راهنمایی برای خرید PS3

من انگلستان زندگی میکنم
اینجا که در آمدا زیاده ولی همهچی ماشا الله گرونه
من 1 سالی میشه ps3 رو گرفتم و xbox 360 هم گرفتم ولی از ps3 خیلی راضی ترم
من که فکر میکنم اصلا کسایی که تو ایرانن ps3 یا xbox یا هر چیزی که به اینترنت باید وصل شه تا آپدیت شه نگیرین چون که وضع ایترنت ایران و خودتون میدونید
متلا بازی call of duty 4 رو بعد از تمومو کردن بازیش دیگه باید online بازی کنین که خیلی باحاله ولی ایران که میشه ولی ادم اصابش خورد میشه بابت سرعت اینترنت .
ولی GTA 4 رو من 1 هفتس دارم خدایه بازیه هر کی کنسولو داشته باشه ولی اینو نگیره ضرر کرده آخره بازیه دختراشم که جووون :cheesygri
من که فکر نمیکنم ps3 رو بتونن کپی خورش کنن .
موفق باشید .:love:

من انگلستان زندگی میکنم
من که فکر میکنم اصلا کسایی که تو ایرانن ps3 یا xbox یا هر چیزی که به اینترنت باید وصل شه تا آپدیت شه نگیرین چون که وضع ایترنت ایران و خودتون میدونید
متلا بازی call of duty 4 رو بعد از تمومو کردن بازیش دیگه باید online بازی کنین که خیلی باحاله ولی ایران که میشه ولی ادم اصابش خورد میشه بابت سرعت اینترنت .
ولی GTA 4 رو من 1 هفتس دارم خدایه بازیه هر کی کنسولو داشته باشه ولی اینو نگیره ضرر کرده آخره بازیه دختراشم که جووون :cheesygri

الان خیلی خوشحالی ؟ :biggrin1:
ما خیلی راحت آپدیت میکنیم ، خیلی از بازیها رو بدون هیچ مشکلی آنلاین بازی میکنیم و ...
GTA 4 هم وقتی هنوز نگرفته بودی خیلی ها اینجا تمومش کرده بودن ...
دختراش هم جذابیتی نداشتن اصولا ، واسه شما جذاب بودن
:confused: ؟!

1- بازار خزشد { مرشد } خب شما برو پال بگير از ورجين يا جامبو چه كاره. ادم استوك بره تو پاچش. تازه شما وقتي اون ميگيريد گارانتي 1 ساله هم ميگريد واقعا چرا UC ????
2 - بستگي داره اصولا دفعه اول اگه باشه اصلا چك نميكنند دفعه دوم .سوم ممكنه شما اگه جبعه نياري هيچ كس هيچ چيزي به شما نميونه بگه. حالا در كل شانسه اما فوقش جعبشو بذاريد دفعه بعدي كه رفتيد بياريد توش شكلات مثلا بزاريد :biggrin1:
3 - من نميدونم چرا باز UC واقعا چرا J :sick: باز اون UC قابل تحمله بازم از همون مرشد چون برادر خودمم همينو ميگفت كه فقط اونجا ميشه گير اورد اين كيوان { KENJI } هم اينو ميگفتژ

مگه ریجن pal چه برتری به uc or j داره؟:blushing:
شما فکرمی کنید توی بازار مرشدmetal gear limited pack or metal gear 80GB pack بیدا میشه؟

شما فکرمی کنید توی بازار مرشدmetal gear limited pack or metal gear 80GB pack بیدا میشه؟
ریجن PAL تنها قابلیتی که داره این هست که به Server های اروپا وصل میشه و ما چون پینگمون نسبت به اروپا از شرق آسیا و آمریکا بهتر هست، بهتره. ( برای Online بازی کردن. )

من انگلستان زندگی میکنم

شما که خودت تو انگلستان هستی دیگه به دخترای تویه GTA چه کار داری:biggrin1:

