راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
یه سوال دیگه هم دارم
تو بازی یه سری گارد یا سرباز هستن که 3-4 نفری حرکت میکنن وقتی منو میبینن حمله میکنن نفلم میکنن.
به نژآد ربط داره؟.یا کلا ببیننت حمله میکنن.نمیشه کاری کرد کاری باهات نداشته باشن؟
بستگی به خیلی چیزا داره :-؟
مثلا اگه کسی رو بکشی و یا اگه vampire بشی و خون نخوری قیافت تغییر میکنه و همه میریزن سرت چون ازت میترسن :دی
راه حلشم اینه که اگه کسی رو کشتی به سربازا پول بده ولت کنن :)
اگر هم vampire شدی برو بالا سر کسی که خوابیده تا گزینه ی feed بیاد بعد ازش تغذیه کن خوب میشی :دی

ممنون بابت جوابت :دی
نه منظورم یه چیز دیگست .
میگم هیچ رمز و کدی وجود نداره که enchant ها رو به لیست enchantment اظافه کنه؟
من یه مدل کد گیر آوردم که این جوریه : playerenchantonject id object id enchat id enchant
ولی این کد یه سلاح با enchant رو به inventory وارد میکنه :|
راه دیگه ای نیست ؟
hunter جان هیچ راه دیگه ای بلد نیستی؟
که enchant ها رو به لیست enchantment ببره؟ :-s

اقا من خون آشام شدم، هر کاری می‌کنم درست نمیشه! حتی وقتی اون کد از بین بردن خون آشام بودن رو تو کنسول میزنم تغییری ایجاد نمیشه! :( چه کنم؟
برو MOrthal پیش Falion :دی
البته قبلش باید از یکی‌ از‌ Innkeeper ها در مورد شایعه‌ها بپرسی‌ و میگه Falion داره در مورد‌ Vampire ها تحقیق می‌کنه

- - -ویرایش - - -

hunter جان هیچ راه دیگه ای بلد نیستی؟
که enchant ها رو به لیست enchantment ببره؟ :-s
فکر کنم اینطور‌Command ای وجود نداره،چون به نظر میاد از سیستم پرک استفاده کنه که اونم وجود نداره :دی :(بازم یه چکی می‌کنم

اقا من خون آشام شدم، هر کاری می‌کنم درست نمیشه! حتی وقتی اون کد از بین بردن خون آشام بودن رو تو کنسول میزنم تغییری ایجاد نمیشه! :( چه کنم؟
در ادامه ی حرف های hunter جان
این تو همین تاپیک بود شاید کمکت کنه :b-)درمان حالت ومپایر اگر در هر مسافرخانه ای از صاحبش در مورد شایعات بپرسید بهتون میگه که در شهر Morthal جادوگری به نام Falion داره در مورد ومپایرها مطالعه می کنه. به Morthal برید و با او ملاقات کنید. Falion از شما می خواد که یک Black Soul Gem براش ببرید، که البته می تونید توی همون صحبت هاتون به مبلغ 250 سکه از خودش این آیتم رو بخرید. مرحله بعد پر کردن اون Black Soul Gem با یک روح هستش که برای این کار باید جادوی Soul Trap رو روی یک حریف (شامل انسان - جانور -...) پیاده کنید و بعد به سرعت بکشیدش تا روحش وارد Soul Gem شما بشه. بعد از این که Black Soul Gem پر شده تون جور شد، برای Falion ببریدش. اون از شما می خواد در طلوع آفتاب (حدود ساعت 5 صبح به افق اسکایریم!) به محلی در خارج شهر برید.بعد درمانتون میکنه.

فکر کنم اینطور‌Command ای وجود نداره،چون به نظر میاد از سیستم پرک استفاده کنه که اونم وجود نداره :دی :(بازم یه چکی می‌کنم
مرسی :دی
آقا اگه پیدا کنی واقعا ممنونت میشم :دی
آقا راستی همون کد قبلی که نوشتم رو امتحان کردم اونم کار نکرد :((
یه توضیح کوچیک اگه ضحمتی نیست لطفا بده ;)
ممنون :دی

