راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
شرمنده که بازم زحمتتون میدم دوستان
میبخشید من توی کوئست season unending گیر کردم ... سر میز مذاکره همه ساکت میمونن و هیچی نمیشه موندم الان باید چیکار کنم
یادمه قبلا هم گفته بودید راه حلش رو ولی الان هرچقدر میگردم پیداش نمیکنم ... بدجوری لنگشم
موندم چیکار باید کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
http://forum.bazicenter.com/thread36561/page110/#post1773897

من در جریان این quest ــا نیستم:دی
از روی اطلاعات عمومی گفتم:دی

---------- نوشته در 11:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 AM ارسال شده بود ----------

یکی جواب مارو بده
این دو تا دیگه دارن هم دیگه رو میکشن:دی

به follower بگو بره خونشون بعد دوباره برو بگو بیاد باهات شاید درست بشه :d

داداش منظورم اونجایی که stormclock و imperial ها رو سر میز مذاکره جمع میکنیم ... راستش من اون برنامه رو دانلود کردم ... موقع اجراش ارور میده
چیت رد کردنش رو اگه هست میخواستم !
دادا خونم رو سیاه کرده
میخوام زودتر تمومش کنم بشینم یکم پای درسا
امتحانام شروع شده 2 چیز جلیو درس خوندن منو گرفته
یکیش اسکایریم :دی یکی دیگه هم سریال سوپر نچرال:punish:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز

آقا من یه جا گیر کردم نمیدونم چی چیه شاید باگه همون مرحله که باید درباره ی بازگشت اژدها اطلاعات جمع کنیم تو یه مهمونی باید بی صدا بریم دیگه ولی من همون اولاش با یه جادوگر مواجه میشم که وایستاده از جاش تکون نمیخوره حتی سرشم برنمیگردونه که رد بشم در هر صورت منو میبینه چیکار کنم شما راه حلی دارید؟ هرچیم ترینر دانلود کردم براش active میشه ولی تو بازی هرچی میزنی عمل نمیکنه چیکار کنم؟هان؟؟؟؟؟:|راستی ترینر سالم دارید اگه دارید بزارید من پیدا نکردم با تشکر

سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم همون اول بازی هم گیر کردم وقتی پرنده حمله می کنه باید چکارش کنیم؟

کدوم پرنده؟؟ lol عقاب هست گنجشک یا چیز دیگه؟ من یادم نیست اول بازی پرنده دیده باشم بیشتر توضیح بدید

آقا من یه جا گیر کردم نمیدونم چی چیه شاید باگه همون مرحله که باید درباره ی بازگشت اژدها اطلاعات جمع کنیم تو یه مهمونی باید بی صدا بریم دیگه ولی من همون اولاش با یه جادوگر مواجه میشم که وایستاده از جاش تکون نمیخوره حتی سرشم برنمیگردونه که رد بشم در هر صورت منو میبینه چیکار کنم شما راه حلی دارید؟ هرچیم ترینر دانلود کردم براش active میشه ولی تو بازی هرچی میزنی عمل نمیکنه چیکار کنم؟هان؟؟؟؟؟:|راستی ترینر سالم دارید اگه دارید بزارید من پیدا نکردم با تشکر
اونجا فکر کنم باید معجون غیب شدن بخوری بعد خیلی آروم از بغلش رد بشی البته من اون قسمت هنوز نمیدونستم همچین معجونی هست همه رو زدم کشتم :d اگه همه رو بکشی مشکلی پیش نمیاد چون شاهدی نمیمونه برات bounty نمیزنه ولی حتماً باید بنویسه last witness killed
اون معجون رو از معجون فروشی ها میتونی بخری potion of invisibility خودت هم میتونی درست کنی اینم فرمولش
BranchInvisibility=Nirnroot + Chaurus Eggs
یا این فرمول
Invisibility and Regen Health=Luna Moth Wing + Vampire Dust

