راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
منظورت از اولین شهر همون روستای کوچیکه یا اون شهر که توسط دراگون مورد حمله قرار گرفت؟
اگه اون شهر روستایی رو میگی من دور و اطراف اون شهر(یکم دور بود) یه جادوگر دیدم رفتم زیر زمینش اومدم بالا وحشی شد حمله کرد من ناقصش کردم:d
از هر جادوگری میشه پرسید؟

کالج داخل شهر Winterhold ـه
برای وارد شدن هم لازم به پرداخت مبلغ نیست

- - -ویرایش - - -

فروخت!
نسخه بازی 1.4.21.0.4 اینه!

حالا این جادوی soul trap چه جوریه؟! :خخ

سنگ هایی هستند به اسم Soul Gem که میتونید روح موجودات رو درش زندانی کنید و بعد از این جواهر روح پر شده، برای Enchant کردن اسلحه ها استفاده کنید
برای زندانی کردن روح موجودات هم باید جادوی Soul trap رو روشون اجرا کنید و تا قبل از از بین رفتن تاثیرش، او را بکشید تا روحش به داخل Soul gem منتقل بشه.البته میتونید از اسلحه هایی که Enchantment این کار را دارند هم استفاده بکنید.
یک نکته دیگه اینکه اندازه ی روح موجودات مختلف بنابر اندازه ی جثه شون با یکدیگر فرق داره.یعنی نمیشه روح یک ماموت رو در یک soul gem معمولی زندانی کرد.
روح اژدها را اصلا به هیچ وجه نمیشه زندانی کرد
Black Soul Gem هم نوعی خاص از Soul Gem فقط یک تفاوت های اندکی داره اما اساس کاربردش عین Soul Gem معمولیه

آخرین ویرایش:
اقا من یه سوال دیگه هم دارم:d
میشه تو لول 3 گرگینه شد:d
اگه گرگینه بشی هر وقت بخای گرگ میشی یا کلا گرگی؟
یه کلاه هایی و زره های تو بازیه یه حاله ابی دورشه اونا چین؟

فروخت!
نسخه بازی 1.4.21.0.4 اینه!

حالا این جادوی soul trap چه جوریه؟! :خخ

صدای بازی هم کمه با اینکه هم صدای ویندوزم اخرین درجه است هم خود بازی هم همه جا دیگه! اینم راهی نداره؟! :خخ
مراجعه شود به تاپیک مشکلات بازی اون مشکل صدا شما اونجا توضیح داده شده:دی
اقا من یه سوال دیگه هم دارم
yahoo_4.gif

میشه تو لول 3 گرگینه شد
yahoo_4.gif

اگه گرگینه بشی هر وقت بخای گرگ میشی یا کلا گرگی؟​
نمی‌شه، برا Werewolf شدن یه سری ماموریت باید برین که برا رسیدن به اونجا فقط اون ماموریت هارو هم رفته باشین Lvl بالاتری دارین.

روزی یبار می‌شه شد

باور کنید گرگینه شدن و خون آشام شدن به جز جذابیت اسمی هیچ خاصیت دیگری نداره
از لحاظ امکان داشتن بله امکان داره اما یک روندی هست قبل از به دست آوردن این قابلیت که چه بخواهید چه نخواهید قطعا سطح قهرمان شما افزایش پیدا میکنه
و هیچ کدام.فقط یکبار در روز.اگر مردم در این حالت شما رو ببینند حالت تهاجمی میگیرند

کالج داخل شهر Winterhold ـه
برای وارد شدن هم لازم به پرداخت مبلغ نیست

- - -ویرایش - - -

سنگ هایی هستند به اسم Soul Gem که میتونید روح موجودات رو درش زندانی کنید و بعد از این جواهر روح پر شده، برای Enchant کردن اسلحه ها استفاده کنید
برای زندانی کردن روح موجودات هم باید جادوی Soul trap رو روشون اجرا کنید و تا قبل از از بین رفتن تاثیرش، او را بکشید تا روحش به داخل Soul gem منتقل بشه.البته میتونید از اسلحه هایی که Enchantment این کار را دارند هم استفاده بکنید.
یک نکته دیگه اینکه اندازه ی روح موجودات مختلف بنابر اندازه ی جثه شون با یکدیگر فرق داره.یعنی نمیشه روح یک ماموت رو در یک soul gem معمولی زندانی کرد.
Black Soul Gem هم نوعی خاص از Soul Gem فقط یک تفاوت های اندکی داره اما اساس کاربردش عین Soul Gem معمولیه

