه بقیشم یادم نیست!میتونید موقع انتخاب نژاد اطلاعاتی که نوشته رو بخونید.
من به شما پیشنهاد میدم که اگه میخواین نژاد رو عوض کنید Class رو کلا عوض کنید!
چندتا سوال جدید!
1.این سرزمین ارک ها خیلی کوچیکه؟؟!
2.این جزیره کوچیکه ی سمت چپ پایین نقشه محل زندگی چه نژادیه؟
3.منظورم رو از ماسک متوجه نشدید!من منظورم این بود که اون 8تا ماسک رو جمع کنیم بعد ببریم بزاریم سر جاهاشون،اون ماسک قویه که میده چیه؟؟مثلا Heavy هست یا Light ؟چه Enchant ایی روش هست و . . . از این جور اطلاعات میخواستم اگه یکی در اختیارم قرار بده ممنون میشم.(یه عکس هم اگه باشه که خیلی خوب میشه:d)