Tondar 90
کاربر سایت
درست شد؟؟؟؟؟!!!!!
! ! ! !
یعنی الان داری با دسته بازی میکنی؟؟؟
آره تازه فهمیدم Dragonborn هستم.بازی قشنگیه حال میده.
مخصوصا با دسته
درست شد؟؟؟؟؟!!!!!
! ! ! !
یعنی الان داری با دسته بازی میکنی؟؟؟
رو یکی از دشمنان درجه بالا بازی (مثل مامت ها) Soul trap بزن بعدا قابل اینکه اثرش بره بکشش. حدود ۶۰ ثانیه دووم میاره.Black Soul رو ازش خریدم حالا نمیدونم چجوری شارژش کنم !
بعضی از اونایی که بنظرم جالب تر بود و خودم استفاده کردم تو این پست ترجمه کردم بازم بهش اضافه میکنم(پست 160) o:-)یکی مطالب این سایت ترجمه کنه ممنون میشویم
The Elder Scrolls 5: Skyrim Cheats, Codes, Cheat Codes, Walkthrough, Guide, FAQ, Unlockables for Xbox 360
بعضی از اونایی که بنظرم جالب تر بود و خودم استفاده کردم تو این پست ترجمه کردم بازم بهش اضافه میکنم(پست 160) o:-)
http://forum.bazicenter.com/thread52633/page11/#post1763038
اگه منظورت ازدواجه که بعد از اینکه با راهب معبد مارا حرف زدی بهت میگه فردا عروسیته میتونی با دکمه t صبر کنی (همون دکمه که ساعت میشه تعیین کرد واسه منتظر موندن) بیرون معبد 12 ساعت منتظر بمون تا صبح بشه بری تو معبد میبینی مراسم در حال اجرا هست و بقیه داستان...thanks
و برای ماموریت attend the wedding ceremony باید چیکار کنم؟
اگه منظورت ازدواجه که بعد از اینکه با راهب معبد مارا حرف زدی بهت میگه فردا عروسیته میتونی با دکمه t صبر کنی (همون دکمه که ساعت میشه تعیین کرد واسه منتظر موندن) بیرون معبد 12 ساعت منتظر بمون تا صبح بشه بری تو معبد میبینی مراسم در حال اجرا هست و بقیه داستان...
جسد رو با جادوای چیزی بزن بره به یه جا دور از دید. بعدا با همسرت صحبت کن میتونی یه شانس دیگه واسه ازدواج کردن داشته باشی.موقعی که مراسم میخواد برگزار بشه
جنازه کسایی که کشتم تو مراسم ظاهر میشه نمیذارن مراسم برگذار بشه
چیکار کنم؟
دقیقاً مو به مو اینو اجرا کن.هانتر جان خودت که در جریانی بگو آخرش باید چیکار کنم میگه put the ... of mara هیچ لوکیشینی نداره منظورم همون کوستی که برای زن گرفتنه
چهار تا تو Shrine of mehrnus dagon هست. یدونه هم تو قرارگاه Vigilant of stendarr هست. بقیه Random هستن فکر کنم.کجا میشه deadra heart پیدا کرد؟