Niko Bellic 2
کاربر سایت
بله. بازی های free region ,PS3 هستند و فرقی نداره که چه ریجنی برای بازی کردن بگیری.بچه ها من اگه 1 پلی3 رجین j بگیرم.... بازیای رجین پال یا یوسی روی پلی3 j اجرا میشه؟؟؟
کمک کنید!!!!!!!1 سوال دیگه هم دارم این آپدیت 2.17 که اومده همه لنز ها رو خراب میکنه؟؟؟ یا فقط مدل خاصی از پلی3 رو این جوری میکنه؟؟؟
1 سوال دیگه هم دارم این آپدیت 2.17 که اومده همه لنز ها رو خراب میکنه؟؟؟ یا فقط مدل خاصی از پلی3 رو این جوری میکنه؟؟؟
به هر حال ما داریم در مورد سونی حرف میزنیم ... من تا حالا که برای دوستانم مشکلی پیش نیومده ولی در این فروم مثل اینکه اینطور نیست به هر حال اگه کمک کنید ممنون میشمدوستان این ps3 های 40 گیگ واقعا مشکل داره یا اینکه دوستانی که خریدن درست استفاده نمیکنن ..... من میخواستم 80 گیگ بخرم ولی گیرم نمیاد .... با این وضعی که دوستان راه انداختن هم آدم میترسه بره 40 گیگ بخره ..... هر کی میرسه میگه من 40 داشتم خراب شدبه هر حال ما داریم در مورد سونی حرف میزنیم ... من تا حالا که برای دوستانم مشکلی پیش نیومده ولی در این فروم مثل اینکه اینطور نیست به هر حال اگه کمک کنید ممنون میشم
کسی از دیجی خرید کرده؟! واقعاً اینطور که می گند می فرستند به آدرس و موقع تحویل پولشو می گیرند؟!
دوستان عزیز PS3 باز سلام !
من قصد داشتم که انشالا به زودی یه PS3 بخرم . چنتا سوال داشتم :
1. در حال حاضر بهترین مدل و بهترین ریجن PS3 کدومه و ایا مدل جدیدی در دست طراحی هست یا نه ؟
2. ایا PS3 مشکل خاصی داره ؟ این جریان چراغ زرد چیه ؟
3. قیمت مدل های مختلف این کنسول چنده ؟
4. امیدی به هک شدنش هست ؟ نهایتا تا چه موقع ؟
5. ایا میشه بازیهای کپی PS2 رو رو PS3 اجرا کرد؟
6. میشه PS3 رو به مانیتور وصل کرد ؟ کابل VGA داره ؟
7. PS3 چه قابلیت های خاصی داره و تفاوت کیفیت بازیهاش با X360 چقدره ؟ بهتره یا بدتر یا چندان تفاوتی نداره؟
8. ایا PS3 سیستمی مشابه Achievement در X360 داره ؟
9. Dual Shock 3 تو کدوم پک PS3 هست و ایا شکش تو همه ی بازی های PS3 کار میکنه ؟
10. اگر نکته ی خاصی در مورد این کنسول هست لطف کنید بگید .
خیلی خوشحال میشم اگه اساتید محترم جواب سوالای منو دقیق و کامل بدن .
با تشکر