mage
کاربر سایت
تاپیکی به این شکل هست.
به نظر شما کار خوبیه یا بد نگرفتم راستشو بخوای:d
تاپیکی به این شکل هست.
هر دو تاش رو امتحان کن دیگهآقا بالاخره جواب من رو ندادید؟
پس چرا پایین اواتارت زدی pc هم داری:dالبته شاید داری ولی درحده pc نیستباشه برم ببینم.
---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------
خوش بحالتون pc دارین من که xbox دارم هیچکارم نمی تونم باهاش کنم نه میتونم چیت بزم نه مد بریزم برای dlc هم که اگه بخوام ذانلود کنم باید کلی پول بدم پونیت بخرم یعنی در کل من فقط می تونم از بازی اصلی استفاده کنم.
دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟
مثل این :
![]()
یا این :
![]()
یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...
من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
این کارو هم بکنید بد نیست به خدا.دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟
مثل این :
یا این :![]()
یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...![]()
من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
Shrine of mehrnus dagon هست، توش پر Daedric heart هستاین یارو که armor dedric داره کجا وایساده داستان این مکان چیه درضمن این تخت که دو طرفش کله گذاشتن چیه؟؟؟
پر که نیست 2تا هست دیگه :-oShrine of mehrnus dagon هست، توش پر Daedric heart هست، بعد level 20 یه ماموریت میگیرین که بعدا میتونین برین اون تو.
بر خلاف همه جاهای بازی اینHeart ها خیلی زودRespawn میشن.پر که نیست 2تا هست دیگه :-o
4تا ـه،2تا هم داخل خود معبد