Attack himاقا این ebony warrior اومد با من صحبت کرد گفت بیا به last vigil حالا من رفتم اونجا هرچی حرف میزنم هیچی نمیگه نمیاد به مبارزه
واقعا تو لجندری بازی کردن خیلی سخته
Attack himاقا این ebony warrior اومد با من صحبت کرد گفت بیا به last vigil حالا من رفتم اونجا هرچی حرف میزنم هیچی نمیگه نمیاد به مبارزه
واقعا تو لجندری بازی کردن خیلی سخته
حاجی این کارو هم کردم ولی اخرش دوباره بلند شد .میوفته رو زانو هاش بعدش بلند میشهAttack him
من بازی رو تموم کردم حالا چند تا سوال
1_من جنگ داخلی رو رفتم تو کله اسکایریم تاحالا انقدر بهم کیف نداده بود.میشه بگید چی کار کنم که از این جنگا پیش بیاد.من امپریال هارو شکست دادم و حالا رفتن تو یکی از شهر تو یه زیرزمینی همه سرکده هاش.نمیشه به اونا کمک کنم جنگ شه دوباره
2_تو قسمت dawnguard تو مرحله ای به اسمه a new order باید دونفرو برای جنگ با ومپایر ها بیاری یکیشون میگه برو یه خرسی رو بکش میرم اون یکی یه چیزی به اسم gyres میخواد چی کار کنم
3_من دوتا فزرند خونده دختر دارم اینا بزرگ نمیشن؟
4_بیشتر از دوتا نمیشه گرفت چون من پسر میخوام نمیشه نمیشه یه بچت رو بکشی بری یکی دیگه بیاری؟
5_ادرسه یه ماموریتی رو بدید که جنگ عظیمی رخ بده
یه گروهم بگین برم عضو شم که ماموریت ترور بهم بدن
خیلی سوالام زیاده ببخشید دیگه یکی زمت بکشه کمک کنه
:d:d
2_تو قسمت dawnguard تو مرحله ای به اسمه a new order باید دونفرو برای جنگ با ومپایر ها بیاری یکیشون میگه برو یه خرسی رو بکش میرم اون یکی یه چیزی به اسم gyres میخواد چی کار کنم
:d:d
لطف کنید به من هم جواب بدید.خوب
باهاش حرف زدم.حالا JARL کجاست که اهاش حرف بزنم؟
راستی برای اینکه بچه بگیری باید حتما زن داشته باشی؟
ممنون میشم همرو بگی
پس چرا به من ندادن؟(بچه)^داخل قصر- بر روی سریر
خیر
من برای خان شدن (شهر ریفتن) به واجوتا یه هیلینگ پوشن دادم.بعد با جارل حرف زدم؟عذر میخوام برای چه کاری میخواهید با Jarl صحبت کنید؟
برای پذیرفتن کوکان به فرزندی باید اولین DLC بازی به نام Hearthfire را داشته باشید.
بعد میتونید کودکان بی سرپرست (مثل Lucia در Whiterun) یا کودکان یتیم خانهی Riften را (البته با انجام یک ماموریت) قبول کنید.
دی ال سی رو ندارم الان دان می کنم.عذر میخوام برای چه کاری میخواهید با Jarl صحبت کنید؟
برای پذیرفتن کوکان به فرزندی باید اولین DLC بازی به نام Hearthfire را داشته باشید.
بعد میتونید کودکان بی سرپرست (مثل Lucia در Whiterun) یا کودکان یتیم خانهی Riften را (البته با انجام یک ماموریت) قبول کنید.
این سوالیه که سازنده باید جواب بده:dبازی open world انلاین میخواد چیکار:dآقا چرا این ازی بخش انلاین نداره؟
من برای خان شدن (شهر ریفتن) به واجوتا یه هیلینگ پوشن دادم.بعد با جارل حرف زدم؟
حالا باید چی کار کنم که خان ریفتن بشم؟
دی ال سی هرس فایر رو ندارم.الان دانلود می کنم.
مممنون بابت جوابت
ممنون جواب دادی
آقا چرا این ازی بخش انلاین نداره؟