سلام دوستان من این بازی رو تازه خریدم همون اول بازی هم گیر کردم وقتی پرنده حمله می کنه باید چکارش کنیم؟
اگه منظورتون از پرنده اژدها هستش، هیچی، نمی خواد باهاش درگیر بشید، فقط طبق دستوری که بازی بهتون میده فلنگ رو ببندید و به روستای بغلی برید که داستان ادامه پیدا کنه. این راهنما و این یکی رو هم بخونید کمک تون می کنه. :دی
بهتره سوال هایی که حاوی قسمتی از یک کوئست هستند رو در اسپویلر قرار بدین. من اونجا چون یه دونه خنجر بیشتر نداشتم و جادوهای من هم حریف جادوهای اون یارو نمی شدند فرار کردم از دستش! :دی

یه نکته عجیب اینه که وقتی سریع از دستش در میری و میری داخل همون دری که طرف پشتش رو بهش کرده و ایستاده از در رد نمیشه که بیاد دنبالت! :دی

--------------------------------------------------------------
بچه ها سوالات تون رو اگه تو تاپیک های اصلی بازی در بخش های PC یا XBOX 360 یا PS3 بپرسید بچه ها بیشتر می بینند و زودتر جواب می گیرید.

سلام می خاستم در مورد Quest های assassin brotherhood سوال کنم وقتی که بزرگ assassin ها میشم اون nigh mother که بهم quest میده همه quest هاش تکرارین :-s می خاستم بدونم باگ بازی یا بازی دیگر دوستان هم همین جوریه یا راه حل خاصی داره . سپاس

سلام می خاستم در مورد Quest های assassin brotherhood سوال کنم وقتی که بزرگ assassin ها میشم اون nigh mother که بهم quest میده همه quest هاش تکرارین :-s می خاستم بدونم باگ بازی یا بازی دیگر دوستان هم همین جوریه یا راه حل خاصی داره . سپاس
تموم نمیشن.

داداش منظورم اونجایی که stormclock و imperial ها رو سر میز مذاکره جمع میکنیم ... راستش من اون برنامه رو دانلود کردم ... موقع اجراش ارور میده
چیت رد کردنش رو اگه هست میخواستم !
دادا خونم رو سیاه کرده
میخوام زودتر تمومش کنم بشینم یکم پای درسا
امتحانام شروع شده 2 چیز جلیو درس خوندن منو گرفته
یکیش اسکایریم :biggrin1: یکی دیگه هم سریال سوپر نچرال:punish:
:biggrin1:
با ~ کنسول رو باز کنین بنویسینplayer.setstage mq302 300،اون قسمت از ماموریت تموم شده حساب می‌شه.

سلام دوستان می خواستم بدونم چطور جادو هارو ارتقا بدم
خود جادو رو که نمی‌شه ارتقا داد. فقط می‌شه جادو‌های جدید تر و قوی تر خرید.
ولی‌ مهارت جادوگری (,alteration,Destruction,conjuration,restoration,illusion) با استفاده از جادو می‌رن بالا. که البته واسه افزایش هر کدوم از مهارت‌ها باید جادو‌ای که مربوط به اون مهارت می‌شه رو استفاده کنید. مثلا جادو آتش برایDestruction و Ward برای Restoration

با سلام دوستان من در ماموریت walking nightmare قسمت follow erandur گیر میکنم میره تو یه قلعه و وقتی منم میرم تو قلعه هیچ اتفاقی نمیفته و جایی هم نمیشه رفت

با سلام دوستان من در ماموریت walking nightmare قسمت follow erandur گیر میکنم میره تو یه قلعه و وقتی منم میرم تو قلعه هیچ اتفاقی نمیفته و جایی هم نمیشه رفت
با اون مرده میرین تو یه کتاب خونه که یه کتاب به نام Dreamstride رو باید پیدا کنی فکر کنم طبقه بالا تو همون اتاق باشه یه سری پله تو اتاق هست برو بالا کتاب رو پیدا کن اگه این قسمت رو رد کردی بقیش رو پایین نوشتم
باید بری جلو تر یه مهجون به نام Vaermina's Torpor رو پیدا کنی بخوری بعد میری تو یه حالتی مثل رویا و باید بری جلو تر یه دستگیره رو فشار بدی راه rerandur باز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or