در ادامه ی حرف های hunter جان
این تو همین تاپیک بود شاید کمکت کنه :b-)درمان حالت ومپایر اگر در هر مسافرخانه ای از صاحبش در مورد شایعات بپرسید بهتون میگه که در شهر Morthal جادوگری به نام Falion داره در مورد ومپایرها مطالعه می کنه. به Morthal برید و با او ملاقات کنید. Falion از شما می خواد که یک Black Soul Gem براش ببرید، که البته می تونید توی همون صحبت هاتون به مبلغ 250 سکه از خودش این آیتم رو بخرید. مرحله بعد پر کردن اون Black Soul Gem با یک روح هستش که برای این کار باید جادوی Soul Trap رو روی یک حریف (شامل انسان - جانور -...) پیاده کنید و بعد به سرعت بکشیدش تا روحش وارد Soul Gem شما بشه. بعد از این که Black Soul Gem پر شده تون جور شد، برای Falion ببریدش. اون از شما می خواد در طلوع آفتاب (حدود ساعت 5 صبح به افق اسکایریم!) به محلی در خارج شهر برید.بعد درمانتون میکنه.

مرسی :دی
آقا اگه پیدا کنی واقعا ممنونت میشم :دی
آقا راستی همون کد قبلی که نوشتم رو امتحان کردم اونم کار نکرد :((
یه توضیح کوچیک اگه ضحمتی نیست لطفا بده ;)
اسلحه‌های از قبل Enchant شده خودشون ID خاص دارن، دقیقاً مثل یه سلاح معمولی‌، مثلا شما تو کنسول بزنین help 4 Daedric همه سلاح‌هایDaedric رو میاره که Enchant شده هستن بعد یکی‌ از اونا رو انتخاب کنین بزنین player.additem ID 1 تا اضافه بشه

اسلحه‌های از قبل Enchant شده خودشون ID خاص دارن، دقیقاً مثل یه سلاح معمولی‌، مثلا شما تو کنسول بزنین help 4 Daedric همه سلاح‌هایDaedric رو میاره که Enchant شده هستن بعد یکی‌ از اونا رو انتخاب کنین بزنین player.additem ID 1 تا اضافه بشه
ممنون
ولی میگه چنین کدی پیدا نشد
تو کنسول اینو زدم : help for daedric
آقا دقیقا منظورتونو نفهمیم که (( سلاح‌هایDaedric رو میاره که Enchant شده هستن )) :-/
خواهشن یکم بیشتر توضیح بدین :دی
مرسی;)

ممنون
ولی میگه چنین کدی پیدا نشد
تو کنسول اینو زدم : help for daedric
آقا دقیقا منظورتونو نفهمیم که (( سلاح‌هایDaedric رو میاره که Enchant شده هستن )) :-/
خواهشن یکم بیشتر توضیح بدین :دی
مرسی;)
For نه4 :دی
شایدم help daedric 4 هست یادم نمیاد :دی

For نه4 :دی
شایدم help daedric 4 هست یادم نمیاد :دی
اقا 3 تا waep میاره یه cont :
waep : 000295bf holy daedric warhammer
waep : 00029b7b staff of daedric cpmmand
waep : 00010fd5e daedric mace of the inferno
cont : 000d30d1 daedric relic
<usage : help <matchstring> <fil-ter
fil-ters : 0-all 1-functions 2-settings 3-globals 4-other forms
این (fil-ter) رو مجبور شدم وسطش ( - ) بزارم :دی
آقا من یکم گیج شدم :-/
میشه لطفا یکم کمکم کنید؟:|

اقا 3 تا waep میاره یه cont :
waep : 000295bf holy daedric warhammer
waep : 00029b7b staff of daedric cpmmand
waep : 00010fd5e daedric mace of the inferno
cont : 000d30d1 daedric relic
<usage : help <matchstring> <fil-ter
fil-ters : 0-all 1-functions 2-settings 3-globals 4-other forms
این (fil-ter) رو مجبور شدم وسطش ( - ) بزارم :دی
آقا من یکم گیج شدم :-/
میشه لطفا یکم کمکم کنید؟:|
خوب الان برا گرفتن هر کدوم از اون weapon ها بزنین player.additem ID 1 دیگه.

مثلا Daedric mace of the inferno رو میخواهین player.additem 10FD5E 1بزنین :دی

خوب الان برا گرفتن هر کدوم از اون weapon ها بزنین player.additem ID 1 دیگه.

