Akotash
کاربر سایت
لعنت بر باگ های اسکایرم بابت کد هم ممنونمتأسفانه نمیشه.(یه باگ غیر قابل حل هست) اما میتونین روش تو کنسول کلیک کنین و بزنین addtofaction 19809 1 و بعدش هم setrelationshiprank player 4 و از این روش همسرتون بشه.
لعنت بر باگ های اسکایرم بابت کد هم ممنونمتأسفانه نمیشه.(یه باگ غیر قابل حل هست) اما میتونین روش تو کنسول کلیک کنین و بزنین addtofaction 19809 1 و بعدش هم setrelationshiprank player 4 و از این روش همسرتون بشه.
بعد یک سوال دیگه ام دارم ، MOD های مختلف که واسه اسکایرم هست روی نسخه های کرک شده هم کار میکنه یا فقط برای نسخه های اورجینال هستش ؟
ازGeneral store های مختلف بخرین.بهترین هاش تو Whiterun و Windhelm و Solitude هستن. البته میتونین از طریق معدنها خودتون هم در بیارین.با سلام خدمت دوستان . من بازی the elder scroll skyrim رو حدود شش ماهه بازی میکنم تا موقعی که تونستم dlc hearthfire رو دانلود کنم و زمین بخرم و خونه بسازم ی سوال داشتم که چطوری باید اهن بخرم ؟ از کجا بخرم . گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی دمت گرم .ازGeneral store های مختلف بخرین.بهترین هاش تو Whiterun و Windhelm و Solitude هستن. البته میتونین از طریق معدنها خودتون هم در بیارین.
از کجا باید استخراج کنم اهنا رو ؟ واسه ساخت وسایل خونه چند نوع آهن میخواد میشه همشو از یه جا خرید ؟ازGeneral store های مختلف بخرین.بهترین هاش تو Whiterun و Windhelm و Solitude هستن. البته میتونین از طریق معدنها خودتون هم در بیارین.
باید از معدنهای مختلف تو بازی استخراج کنین (آیتم Pickaxe رو لازم دارین). بعد هم از طریق کورهها تبدیل به Ingot بکنین.از کجا باید استخراج کنم اهنا رو ؟ واسه ساخت وسایل خونه چند نوع آهن میخواد میشه همشو از یه جا خرید ؟
ی سوال دیگه چطوری میشه قلعه ساخت ؟ میشه اینکارو کرد ؟
سلام . داش یک راه دیگه هم هست الان یادم اومد این رمزی که میگم رو توی کنسول بزن ~ علامتش اینه اکثرا هم بالای Tab بعد روی Iron Ingot کلیک کن و ID رو بنویس و Enter رو بزن رنز اینه :duplicateallitemsاز کجا باید استخراج کنم اهنا رو ؟ واسه ساخت وسایل خونه چند نوع آهن میخواد میشه همشو از یه جا خرید ؟
ی سوال دیگه چطوری میشه قلعه ساخت ؟ میشه اینکارو کرد ؟
حال کنید فقط چی پیدا کردم براتون
داش ببخشید این کد نمیدونم کار نمیکنه یا کلا من نمیتونم ازدواج کنم هرکاری که گفتی کردم ولی بازم وقتی میرم پیشش Talk رو میزنم بازم هیچ گزینه ای نیست که بهش کلید خونه ام رو بدم یا کار دیگهمتأسفانه نمیشه.(یه باگ غیر قابل حل هست) اما میتونین روش تو کنسول کلیک کنین و بزنین addtofaction 19809 1 و بعدش هم setrelationshiprank player 4 و از این روش همسرتون بشه.
باید جدا جدا بزنین،روش کلیک کنین اولی رو بزنین بعد Enter.دوباره خارج شین،وارد بشین،دوباره روش کلیک کنین دومی رو بزنین.این از نظر مکانیکهای گیم شما رو همسر میکنه اما احتمال داره بقیه گزینهها کار نکنن که خوب مرتبط با همون باگ هست.داش ببخشید این کد نمیدونم کار نمیکنه یا کلا من نمیتونم ازدواج کنم هرکاری که گفتی کردم ولی بازم وقتی میرم پیشش Talk رو میزنم بازم هیچ گزینه ای نیست که بهش کلید خونه ام رو بدم یا کار دیگه