daniel.bryan12
کاربر سایت
حالا این skyRe کارش چیه من انگلیسیم زیاد خوب نیست اگه میشه یه توضیح خلاصه ازش بده بهم ممنون
T3nd0s Skyrim Redone at Skyrim Nexus - mods and communityمن این skyreرو سرچ کردم کلی اومد کدومشونه؟لینک میدی یا اسمش رو کامل میزارید.این مده نقشه رو هم تغییر میده ایا
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=169372128حتما میگیرمش بعدش میگم که من این مود skyrim unbound رو تو نکسوس پیدا نکردم توی سایت ملعون و دزد گیم ایران بود که البته دانلود نکردمش میخوام ببینم اگه تو نکسوس هست بهم لینکشو بدید ممنون
نمیدونم کسی جواب شما رو داد یا نه ولی ساده ترین راه اینه که اسم ماموریت رو تو گوگل سرچ کنی و از لینکی که مربوط به سایت ElderScrollswikia هست استفاده کنید.اينجوري نگو
ديوانه شدم :d
اصلا از اين خسته كننده تر نداريم
رفتم تو كتاب سياه
رفتم تو اپيزود هاي اون كتابه
الان ٤ تا كتاب رو دارم ولي نميدونم به چه ترتيبي بايد بچينمشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دور قبل بازیم رفتم تو یه مقبره یه روحی بود روح یه جنگجو رو یه صندلی نشسته بود ازم خواست سه تا معجون براش پیدا کنم.مقبره هم پر بود از این مرده ها اخرشم یکی از اون خفناش بود.کسی جای اینو میدونه
احتمالا راه اشتباه رو انتخاب کردین،برا ورود به Dawnguard فقط یه راه هست اونم از Everspring هست. اگه نمیتونین پیدا کنین یا امکان داره بعضا بازی اون منطقه رو نشناسه یبار تو کنسول Tmm 1 رو بزنین. در جنوبیترین نقطه نقشه هست،یبار بهش Fast travel کنین درست میشه.با سلام
من وارد شهر Riverwood که شدم يک نفر اومد باهام حرف بزنه ( جز ساکنين Riverwood نبود ) عضو گروه Dawnguard بود توي ديالوگ ها يک گذينه بود که ( چطور ميتونم عضو بشم ) اين گذينه رو زدم
بعدش اون گفت بايد به Fort Dawnguard بري و با رييس صحبت کني و علامت Fort Dawnguard در جنوب شرقي نقشه اومد من هم راه افتادم
نزديکاي قلعه که بودم در مسير جاده ديگه نميشد جلوتر برم و بالاي صفحه مينوشت ( you cannot go that way )
لطفا راهنمايي کنيد
دوست عزیز من برات اینو پیدا کردم.جایی که دنبالشی شرق مارکاث هست.یه جایی به اسم Valthume.اینم لینکه تصویرش
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121122022338/elderscrolls/images/4/43/Valthume_location.jpg
اینم منبع:
Valthume - The Elder Scrolls Wiki
Evil in Waiting - The Elder Scrolls Wiki
دوست عزیز من با کنسول بازی میکنم و نمیشه از رمز استفاده کرد البته با کامپیوتر هم بازی رو دارم ولی سیو اون خیلی عقب ترهاحتمالا راه اشتباه رو انتخاب کردین،برا ورود به Dawnguard فقط یه راه هست اونم از Everspring هست. اگه نمیتونین پیدا کنین یا امکان داره بعضا بازی اون منطقه رو نشناسه یبار تو کنسول Tmm 1 رو بزنین. در جنوبیترین نقطه نقشه هست،یبار بهش Fast travel کنین درست میشه.
ظاهراً اسمش Dayspring canyon شدهدوست عزیز من با کنسول بازی میکنم و نمیشه از رمز استفاده کرد البته با کامپیوتر هم بازی رو دارم ولی سیو اون خیلی عقب تره
اگه میتونی جای اونEverspring رو روی نقشه بزار اگر هم زحمت میشه که دیگه اصلا بیخیال عضویت در Dwanguard میشم با تشکر از راهنمای
از شهر Riften راه افتادم از یک جادی که رد میشدم ی غار دیدم رفتم نزدیک نوشت to Dayspring Canyon رفتم تو پیداش کردن با سپاسظاهراً اسمش Dayspring canyon شده
Dayspring Canyon - The Elder Scrolls Wiki