زرههای خیلی قوی که 90 به بالا میخوان،یا شاید پرک مورد نظر رو نگرفتین.سلام من لولم تو آهنگری 82 هست ولی نمیتونم چیزای قوی بسازم کسی میدونه چرا
زرههای خیلی قوی که 90 به بالا میخوان،یا شاید پرک مورد نظر رو نگرفتین.سلام من لولم تو آهنگری 82 هست ولی نمیتونم چیزای قوی بسازم کسی میدونه چرا
از قسمتlevel up ،برین قسمتSmithing.اونجا امتیازها یا همون پرکهای مورد نظر رو انتخاب کنین.پرک چیه و چه جور میشه گرفت
منوهای خود بازی درست هست؟سلام اولا یه سیو کامل از بازی میخوام نه اونی که تا level 9 هستش بعداً من وقای میخوام رمز هارو بزنم توی کنسول بازی هرچی میزنم مربع میشه! چجوری باید درستش کرد؟
منوهای خود بازی درست هست؟
اگه آره که احتمالا مشکل فونتی هست،مطمئن باشین که همهMod ها درست نصب شدن و فونت کامپیوتر هم رو انگلیسی هست.
قیمت همشون که یکی هست. ولی به نظرم زمین Falkreath از همه بهتر هست.دوستان بهترین زمین توی اسکایریم و گرون ترینشون چیه زمینا....
موقع Level up گزینه Magicka رو افزایش بدین،از لباسهایی استفاده کنین که Mana cast کمتر میکنن.ازPotionهای Magicka استفاده کنین.گزینه زیاده.سلام یه سوال مهم دارم
از جادو ها استفاده میکنم یه کادر آبی میاد کنار صفحه زود تموم میشه چیکار کنم که دیر تموم بشه
میشه اسم اون مدی که بیش از یک فالوور میشه گرفت رو بگین