کتاب هایی که بهتون جادو یاد میدن اسم شون با کلمه Spell Tome شروع میشه و وقتی می خونیدشون جادو رو یاد می گیرید، ولی خود کتاب هم مصرف میشه و از آیتم هاتون پاک میشه.اقایون از کجا بفهمم کتابی که میخرم جادو یاد میده
دوتا خریدم یکیش فقط خوندنی بود
بهمن بعد از کشتن ازدهای دوم درمراحل اصلی میگه برو یک جایی خیلی دوره تابه حالم نرفتم که فست تراول کنم حالا چی کار کنم
بسیار ممنون من داشتم الان بازی میکردم یکی حمله کرد منون بکشه ولی کشتمش یه نامه داشت که توشdark brother hood بهش دستور داده بود منو بکشن یعنی الن نمیتونم عضو دارک برادرهود بشم؟کتاب هایی که بهتون جادو یاد میدن اسم شون با کلمه Spell Tome شروع میشه و وقتی می خونیدشون جادو رو یاد می گیرید، ولی خود کتاب هم مصرف میشه و از آیتم هاتون پاک میشه.
برای مسافرت در اسکایریم هم این راهنما رو بخونید. اگر هیچ نقطه ای نزدیک بهش ندارید می تونید با گاری یی که در خارج یکی از شهرها کرایه می کنید به نزدیک ترین شهر برید و از اونجا به بعد رو پیاده سفر کنید.
بزار خیالتو راحت کنم به هیچ عنوان هیچ چیزی نمیتونه شما رو از ملحق شدن به گروهی خاص باز بداره حتی اگر به افراد گروهی حمله کنید و بکشیدشون بعد از مدت زمانی بخشیده میشینبسیار ممنون من داشتم الان بازی میکردم یکی حمله کرد منون بکشه ولی کشتمش یه نامه داشت که توشdark brother hood بهش دستور داده بود منو بکشن یعنی الن نمیتونم عضو دارک برادرهود بشم؟
در مرحله ای که باید بری پارتی من با اون مرده حرف زدم میگه تو این سبد وسایلته ولی نیست چجوری دسته خالی سربارا رو بکشم
میشه بگی چجوری در dark brotherhood عضو بشم ممنونبزار خیالتو راحت کنم به هیچ عنوان هیچ چیزی نمیتونه شما رو از ملحق شدن به گروهی خاص باز بداره حتی اگر به افراد گروهی حمله کنید و بکشیدشون بعد از مدت زمانی بخشیده میشین
میشه بیشتر توضیح بدیعضویت توی گروه های skyrim کمی تفاوت داره نسبت به oblivion چرا؟
چون اینجا شما کم کم و به مرور زمان وارد یک گروه میشین ولی در ovlivion یک چیز یکدفعه ای بود . برای عضویت تو گروه دارک برادر هود با نجات یک دختر که از ماموریتی در riverwood گرفته شده ، راه ورود به دارک برادر هود باز میشه . دختر میگه که من میدونستم که یکی رو میفرستن ولی شما تعجب میکنید . باید بگم بازی خیلی قشنگ در این زمینه طراحی شده.
در حقیقت ممکنه از راهی دیگه وارد گروه دارک برادر هود بشین ولی همیشه یک اتفاق باعث اشنایی شما میشه و اون اتفاق باید رخ بده
من خودم دارک برادر هود رو خیلی خیلی اتفاقی پیدا کردم بدون نیّت قبلی از یک ماموریت فرعی .
میشه بیشتر توضیح بدی
توی لود شدن برا من میزنهسویت مادر سویت مادر تو رو انتخاب کرده توصلاحیتش رو داری!
شما باید برید به شهر riften بعد رید به کلیسا شهر و از اون راهبیه گردنبند به اسم مارا بخری به قیمت 250 سکه بعد یه گزینه تو صحبتت اضاف میشه که برای ازدواجدوستان تو این بازی چطور میشه ازدواج کرد ؟ و من الان در چند شهر تحت تعقیب هستم چیکار کنم که این از بین بره