راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان کسی در مورد ست کامل این ارمور اطلاعات داره ؟ ابن آرمور کد داره ؟

cc21473c4525.jpg
عکس واسه من نمیاد :دی اسمش چی‌ هست؟

ممنون ...

ست کاملش فوق العادست تو یوتوب دبدم چطوری با این ست میجنگیدن کلا یه حس دیگه ازاسکاریم هست و یکی از بهترین و زیباترین ارمورها ..

ولی منظورم اطلاعات در مورد خود این زره هست ...

Nightingale

در جریان ماموریت های Thieves Guild این زره رو به دست میاربد

اینم ایتزویه اسکاریم:d
بهترینه این زره که لول +32 هست 40 تا استقامت(stamina)رو افزایش میده و Resist Frost 50
ارزشش هم فکر کنم همون قیمت 1949 هست اگه تو اپگریدش کنی شاید بیشتر بشه
Skyrim:Nightingale Armor - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Gloves - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Boots - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Hood - UESPWiki
بد نیست خوبه ولی بدست اوردنشم راحت نیست:d

اینم ایتزویه اسکاریم:d
بهترینه این زره که لول +32 هست 40 تا استقامت(stamina)رو افزایش میده و Resist Frost 50
ارزشش هم فکر کنم همون قیمت 1949 هست اگه تو اپگریدش کنی شاید بیشتر بشه
Skyrim:Nightingale Armor - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Gloves - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Boots - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Hood - UESPWiki
بد نیست خوبه ولی بدست اوردنشم راحت نیست:d
و اینکه بهترین زره بازی واسه کسایی‌ هست که میخوان مخفیانه حرکت کنن چون صدا پاا رو به صفر کاهش میده.

و اینکه بهترین زره بازی واسه کسایی‌ هست که میخوان مخفیانه حرکت کنن چون صدا پاا رو به صفر کاهش میده.

کاش میشد خام این لباسا رو داشت و خودت انچنت کنی b-)

---------- نوشته در 01:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 AM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون این اخره THE ELDER SCROLLهست:((نقشه پر شده
http://picture.cer33.com/pic/d40954183d62.jpg
خیلی بد میشه همین؟
Elder Scrolls 1: The: Arena 1994
Elder Scrolls II: Daggerfall 1996
Elder Scrolls Adventures: Redguard 1998
Elder Scrolls III: Tribunal 2002
Elder Scrolls III: Morrowind
2002

Elder Scrolls III: Bloodmoon 2003
Elder Scrolls IV: Oblivion 2006
The Elder Scrolls V: Skyrim 2011

)x

کاش میشد خام این لباسا رو داشت و خودت انچنت کنی b-)

---------- نوشته در 01:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 AM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون این اخره THE ELDER SCROLLهست:((نقشه پر شده
http://picture.cer33.com/pic/d40954183d62.jpg
خیلی بد میشه همین؟
Elder Scrolls 1: The: Arena 1994
Elder Scrolls II: Daggerfall 1996
Elder Scrolls Adventures: Redguard 1998
Elder Scrolls III: Tribunal 2002
Elder Scrolls III: Morrowind
2002

Elder Scrolls III: Bloodmoon 2003
Elder Scrolls IV: Oblivion 2006
The Elder Scrolls V: Skyrim 2011

)x
هنوز این ور اون ور نقشه چندتا قاره دیگه هم هست:-"کلی کار می تونن بکنن برای نسخه بعد،نسخه بعد هم قطعا نسل بعد هست و میتونن کل قاره رو تو بازی بزارن:d

هنوز این ور اون ور نقشه چندتا قاره دیگه هم هست:-"کلی کار می تونن بکنن برای نسخه بعد،نسخه بعد هم قطعا نسل بعد هست و میتونن کل قاره رو تو بازی بزارن:d
ولی غیر از OBLIVIONو SKYRIMبقیه قاره ها هم ماله بقیه نسخه ها هست دیگه بقیه نسخه ها زیر اب ساخته نشده که:d

ولی غیر از OBLIVIONو SKYRIMبقیه قاره ها هم ماله بقیه نسخه ها هست دیگه بقیه نسخه ها زیر اب ساخته نشده که:d
Tamriel فقط یه قسمت کوچکی از نقشه هست. در ضمن می‌شه کلی‌ داستان از تاریخ Tamriel در آورد، یه سری جا هم هستن که هنوز توش شماره‌ای نیست، مثل Summerset isle یا Sea towns .

Tamriel فقط یه قسمت کوچکی از نقشه هست. در ضمن می‌شه کلی‌ داستان از تاریخ Tamriel در آورد، یه سری جا هم هستن که هنوز توش شماره‌ای نیست، مثل Summerset isle یا Sea towns .
فقط باید امید وار بود چون ما تو درست کردن بازی نه ته پیازیم نه سره پیازیم
بنظرتون حجم MAX PANE 3خوبه براش 35 گیگ؟ولی من دارم فکر میکنم که مثلا یه فایلی که مثلا 5 مگ باشه رو اورده کرده 50 مگ واسه این شده 35 گیگ و این شرکت سازنده نسخه های THE ELDER SCROLLSهم بیشتر حجم رو کوچیک میکنه چرا ؟این اسکاریم به این عظمت بشه 5 گیگ TUROK بیاد بشه 15 گیگ یا DRAGON AGE 1 /:)

دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟

مثل این :

b323d6eb2842.jpg

یا این :

4aef38441efa.jpg

یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...

من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...

مثل این :

b323d6eb2842.jpg

یا این :

4aef38441efa.jpg

یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...

من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
خب الان مگه داریم چی کار میکنیم ؟
داریم تجربه رد و بدل می کنیم دیگه (البته ما که نه بیشتر کاوه و بقیه)
راستی به نظرم با dragon armor عکس بندازیم بیشتر به dragon born می خوره البته به اندازهی زره nightingle یا daedric جذاب نیست ولی بیشتر به اسم بازی می خوره

مثل این :

b323d6eb2842.jpg

یا این :

4aef38441efa.jpg

کاره خوبیه :dولی شاید مدیران تاپیک بی خودتی رو ببندن:> و شاید کسی خواست عکس های هنری و باحالشو بزاره که دیگه به قول بعضی دوستان تاپیک میره به باد فنا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or