راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من بازی رو تموم کردم حالا چند تا سوال
1_من جنگ داخلی رو رفتم تو کله اسکایریم تاحالا انقدر بهم کیف نداده بود.میشه بگید چی کار کنم که از این جنگا پیش بیاد.من امپریال هارو شکست دادم و حالا رفتن تو یکی از شهر تو یه زیرزمینی همه سرکده هاش.نمیشه به اونا کمک کنم جنگ شه دوباره
2_تو قسمت dawnguard تو مرحله ای به اسمه a new order باید دونفرو برای جنگ با ومپایر ها بیاری یکیشون میگه برو یه خرسی رو بکش میرم اون یکی یه چیزی به اسم gyres میخواد چی کار کنم
3_من دوتا فزرند خونده دختر دارم اینا بزرگ نمیشن؟
4_بیشتر از دوتا نمیشه گرفت چون من پسر میخوام نمیشه نمیشه یه بچت رو بکشی بری یکی دیگه بیاری؟
5_ادرسه یه ماموریتی رو بدید که جنگ عظیمی رخ بده
یه گروهم بگین برم عضو شم که ماموریت ترور بهم بدن
خیلی سوالام زیاده ببخشید دیگه یکی زمت بکشه کمک کنه
:d:d

1) خیر نمیشه. با پایان جنگ داخلی یکی از احزاب پیروز میشه و امکان جنگ دوباره وجود نداره
2) اطلاع ندارم متاسفانه
3) خیر. سن اشخاص در Skyrim ثابته
4) خیر حداکثر دو فرزند. کودکان را هم نمیشه کشت. اما اگر اشتباه نکنم میشه با صحبت با مسئول یتیم خانه، کودک را دوباره به آنجا فرستاد.
5) موتور ساخت بازی اجازه‌ی درگیر‌ی‌های بیشتر از 7-8 نفر نمیده. اما اگر دستگاه قوی ای دارید می‌تونید مادهای ماموریت‌های مختلفی از Skyrim Nexus دانلود کنید.
6) گروه Dark Brotherhood. برای شروع، در هر شهری، از صاحب مسافرخانه ها راجب به شایعات بپرسید. پسری هست که قصد داره با این گروه ارتباط برقرار کنه. با صحبت با او و انجام یک سری کارها میتونید وارد گروه بشوید

2_تو قسمت dawnguard تو مرحله ای به اسمه a new order باید دونفرو برای جنگ با ومپایر ها بیاری یکیشون میگه برو یه خرسی رو بکش میرم اون یکی یه چیزی به اسم gyres میخواد چی کار کنم

:d:d

Dwemer gyros میخواد که میتونی مثلا از Shimmermist Grotto پیدا کنی.
برو به لینک ها که هم عکسشون رو ببینی هم مکان Shimmermist Grotto

خوب
باهاش حرف زدم.حالا JARL کجاست که اهاش حرف بزنم؟
راستی برای اینکه بچه بگیری باید حتما زن داشته باشی؟

ممنون میشم همرو بگی
لطف کنید به من هم جواب بدید.
من تا حالا در این سبک بازی,بازی نداشتم.
لطفا جواب بدید.

عذر میخوام برای چه کاری می‌خواهید با Jarl صحبت کنید؟
برای پذیرفتن کوکان به فرزندی باید اولین DLC بازی به نام Hearthfire را داشته باشید.
بعد میتونید کودکان بی سرپرست (مثل Lucia در Whiterun) یا کودکان یتیم خانه‌ی Riften را (البته با انجام یک ماموریت) قبول کنید.

برای پذیرفتن کوکان به فرزندی باید اولین DLC بازی به نام Hearthfire را داشته باشید.
بعد میتونید کودکان بی سرپرست (مثل Lucia در Whiterun) یا کودکان یتیم خانه‌ی Riften را (البته با انجام یک ماموریت) قبول کنید.
من برای خان شدن (شهر ریفتن) به واجوتا یه هیلینگ پوشن دادم.بعد با جارل حرف زدم؟
حالا باید چی کار کنم که خان ریفتن بشم؟
دی ال سی هرس فایر رو ندارم.الان دانلود می کنم.
مممنون بابت جوابت

- - -ویرایش - - -

دی ال سی رو ندارم الان دان می کنم.
من میخواستم خان شهر ریفتن بشم.به واجوتا یه هیلینگ پوشن دادم.بعد با جارل حرف زدم.حالا باید چی کار کنم؟

ممنون جواب دادی

من برای خان شدن (شهر ریفتن) به واجوتا یه هیلینگ پوشن دادم.بعد با جارل حرف زدم؟
حالا باید چی کار کنم که خان ریفتن بشم؟
دی ال سی هرس فایر رو ندارم.الان دانلود می کنم.
مممنون بابت جوابت
ممنون جواب دادی

گام اول اینه که Jarl ماموریتی به نام Skooma trade رو برای شما آغاز میکنه که باید کاملش کنید.
بعد باید حداقل به 5 نفر از مردم شهر کمک کنید
در اخر باید خانه‌ی شهر ریفتن رو هم از مشاور jarl خریداری کنید

- - -ویرایش - - -

آقا چرا این ازی بخش انلاین نداره؟

نه موتور بازی این توانایی رو داره و نه ساختار بازی و داستان طوری است که اجازه‌ی بخش چندنفره رو بده
اما مادی هست برای بازی به اسم Skyrim Online که از سایت زیر میتونید اطلاعات کسب کنید.

http://forums.skyrim-online.com/

عنوان بعدی سری TES هم به نام The Elder Scrolls: Online در دست ساخته که یک بازی MMORPG است و در E3 برنده‌ی بهترین عنوان RPG شد. (گرچه the Witcher چون بخش قابل بازی نداشت، شرکت نکرده بود)

^بله
قیام آلفریک برای جدا شدن از امپراتوری و تشکیل حکومت مستقله. اساس اختلاف هم، بی کفایتی امپراتوری برای مقابله با حکومت Aldmeri و Elf های Summerset Isle ـه که منجر شد، پرستش Talos ممنوع بشه. البته بگم با صحبت با الفریک متوجه میشید بیشتر به فکر سلطه جویی و پاک کردن اسکایریم از هر نژادی به جز Nord ـه
ملحق شدن به Empire به نظر کار درست تری میاد

سلام دوستان چطور میتونیم Jarl بشیم!!؟؟؟؟؟؟؟
------------
دوستان چطور می تونیم مد بسازیم یا توی بازی تغییرات ایجاد کنیم:
مثلا آهنگ ها رو عوض کنیم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or