5625030
کاربر سایت
دوست خوبم یعنی نمیشه همه جوره کامل بشیم؟ یعنی همه ی پرک ها رو بگیریم؟؟ (بدون چیت)251 پرک داره بازی و نیازی نیست همه پرک ها گرفته بشه.
بر اساس شخصیتی که میسازی باید پرک ها رو بگیری.
دوست خوبم یعنی نمیشه همه جوره کامل بشیم؟ یعنی همه ی پرک ها رو بگیریم؟؟ (بدون چیت)251 پرک داره بازی و نیازی نیست همه پرک ها گرفته بشه.
بر اساس شخصیتی که میسازی باید پرک ها رو بگیری.
من سیو هایی رو که میخوایی دارم اما حجم خیلی بالاسسلام دوستان. دوستان یکی کمکم کنه لطفا. جند روز پیش من ویندوزمو عوض کردم سیوام پاک شد و هرکاری کردم نتونستم ریکاوری کنم. لطفا یکی یه سیوشو که ماله قبل از داون گارد هست و لولش بالاست رو اپلود کنه و بده . ممنون میشم
من سیو هایی رو که میخوایی دارم اما حجم خیلی بالاس
حدود 500 MG
ولی اگه دقیق تر بگی تاکجا می خوای شاد بشه کاریش کرد!!
اول برو مسیر documentet رو بزار رو غیر c تا دفعه بعد اینطور نشه منم دارم ولی فکر کنم قبل دانگارد 20لول باشه برا ی دوست دیگر بهترهداداش یه سیوت که قبل از داون گارد باشه و بالاترین لولی که هستی رو بزار باشه و ماموریت های اصلیت تموم شده باشه. فقط خواهشا لولت بالا باشه . مرسی
اول برو مسیر documentet رو بزار رو غیر c تا دفعه بعد اینطور نشه منم دارم ولی فکر کنم قبل دانگارد 20لول باشه برا ی دوست دیگر بهتره
اول برو مسیر documentet رو بزار رو غیر c تا دفعه بعد اینطور نشه منم دارم ولی فکر کنم قبل دانگارد 20لول باشه برا ی دوست دیگر بهتره
میتونین اعضای بیشتری به عضویت در بیارین. تموم شدنی نیستمن بعد از کشتن Paarthurnax با دلفین که صحبت کردم گفت یه فالوور بیار که تعداد اعضای بلید ها بیشتر شه
منم رفتم یکی از گرگثار های وایت ران (گرگنماها) به نام Travor رو اوردم و به دلفین معرفی کردم ..! بعد از اینکه قسم خورد از فالوی من خارج شد و ماموریت تموم شد
ولی هنوز اون علامت بالای سر دلفینه و ماموریتش از منوی بازی حذف نشده .،،!!
چیکار کنم ؟؟. مشکل باگه ،؟؟ بازم. باید فالوور بیارم .؟؟ این فالووره مشکل داره ؟؟
من رو ۳۶۰ بازی میکنم
سلام دوستان. دوستان یکی کمکم کنه لطفا. جند روز پیش من ویندوزمو عوض کردم سیوام پاک شد و هرکاری کردم نتونستم ریکاوری کنم. لطفا یکی یه سیوشو که ماله قبل از داون گارد هست و لولش بالاست رو اپلود کنه و بده . ممنون میشم
سلام / بعد از مدت ها اومدم / سیستمم ترکیده بود و مادربرد پیدا نمیشد براش
یه سوال کوچیک :
یه جایی تو زیرزمین باید با یه خانوم در باره یه لباس حرف بزنیم که من احتمالا گرفتمش و از دست دادمش
باید براش بیاریمش
نمیدونم از کجا باید بیارم
یادمم نیست لباسو کجا گذاشتم
چکار کنم ؟
اطلاعات دقیق تر رو مینویسم میگم ( مثل اسم مرحله و ...)
یه مشگل دیگه :
تو یکی از مراحل باید قاتل رو دستگیر کنم cach the murder
قاتل تو خونه مونده و بیرون نمیاد
کشته هم نمیشه
تو خونه خودمم هست
جیبشم نمیشه زد حتی
چکارش کنم ؟ هر چی هم شب تو خیابونا میرم باز بیرون نمیاد
یکی این مشگلات رو برای من حل کنه