راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
باشه برم ببینم.

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

خوش بحالتون pc دارین من که xbox دارم هیچکارم نمی تونم باهاش کنم نه میتونم چیت بزم نه مد بریزم برای dlc هم که اگه بخوام ذانلود کنم باید کلی پول بدم پونیت بخرم یعنی در کل من فقط می تونم از بازی اصلی استفاده کنم.

باشه برم ببینم.

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

خوش بحالتون pc دارین من که xbox دارم هیچکارم نمی تونم باهاش کنم نه میتونم چیت بزم نه مد بریزم برای dlc هم که اگه بخوام ذانلود کنم باید کلی پول بدم پونیت بخرم یعنی در کل من فقط می تونم از بازی اصلی استفاده کنم.
پس چرا پایین اواتارت زدی pc هم داری:dالبته شاید داری ولی درحده pc نیست:-/

دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟

مثل این :

b323d6eb2842.jpg

یا این :

4aef38441efa.jpg

یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...

من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...

این یارو که armor dedric داره کجا وایساده داستان این مکان چیه درضمن این تخت که دو طرفش کله گذاشتن چیه؟؟؟

دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟

مثل این :
b323d6eb2842.jpg
یا این :
4aef38441efa.jpg
یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...

من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
این کارو هم بکنید بد نیست به خدا.

این یارو که armor dedric داره کجا وایساده داستان این مکان چیه درضمن این تخت که دو طرفش کله گذاشتن چیه؟؟؟
Shrine of mehrnus dagon هست، توش پر Daedric heart هست :دی، بعد level 20 یه ماموریت میگیرین که بعدا میتونین برین اون تو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or