راهنمایی برای خرید PS3

خب کسری این پکها هیچ کدوم تو ایران نیست ؟ مخصوصآ R&C , Uncharted , GT .
ریجن pal که همراهش بازی باشه اصلا تهران گیر نمیاد بیخود دنبالش نگرد، اونایی هم که اوردن تقریبا همش فروش رفته.

قیمت pal هم جایی 430 تومان نیست، چون کمیاب شده امکان نداره زیر 470 بتونین پیدا کنین.

ریجن pal که همراهش بازی باشه اصلا تهران گیر نمیاد بیخود دنبالش نگرد، اونایی هم که اوردن تقریبا همش فروش رفته.

قیمت pal هم جایی 430 تومان نیست، چون کمیاب شده امکان نداره زیر 470 بتونین پیدا کنین.
به پیام بگید براتون از دبی میاره با قیمت مناسب.

آخه یه مشکلی هست این وسط: "تا گوساله گاو شود، دل صاحبش آب شود.":)
حالا معلوم نیست که پیام کی بره دبی. در ثانی آب از سر ما که گذشت دیگه، اینو برای دیگران نوشتم.
شما درست میفرمایید ولی به این نکته هم توجه کنید که این آقا پیام که منم فقط اسمش رو شنیدم چون خودش دستگاه رو از اونور میاره و کاسبه توپخونه نیست اگر همون قیمت هم بده باز آدم خیالش راحته;)
من خودم سره خریده PS3 حدودا 150 گرونتر ولی از جایه مطمئن گرفتم
(البته made in japan) چون از این توپخونه ای ها هر چی بگید بر میاد
در ضمن همشون رو نباید با یه چوب زد ولی اکثرشون اینکاره هستن

به نظر من زیاد حساسیت به خرج ندید . چون هر چی بیشتر حساس باشید بدتر نصیبتون میشه . خودم هم شده چند بار روی لوازم الکتریکی حساسیت به خرج دادم بدترش نصیبم شد . به خدا توکل کنید و برید جلو بگیرید .

شما درست میفرمایید ولی به این نکته هم توجه کنید که این آقا پیام که منم فقط اسمش رو شنیدم چون خودش دستگاه رو از اونور میاره و کاسبه توپخونه نیست اگر همون قیمت هم بده باز آدم خیالش راحته;)
من خودم سره خریده PS3 حدودا 150 گرونتر ولی از جایه مطمئن گرفتم
(البته made in japan) چون از این توپخونه ای ها هر چی بگید بر میاد
در ضمن همشون رو نباید با یه چوب زد ولی اکثرشون اینکاره هستن
دوست عزیز پیام رفیق خود منه و بدون تردید هم می گم از تمام مغازه دار های تهران کارش مطمئن تره! بحث اصلا سر خرید یا نخریدن از پیام نبود. صحبت من در صفحه قبلی سر قیمت بود چون سوال شده بود که در تهران کجا اون پک های بازی دارو می فروشن.
پیام هم تا 1 ماه آینده دبی نمی ره و شاید کسی نتونه 1 ماه رو صبر کنه و ترجیح بده قیمت بیشتر بده ولی سریعتر جنس رو بخره.

سلام دوستان چندتا سوال داشتم:
1)توی دبی از کجا می شه PS3 uc گیر آورد؟
2)برای آوردن یک کنسول باید ÷ول گمرک داد؟
3)بازی های uc or j از کجایدبی میشه خرید؟
ببخشید اگه تکراریه :blushing:

سلام دوستان چندتا سوال داشتم:
1)توی دبی از کجا می شه PS3 uc گیر آورد؟
ببخشید اگه تکراریه :blushing:

1- شاید از بازار مرشد

2- برای یدونه نه

3- تهران که زیاد گیر میاد ، توی دبی هم باید توی mall ها بگردی ، بازار مرشد هم داره ...

)توی دبی از کجا می شه PS3 uc گیر آورد؟
ببخشید اگه تکراریه
1- بازار خزشد { مرشد } خب شما برو پال بگير از ورجين يا جامبو چه كاره. ادم استوك بره تو پاچش. تازه شما وقتي اون ميگيريد گارانتي 1 ساله هم ميگريد واقعا چرا UC ????
2 - بستگي داره اصولا دفعه اول اگه باشه اصلا چك نميكنند دفعه دوم .سوم ممكنه شما اگه جبعه نياري هيچ كس هيچ چيزي به شما نميونه بگه. حالا در كل شانسه اما فوقش جعبشو بذاريد دفعه بعدي كه رفتيد بياريد توش شكلات مثلا بزاريد :biggrin1:
3 - من نميدونم چرا باز UC واقعا چرا J :sick: باز اون UC قابل تحمله بازم از همون مرشد چون برادر خودمم همينو ميگفت كه فقط اونجا ميشه گير اورد اين كيوان { KENJI } هم اينو ميگفتژ

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or