مثلا Daedric mace of the inferno رو میخواهین player.additem 10FD5E 1بزنین :دی
یعنی 3 تا waep داره که enchant شده هستند /:)
من اینا رو add کردم ولی همین 3 تا رو داره :|
اصلا معنی نمیده که /:)
بقیه صلاح ها چطور؟
راستی enchant های بدی هم میده :|
مثلا من (fire damage (high میخوام
ولی چیزایی که این میده بدرد نمیخوره :|
آقا جاهای دیگه این جوری نوشتن<playerenchantobject <ObjectID> <Enchantment ID> <Enchantment ID
این رو هم امتحان کردم کار نمیکنه
اینم میگین چطوریه ؟ یعنی یکم توضیح میدین؟
آقا ببخشید این قدر سوال میکنم :">

آخرین ویرایش:
یعنی 3 تا waep داره که enchant شده هستند /:)
من اینا رو add کردم ولی همین 3 تا رو داره :|
اصلا معنی نمیده که /:)
بقیه صلاح ها چطور؟
راستی enchant های بدی هم میده :|
مثلا من (fire damage (high میخوام
ولی چیزایی که این میده بدرد نمیخوره :|
آقا جاهای دیگه این جوری نوشتن<playerenchantobject <ObjectID> <Enchantment ID> <Enchantment ID
این رو هم امتحان کردم کار نمیکنه
اینم میگین چطوریه ؟ یعنی یکم توضیح میدین؟
آقا ببخشید این قدر سوال میکنم :">
لیست خیلی‌ بلندی هست، با scroll یا page up می‌شه بالا پایین بردش :دی
اون هم باید اولی‌ ID یه سلاح رو بدین + ID خود Enchantment رو بدین تا اضافه کنه، ولی‌ این لیستی که با Help میده کامل هست با اونم چیزی جز اینا نمی‌شه اضافه کرد

لیست خیلی‌ بلندی هست، با scroll یا page up می‌شه بالا پایین بردش :دی
اون هم باید اولی‌ ID یه سلاح رو بدین + ID خود Enchantment رو بدین تا اضافه کنه، ولی‌ این لیستی که با Help میده کامل هست با اونم چیزی جز اینا نمی‌شه اضافه کرد
آقا واقعا دستت درد نکنه :bighug:
ممنون
فقط یه سوال دیگه دارم :دی
در مورد کدی که گفتم
<playerenchantobject <ObjectID> <Enchantment ID> <Enchantment ID
کار نمیکنه باید کار خاصته دیگه هم بکنم یا نه ؟
بازم ممنون

اقا راهی نیست که حریفی که هنوز دشمنت نشده(مثلا یه ادم بدبخت تو یه جای خلوت)رو با یه حرکت شمشیر کشت و دیگه کلی باهاش جنگ نکرد یعنی با همون ضربه اول نفله شه
راستی سریع ترین راه برای لول اپ چیه؟
راستی اگه یه جادو گر ببینیم چجوری میشه از قدرتش استفاده کرد(حالا بار اول نه..مثلا نمیدونم بهمون یاد نمیده؟)

من یه بار یه جادو گر دیدم رفتم تو زیرزمینش وحشی شد حمله کرد منم نفلش کردم :d

اها نژاد منم اینه:khajiit

اقا راهی نیست که حریفی که هنوز دشمنت نشده(مثلا یه ادم بدبخت تو یه جای خلوت)رو با یه حرکت شمشیر کشت و دیگه کلی باهاش جنگ نکرد یعنی با همون ضربه اول نفله شه
راستی سریع ترین راه برای لول اپ چیه؟
راستی اگه یه جادو گر ببینیم چجوری میشه از قدرتش استفاده کرد(حالا بار اول نه..مثلا نمیدونم بهمون یاد نمیده؟)

من یه بار یه جادو گر دیدم رفتم تو زیرزمینش وحشی شد حمله کرد منم نفلش کردم :d

اها نژاد منم اینه:khajiit

بهترین راه در حالت مخفی کاری هست
اگر مراحل دارک برادرهود رو برید یه دستکش پیدا میکنید که در حالت نشسته 6 برابر ضربه میزنه که در کل با لول آپ مهارت یک دست(one hand تا 12 برابر ضربه میزنه(تا اونجایی که من رفتم شاید بشه بیشتر کرد)
شما اگر کسی رو از پشت با این روش بکشی یا حرکت میزنه یا با یک ضربه میکشتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or