milad999999
کاربر سایت
رفتم به اون دختر ومپایره که توی DLC Downguord هست گفتم بیا دنبالم حالا هرچی میگم بهش که کی بره دیگه دنبالم نیاد نمیره چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
با استفاده از کنسول یبار Disable و دوباره Enable بکنیتش درست میشه.یا اگه مأموریت مرتبط باهاش دارین اون رو تموم کنین. با نصب Unofficial patch هم درست میشه.رفتم به اون دختر ومپایره که توی DLC Downguord هست گفتم بیا دنبالم حالا هرچی میگم بهش که کی بره دیگه دنبالم نیاد نمیره چیکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
شانسی هست،اما به طور معمول زمانی که ضربهای که میزنین Stagger بکنه,finisher اجرا میشه.سلام خدمت دوستان ، یک نکته شاید خجالت اور باشه اما من با لول 89 هنوز نمیدونم چطوری باید با شمشیر حرکتایی که شمشیر رو میکنه تو قلب دشمن یا بعضی وقتا از پشت با شمشیر بدون ایجاد جنگ میکشتش رو بزنم و بعضی وقتا بصورت شانسی اینکارو میکنم شاید دلیلش این باشه که همیشه از جادو استفاده میکردم و تازه به سلاح رو اوردم میشه بهم بگید دقیقاچطوری باید این حرکاتو بزنم ؟ با عرض پوزش
مرسیشانسی هست،اما به طور معمول زمانی که ضربهای که میزنین Stagger بکنه,finisher اجرا میشه.
Riverwood>>General goods storeسلام ، ببخشید گفتم حالا که یکجا رو پیدا کردم که میتونم کمک بگیرم این یکی سوالم بپرسم ، وقتی Golden Claw رو پیدا میکنی یک Quest برات باز میشه که توش باید مالک یا همون Owner این شئ رو پیدا کنی این شخص دقیقا کجاست ؟
سلام...
اقا من بازی اسکایریم رو چند وئقت پیش خریدم و نصب کردم تو قسمت نصب دی و.ی دی دوم یه اروری داد که من هرکاری کردم نتونستم درستش کنم و یه گزینه ای رو زدم که ارور رو رد کرد (یه فایل رو نصب نکرد) و نصب تموم شد.
بعد از نصب متوجه شدم که اون فایل ..فایل صدا های بازی بوده.الان من بازی میکنم همه چی درسته اما بازی صدا نداره.
لطفا راهنمایی کنید یا یه لینک یه سایت رو معرفی کنید که برم پوشه صدا ها رو دان کنم ازش. ممنونم..
لطفا کمکم کنید.
همه کاراکترها قابل ازدواج نیستن. کدوم رو در نظر دارین؟سلام دوستان ، یک سوالی برام پیش اومده چطوری میتونم علاقه یک نفر رو زیاد کنم که باهاش ازدواج کنم طرف هیچ ماموریتی هم نداره . فقط مهارت بهتون یاد میده و میشه ازش وسیله خرید همین . ممنون میشم کمک کنید .
توی Riften یک خانمی هست به اسم Grelkaهمه کاراکترها قابل ازدواج نیستن. کدوم رو در نظر دارین؟
متأسفانه نمیشه.(یه باگ غیر قابل حل هست) اما میتونین روش تو کنسول کلیک کنین و بزنین addtofaction 19809 1 و بعدش هم setrelationshiprank player 4 و از این روش همسرتون بشه.توی Riften یک خانمی هست به اسم Grelka