راهنمایی برای خرید PS3

سلام .... میخواستم بدونم ps3 80 gig با60 gig به غیر از هارد تفاوت دیگری هم داره ... نمیدونم کدوم رو بگیرم .... اگه امکان داره فیمت هر دو رو بنویسید .... ممنون میشم

سلام .... میخواستم بدونم ps3 80 gig با60 gig به غیر از هارد تفاوت دیگری هم داره ... نمیدونم کدوم رو بگیرم .... اگه امکان داره فیمت هر دو رو بنویسید .... ممنون میشم

60 گیگ که تولید نمیشه و اینایی هم که توبازارن مال قبله و امکان داره کارکرده باشه . 80 گیگ هم حدود 650 تا 700 تومنه . 40 گیگ بخر که 440 تا 450 تومنه . فرقشون هم فقط ریدر و 40 گیگ هارد بیشتر و اجرای بازیهای اورجینال ps2 هستش که مورد اول که اصلا اهمیت نداره ، هارد هم اگه خیلی فیلم و آهنگ و دمو میخوای بزنی میتونی یه هارد 120 هم بهش وصل کنی ، مورد سوم هم که کی میره بازی اورجینال ps2 میخره پس مهم نیست .

فرقی ندار، قیمت ها دائم تغییر میکنن چیز درستی نمیشه گفت.

دوست عزیز من خودم از توپخونه پاساژ لباف خریدم 430 . از فروشگاه کیان خریدم .بیشتر از 440 پول نده که کلاه میره سرت . . اگه به اونجا اعتماد نداری سایت digikala رو یه سر بزن اونجا میده 445 . کارشون هم درسته ، میتونی بری شرکتشون بخری و هم رایگان واست میفرستن .

باهات موافقم
ولی دوتا سوال
1 . شما میدونی 40 گیگ های دیجیکالا چه ریجنی هستن ؟
2 . از قیمت 40 پال در فروشگاه های ویرجین دوبی خبر دارید ؟

ممنون

باهات موافقم
ولی دوتا سوال
1 . شما میدونی 40 گیگ های دیجیکالا چه ریجنی هستن ؟
2 . از قیمت 40 پال در فروشگاه های ویرجین دوبی خبر دارید ؟

ممنون

احتمال زیاد j ولی میتونی زنگ بزنی و ازشون بپرسی . در ضمن مشاوره تلفنی هم دارن میتونی کلی ازشون اطلاعات بگیری .
البته اگه 40 تا 60 تومن میتونید پول فیلم بدید خوبه که پال بگیرید ولی بنظر من انقدر پول دادن واسه فیلم اشتباه مگه اینکه بتونی مجانی گیر بیاری . قیمت پال تو ایران اینطوریه ، هیچ جا به این شکل نیست و قیمتا یکسانن . فروشنده ها دارن از این کم بود پال سو استفاده میکنن .

سلام 2باره .
آقا من که نمیدونم سرعتهای اینترنت ایران چه جوریه شاید تو این 3 و4 ساله که من نبودم
رفته بالا شما با ADSL وصل میشین ؟ شنیدم wierless هم اومده اره ؟
از دخترای gta هم زیاد خوشم نیومده منظورم گرافیکشو میگم
ولی دیگه کمکم داره خسته کننده میشه بورو یارو رو بکش بیا ماشین و بزار همش تکراری شده
ولی call of duty رو عشقست ...:p

قیمت بازی ها فرق میکنه بستگی به بازیش داره !
قیمت هر بازی که خاستی هم به یورو میتونی اینجا ببینی !!
http://www.play.com/Games/PlayStation3/6-/TopSellers.html

قیمت جهانی که میگن، منظور هنگام ریلیز بازی هست؛ نه وقتی که از بازی 6 ماه میگذره ! اون موقع ممکن هست بعضی از فروشگاهها حراج کنند و ...

قیمت جهانی بازی ها به 59.99$ هست. به یورو نمیدونم. ( اگر مثل چیزای دیگه باشه، به یورو هم همون 59.99€ هست. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or