- - -ویرایش - - -

اقا میشه یه کم سطح پایین تر بگی به من؟!
من این بازی رو بیخیال شده بودم مدت مدیدی برای همین یه مشکلی که برام پیش اومده بود! دوباره تازه دارم شروعش می‌کنم این لفظا رو فراموش کردم! :دی
منظورت از Enchantment همون سلاح هایی هست که جادو روشون هست؟

با کلیک روی سم، تاثیرش به سلاح شما (البته بجز عصا و مشت خالی) اضافه میشه.یعنی در واقع سلاح شما زهرآگین میشه.البته بعد از یک بار مبارزه تاثیرش از بین میره

- - -ویرایش - - -

اقا میشه یه کم سطح پایین تر بگی به من؟!
من این بازی رو بیخیال شده بودم مدت مدیدی برای همین یه مشکلی که برام پیش اومده بود! دوباره تازه دارم شروعش می‌کنم این لفظا رو فراموش کردم! :دی
منظورت از Enchantment همون سلاح هایی هست که جادو روشون هست؟

Enchantment خود اون جادو هست

با کلیک روی سم، تاثیرش به سلاح شما (البته بجز عصا و مشت خالی) اضافه میشه.یعنی در واقع سلاح شما زهرآگین میشه.البته بعد از یک بار مبارزه تاثیرش از بین میره

- - -ویرایش - - -

Enchantment خود اون جادو هست

من زهری میکنم سلاحم رو بعدش مثلا یه گوزن یا یه روباه میکشم قبل اینکه اثرش بره ولی نمیره تو بلک سول که!

اون بخش پاسخ به پاپون عزیز بود :d

دوست عزیز من دقیق مشکل شما رو متوجه نشدم. شما قصد دارید از حالت خون آشامی خارج بشید؟ :-/

آخرین ویرایش:
بله!
و دقیقا نمیدنم چه جوری باید روح گیر بندازم تو بلک سول!
یا راه کار دیگه!

"مرحله بعد پر کردن اون Black Soul Gem با یک روح هستش که برای این کار باید جادوی Soul Trap رو روی یک حریف (شامل انسان - جانور -...) پیاده کنید و بعد به سرعت بکشیدش تا روحش وارد Soul Gem شما بشه. البته راه دیگه اش هم اینه که از یه اسلحه که جادوی Soul Trap درش وجود داره (مثلا Axe of Whiterun که ممکنه قبلا گرفته باشیدش) برای کشتن حریف تون استفاده کنید."
دقیقا اینو نفهمیدم کی به کیه!

ممنون از دوستان
بهترین نژاد تو بازی برای سبک دزدی و جادو گری چه نژادی هست؟
نژاد تو رفتار مردم با ادم تاثیری داره؟(بغیر از گرگینه و ومپایر که بیماریه)

ممنون از دوستان
بهترین نژاد تو بازی برای سبک دزدی و جادو گری چه نژادی هست؟
نژاد تو رفتار مردم با ادم تاثیری داره؟(بغیر از گرگینه و ومپایر که بیماریه)

تغییر ایجاد میکنه اما این تغییرات تاثیری ندارند.

مثلا اکثر مردم اسکایریم باور دارند Khajiit ـها دزد و راهزن‌اند و ممکنه گاهی اوقات چنین حرف هایی رو در بازی بشنوید (نه اینکه در گفت‌وگوها دیالوگی در این رابطه باشه) یا برای مثال اول بازی دقیقا بعد از طراحی کاراکتر، اگر نژاد Imperial رو بردارید، Hadvar در میگه " خیلی از Imperial City دور شدی. تو اسکایریم چی میکنی؟ " یا اگر نژاد Nord رو انتخاب کنید میگه " زمان بدی برای بازگشت به اسکایریم انتخاب کردی "

اما همه‌ی اینها حرفه و هیچ تاثیری در روند بازی نمیگذاره

آخرین ویرایش:
:dمن khait شدم یگ دزدیم
بعضی وقتا یه گارد هایی موقع دزدی موچتو میگیرن بعد میگن رشوه بده ونا وصایلمم میگیرن؟
بعضی وقتا بعد اون مجرا که رشوه میدم میام بیرون شهر میبنم مثلا کلام نیست
یا سپرم نیست
یه بار تیرکمونم نبود

:dمن khait شدم یگ دزدیم
بعضی وقتا یه گارد هایی موقع دزدی موچتو میگیرن بعد میگن رشوه بده ونا وصایلمم میگیرن؟
بعضی وقتا بعد اون مجرا که رشوه میدم میام بیرون شهر میبنم مثلا کلام نیست
یا سپرم نیست
یه بار تیرکمونم نبود
رشوه نمیخوان اونا، جریمه میخوان که اگه بدی وسایل دزدی رو هم میگیرن، برا رشوه دادن باید یکی‌ از پرک‌های Speech رو بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or