Dr. Ariamax
کاربر سایت
علاوه بر Skyrim، استان های دیگر قاره نیز قابل بازی است.
اسكايريم استان حساب ميشه يا كشور؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
علاوه بر Skyrim، استان های دیگر قاره نیز قابل بازی است.
اینو که فقط خواستم اصل مطلب رو برسونم، زیاد جدی نگیر. ولی Skyrim یه جورایی ایالت ـه Empire حساب میشه. در واقع یه چیزی تو مایه های کشور، ولی خوب زیر نظر Empire!اسكايريم استان حساب ميشه يا كشور؟
اینو میدونم منظورم اینه که ESO یعنی چی؟علاوه بر Skyrim، استان های دیگر قاره نیز قابل بازی است.
اینو میدونم منظورم اینه که ESO یعنی چی؟
چیکار باید بکنم؟
خب اگه قرار بودThe Elder Scrolls Online
تاپيكش تو بخش بازي هاي آنلاين موجود هست
خب اگه قرار بودThe Elder Scrolls Online رو خلاصه کنن باید اینو (TESO) مینوشتن نه اینو (ESO)
من عذر ميخوام
من از طرف كاوه عذر ميخوام
من از طرف جارل ها عذر ميخوام
من از طرف تمام ساكنين سرزمين پهناور تمريل عدر ميخوام
من از طرف دواكين (دواخين؟) و ميراك و بر و بكس به غير از آلدوين عذر ميخوام
فکر کنم خیلی واضح گفتم که اون استان رو به شوخی و فقط برای رسوندن منظور (اینکه کل قاره قابل بازیه) گفتم هاهورااااااااااااااااا به آرزوي چندين و چند سالم (يك ساله ) رسيدممممم
اميرحسين اشتباه كرددد
كم آورد
يوهاااااااااااا
فکر کنم خیلی واضح گفتم که اون استان رو به شوخی و فقط برای رسوندن منظور (اینکه کل قاره قابل بازیه) گفتم ها
Elder Scrolls Onlineخب اگه قرار بودThe Elder Scrolls Online رو خلاصه کنن باید اینو (TESO) مینوشتن نه اینو (ESO)
دوست عزیز من اصلا مشکلی با اینکه کسی Elder Scrolls Online یا The Elder Scrolls Online مینویسه ندارم من فقط یک جواب به آقای ariamax دادم
هر دوتاش درسته:دوست عزیز من اصلا مشکلی با اینکه کسی Elder Scrolls Online یا The Elder Scrolls Online مینویسه یا اینکه کدومش درسته ندارم من فقط یک جواب به آقای ariamax دادم
اگر نوشته های ایشان رو بخونید نوشتن The Elder Scrolls Online
اگر هم کسی ناراحت شده عذر خواهی میکنم