بعد از زحمتهای بسیار :d،مطالب مهم ویکی بازی (بیشتر داستانی) ترجمه شدن و به صورت مرحلهای تو این تاپیک قرار میگیرن.دوستانی که علاقه دارن میتونن از اونجا مطالب رو بخونن.
The Elder Scrolls Library
The Elder Scrolls Library
اونا هم خوب هستن.سلام به همه
من دوباره شروع کردم اسکایریم رو با همه دی ال سی هاش
الان اول بازی ازم می خواد که به یکی از دو گروه استورم کلاک یا امپریال برم
من قبلا طرف استورم کلاک ها بودم
می خوام ببینم طرف امپریال ها برم چطوریه؟
اونا هم خوب هستن.
باید برین تو Solitude با General talius حرف بزنین.
نه منظورم اینه برم طرف امپریال ها چطوری میشه داستان بازی؟
یه دوراهیه-قبلا با استورم کلاک ها رفتم-ولی از امپریال ها خوشم نمیاد ! اول بازی الکی می خواستن بکشنم !ولی می خوام ببینم مزیت های امپریال چطوریه-
شما هردوشو رفتی؟دقیقا مثلStormcloak ها هست،با این فرق که آخرش عوض windhelm,Solitude رو اشغال میکنین.
والا به نظر من امپریالها حرف درست تری میزنن،اما نظر شخصی هست کلا.برا اطلاعات دقیق میتونین ویکی بازی رو مطالعه کنید که پیش زمینه هر کدوم چطوری هست.شما هردوشو رفتی؟
کدوم گروه جالب تره؟ و کدوم گروه به حق هستش؟
http://elderscrolls.wikia.com/آدرس ویکی الدراسکلرول رو بزارین-و آدرس سایت های غیر ایرانیش رو هم بزارین مرسی
آدرس ویکی الدراسکلرول رو بزارین-و آدرس سایت های غیر ایرانیش رو هم بزارین مرسیوالا به نظر من امپریالها حرف درست تری میزنن،اما نظر شخصی هست کلا.برا اطلاعات دقیق میتونین ویکی بازی رو مطالعه کنید که پیش زمینه هر کدوم چطوری هست.
سلامسلام دوستان
بنده هم سوال این دوستمون رو دارم
کدوم بهتره؟
استورم کلاک یا امپریال ها؟
من استورم کلاک رو همینطوری انتخاب کردم ولی میترسم بعدا پشیمون شم دلم واسه اون پادشاهه هم سوخت LoL
Draw Distanceیه مشکل دیگه
دشمن ها توی نقشه دیده میشن ولی من نمی بینمشون
نقطه قرمز هست ولی تا وقتی نزدیکشون نشم دیده نمیشن
گرگ ها آدم ها و... بقیه
کدوم قسمت گرافیک رو باید دستکاری کنم؟
سلام دوست عزیزدر بازی ولفنشتاین( دستور جدید)چه طوری باید اون سگ آهنی را که در بتنها گیر افتاده از بین برد( در مرحله لندن ناتیکا جاییکه دوست بی جی با ماشین شبیه حملات انتحاری حرکت میکنه و اون منطقه را که دارای مجسمه های بزرگ است از بین میبره و بی جی فقط چاقو و سلاح کمری و یک سلاح لیزری داره و باید درب خروج را پیدا کنه). دقیقا چند روزه که در همین مرحله گیر کردم. هر چه اطراف را هم دقیق میگردم چیز خاصی پیدا نمیشه . سلاح اضافه را هم برمیدارم و با اون هم که نمیشه ربات را نابود کرد. راه دیگری هم که بشه ازش به صورت نشسته یا ایستاده عبور کرد هم پیدا نمیشه . روی خود ربات هم خیلی دقت کردم جایی برای هدف گیری نداره که بشه زمین گیرش کرد .
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر