راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
Black Soul رو ازش خریدم حالا نمیدونم چجوری شارژش کنم !
رو یکی‌ از دشمنان درجه بالا بازی (مثل مامت ها) Soul trap بزن بعدا قابل اینکه اثرش بره بکشش. حدود ۶۰ ثانیه دووم میاره.

Soul trap یه جادو هست که کتابشو میتونی‌ از جادوگرا بخری

thanks
و برای ماموریت attend the wedding ceremony باید چیکار کنم؟
اگه منظورت ازدواجه که بعد از اینکه با راهب معبد مارا حرف زدی بهت میگه فردا عروسیته میتونی با دکمه t صبر کنی (همون دکمه که ساعت میشه تعیین کرد واسه منتظر موندن) بیرون معبد 12 ساعت منتظر بمون تا صبح بشه بری تو معبد میبینی مراسم در حال اجرا هست و بقیه داستان...

اگه منظورت ازدواجه که بعد از اینکه با راهب معبد مارا حرف زدی بهت میگه فردا عروسیته میتونی با دکمه t صبر کنی (همون دکمه که ساعت میشه تعیین کرد واسه منتظر موندن) بیرون معبد 12 ساعت منتظر بمون تا صبح بشه بری تو معبد میبینی مراسم در حال اجرا هست و بقیه داستان...

موقعی که مراسم میخواد برگزار بشه
جنازه کسایی که کشتم تو مراسم ظاهر میشه نمیذارن مراسم برگذار بشه
چیکار کنم؟

موقعی که مراسم میخواد برگزار بشه
جنازه کسایی که کشتم تو مراسم ظاهر میشه نمیذارن مراسم برگذار بشه
چیکار کنم؟
جسد رو با جادو‌ای چیزی بزن بره به یه جا دور از دید. بعدا با همسرت صحبت کن میتونی‌ یه شانس دیگه واسه ازدواج کردن داشته باشی‌.
دفعهٔ دومی‌ که خواستی‌ ازدواج کنی‌ دیگه این اتفاق نمیفته.

هانتر جان خودت که در جریانی بگو آخرش باید چیکار کنم میگه put the ... of mara هیچ لوکیشینی نداره منظورم همون کوستی که برای زن گرفتنه:دی
دقیقاً مو به مو اینو اجرا کن. :دی
۱-بروTemple of mara با Maramal صحبت کن یک فروندAmulet of mara بخر :دی اگه Amulet of mara رو داری اینو رد شو

۲-بنداز گردنتAmulet of mara رو

۳-برو به کسی‌ که میخوایی ازدواج کنی‌ پیشنهاد رو بده
۴-اگه قبول کرد برگرد بهtemple به maramal بگو میخوایی ازدواج کنی‌

۵-از شهر خارج شو

۶-فرداش موقع طلوع خورشید برگرد برو به temple تا به مراسم برسی‌

۷-با همسرت حرف بزن تا محل زندگیتون رو مشخص کنی‌
اگه فرداش رفتی‌ دیدی مراسم اجرا نمی‌شه چهار پنج ساعت صبر کن بعدا برگرد.

یدونه توی محلی هست که companion اونجا هستن توی withrun توی طبقه زیر زمین روی میز رئیس اون محل

---------- نوشته در 01:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

میتونینم بخرین از فروشندها مخصوص

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا گیر دادینا به ازدواج تو این دور و زمونه کی ازدواج میکنه . اه اه اه

ازدواج خیلی خوبه من با mjol از riften ازدواج کردم اصلاً نمیمیره راحت میتونم از shout هام استفاده کنم تو سلاح سنگین و زره سنگین هم مهارت داره یه مغازه هم باز کرده که روزی 100 تومن بهم پول میده چند روز ازش پول نگیرم یه دفعه پول همه روزا رو با هم میده و روزی یه غذا هم بهم میده که health و stamina و magika رو کامل پر میکنه این همه مزایا برین ازدواج کنین
smiley-love003.gif
smiley-love025.gif

راستی بازی رو امروز صبح تموم کردم رئیس همه گروه ها هستم و auldin رو هم نابودش کردم لول 73 :>
راحت ترین راه برای بدست آوردن deadra's heart خرید از مغازه های فروش معجونه معمولاً هر چند روز در میون میارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or