عکس واسه من نمیاددوستان کسی در مورد ست کامل این ارمور اطلاعات داره ؟ ابن آرمور کد داره ؟
![]()
عکس واسه من نمیاددوستان کسی در مورد ست کامل این ارمور اطلاعات داره ؟ ابن آرمور کد داره ؟
![]()
عکس واسه من نمیاداسمش چی هست؟
در جریان ماموریت های Thieves Guild این زره رو به دست میاربددوستان کسی در مورد ست کامل این ارمور اطلاعات داره ؟
Nightingale
در جریان ماموریت های Thieves Guild این زره رو به دست میاربد
و اینکه بهترین زره بازی واسه کسایی هست که میخوان مخفیانه حرکت کنن چون صدا پاا رو به صفر کاهش میده.اینم ایتزویه اسکاریم:d
بهترینه این زره که لول +32 هست 40 تا استقامت(stamina)رو افزایش میده و Resist Frost 50
ارزشش هم فکر کنم همون قیمت 1949 هست اگه تو اپگریدش کنی شاید بیشتر بشه
Skyrim:Nightingale Armor - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Gloves - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Boots - UESPWiki
Skyrim:Nightingale Hood - UESPWiki
بد نیست خوبه ولی بدست اوردنشم راحت نیست:d
و اینکه بهترین زره بازی واسه کسایی هست که میخوان مخفیانه حرکت کنن چون صدا پاا رو به صفر کاهش میده.
هنوز این ور اون ور نقشه چندتا قاره دیگه هم هستکاش میشد خام این لباسا رو داشت و خودت انچنت کنی b-)
---------- نوشته در 01:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 AM ارسال شده بود ----------
دوستان به نظرتون این اخره THE ELDER SCROLLهستنقشه پر شده
http://picture.cer33.com/pic/d40954183d62.jpg
خیلی بد میشه همین؟
Elder Scrolls 1: The: Arena 1994
Elder Scrolls II: Daggerfall 1996
Elder Scrolls Adventures: Redguard 1998
Elder Scrolls III: Tribunal 2002
Elder Scrolls III: Morrowind 2002
Elder Scrolls III: Bloodmoon 2003
Elder Scrolls IV: Oblivion 2006
The Elder Scrolls V: Skyrim 2011
)x
ولی غیر از OBLIVIONو SKYRIMبقیه قاره ها هم ماله بقیه نسخه ها هست دیگه بقیه نسخه ها زیر اب ساخته نشده که:dهنوز این ور اون ور نقشه چندتا قاره دیگه هم هستکلی کار می تونن بکنن برای نسخه بعد،نسخه بعد هم قطعا نسل بعد هست و میتونن کل قاره رو تو بازی بزارن:d
Tamriel فقط یه قسمت کوچکی از نقشه هست. در ضمن میشه کلی داستان از تاریخ Tamriel در آورد، یه سری جا هم هستن که هنوز توش شمارهای نیست، مثل Summerset isle یا Sea towns .ولی غیر از OBLIVIONو SKYRIMبقیه قاره ها هم ماله بقیه نسخه ها هست دیگه بقیه نسخه ها زیر اب ساخته نشده که:d
فقط باید امید وار بود چون ما تو درست کردن بازی نه ته پیازیم نه سره پیازیمTamriel فقط یه قسمت کوچکی از نقشه هست. در ضمن میشه کلی داستان از تاریخ Tamriel در آورد، یه سری جا هم هستن که هنوز توش شمارهای نیست، مثل Summerset isle یا Sea towns .
خب الان مگه داریم چی کار میکنیم ؟دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟
مثل این :
![]()
یا این :
![]()
یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...
من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنیم عکس هیروهامون بزنیم ؟
مثل این :
![]()
یا این :
![]()
یا اینکه یه تاپیک بزنیم در مورد تجربیات مهم و کاربردی و مفیدی که در بازی بدست اوردیم تا با دیگران به اشتراک بزاریم و همه استفاده کنند ...
من خودم یه چنتایی تجربه بدردبخور دارم یا یکی مثل جناب هانتر خیلی میتونه کمک کنه ...
تاپیکی به این شکل هست.کاره خوبیه :dولی شاید مدیران تاپیک بی خودتی رو ببندنو شاید کسی خواست عکس های هنری و باحالشو بزاره که دیگه به قول بعضی دوستان تاپیک میره به باد فنا:d