يه برتري شو علي رضا گفت اما منظور من يه چيز ديگست . من ميگم سيستم دبي PAL هست . و شما ورجين با گارانتي 1 ساله ول ميكنيد ميريد يه جايي كه گارانتي نداره معلوم نيست دستگاه درسته يا نه مرشد نمونه كپي برابر اصل پشت شهرداري :biggrin1: در مورد بازي هم خب اونجا باز همه بازياش PAL هست فرقي با UC نداره فقط جلدش و BOX SHOT بازي ممكنه فرق داشته باشه بعد شما ميخواي فرضا J بگيري با زبون خوشگل ژاپوني فرضا MGS 4 بازي كني ؟؟؟:biggrin1:
..............................................
ممكنه .اون 80 گيگ كه ماله منطقه UC فكر كنم اما گويا يه مدل 40 گيگ داره كه ماله اروپا هم هست اونو راحت ميشه گير اورد اگه تموم نكرده باشند و اگه باندل براي اروپا باشه

ریجن PAL تنها قابلیتی که داره این هست که به Server های اروپا وصل میشه و ما چون پینگمون نسبت به اروپا از شرق آسیا و آمریکا بهتر هست، بهتره. ( برای Online بازی کردن. )
اینکه کنسول چه ریجنی باشه هیچ ربطی به وصل شدن به سرور ها نداره. شما بازیت باید ریجن PAL باشه تا به سرور اروپا وصل شی. کنسولت هر چیزی باشه مهم نیست.

اینکه کنسول چه ریجنی باشه هیچ ربطی به وصل شدن به سرور ها نداره. شما بازیت باید ریجن PAL باشه تا به سرور اروپا وصل شی. کنسولت هر چیزی باشه مهم نیست.

درسته اشکان جان. تنها حسنی که ریجن پال برای ما ایرانی ها داره اینه که فیلمهای BD و کلاً اکثر فیلمها تو ایران ریجنشون PAL هست. ( اصلاً ریجن خاورمیانه PAL هست. ) و PS3 برای فیلم و بازی های PS2 و Free Region، PSone نیست.

من اشتباه گفتم، اون حسن بازیهای PAL هست. :)

دوستانی که برای خرید وسواس دارن یه سری به سایت digikala بزنین ، که کنسول بازی هم دارن من خودم ازشون اینترنتی دوربین خریدم و اینو بگم که کارشون خیلی درسته و هم ارسال رایگان دارن .

آخرین ویرایش:
سلام
من امروز پایتخت بودم
مرکز صوت و تصویر پایتخت ( نمایندگی پاناسونیک ) 40 پال رو میداد 470 تومن و 50 تومن هم میگرفت گارانتیش میکرد .

کنج 40 گیگ J داشت ساخت چین رو میداد 485 و ساخت ژاپن رو میداد 550 ( اگه اشتباه نکنم ) و ادعا میکرد که J از پال بهتره چون پال مشکل داره :laughing:

به نظرتون درسته از اینها بخرم یا برم همون توپخونه ؟

سلام
من امروز پایتخت بودم
مرکز صوت و تصویر پایتخت ( نمایندگی پاناسونیک ) 40 پال رو میداد 470 تومن و 50 تومن هم میگرفت گارانتیش میکرد .

کنج 40 گیگ J داشت ساخت چین رو میداد 485 و ساخت ژاپن رو میداد 550 ( اگه اشتباه نکنم ) و ادعا میکرد که J از پال بهتره چون پال مشکل داره :laughing:

به نظرتون درسته از اینها بخرم یا برم همون توپخونه ؟

دوست عزیز من خودم از توپخونه پاساژ لباف خریدم 430 . از فروشگاه کیان خریدم .بیشتر از 440 پول نده که کلاه میره سرت . . اگه به اونجا اعتماد نداری سایت digikala رو یه سر بزن اونجا میده 445 . کارشون هم درسته ، میتونی بری شرکتشون بخری و هم رایگان واست میفرستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or