راهنمایی برای خرید PS3

از اطلاعاتتون ممنون استفاده کردیم .

کی گفته 40 گیگ ماته :eek: ، من 40 گیگ دارم براقه :cheesygri

اینم عکسش :
143qg7o.jpg

منظور از مات بودن، قسمت جلوی PS3 اونجایی که دکمه ی خاموش و روشن و درایو BD قرار داره هست.

n2jtd1.jpg

برای 80GB و 60GB اون قسمت کروم داره و براق هست ولی برای 20GB و 40GB این قسمت کروم نداره. در 20GB اون قسمت کاملا" سیاه هست ولی تو 40GB سفید هست.

این یک عکس از 80GB هست: ( البته زیاد نشون نمیده ولی اگر به قسمت علامت Playstation دقت کنی، بازتابش رو روی کروم میبینی. )

ps3_front_1.jpg

برادرا PS3 80 GB اصلآ پیدا نمیشه چه این ور چه اون ور ؟! من هرجا میرم ( از EB Games تا Amazon ) اصلآ نیست که نیست. فقط توی آمازون نوش هست که نامردا میفروشن 720 دلار !

80GB کلا "پیدا نمیشه

من یه دو هفته ای مونترال کانادا بودم تمام نمایندگی ها و فروشگاه هارو زیرو رو کردم تا بلاخره یه 80 گیگ آک به قیمت 700 دلار خریدم:love:

فروشنده کلی هم منت سرم گذاشت

پس چی بود اون همه پکی که بروبچ مسخره میکردن میگفتن هر روز سونی یه پک جدید میده ؟!! من الآن هر سایتی میرم فقط 40gb هست و پک MGS4 !
حالا 40 گیگ اینجا چنده حدودآ ؟!

80GB کلا "پیدا نمیشه

من یه دو هفته ای مونترال کانادا بودم تمام نمایندگی ها و فروشگاه هارو زیرو رو کردم تا بلاخره یه 80 گیگ آک به قیمت 700 دلار خریدم:love:

فروشنده کلی هم منت سرم گذاشت
اهه!:biggrin1:
خب از اينجا ميگرفتی که ارزونتر بود!:biggrin1:

منظور از مات بودن، قسمت جلوی PS3 اونجایی که دکمه ی خاموش و روشن و درایو BD قرار داره هست.

n2jtd1.jpg

برای 80GB و 60GB اون قسمت کروم داره و براق هست ولی برای 20GB و 40GB این قسمت کروم نداره. در 20GB اون قسمت کاملا" سیاه هست ولی تو 40GB سفید هست.

این یک عکس از 80GB هست: ( البته زیاد نشون نمیده ولی اگر به قسمت علامت Playstation دقت کنی، بازتابش رو روی کروم میبینی. )

ps3_front_1.jpg

و این هم عکس بعدی از 40 گیگ . که دقیقا بازتاب لوگو PS رو روی به قول خودتون کروم میبینید :

rwkupy.jpg

آخرین ویرایش:
شما ندیدی دلیل نمیشه که نباشه!. 40 گیگی های Silver، مات هستن.

شما درست میگید مدلهای مختلف تو بازار هست ولی این دوستمون کلهم و جمیعا" جمع بستن و به مدل خاصی از 40 گیگ توجه نکردند . در پست بالا دیگه فکر کنم متوجه شدن که اطلاعاتشون در مورده 40 گیگ کافی نیست .

پس چی بود اون همه پکی که بروبچ مسخره میکردن میگفتن هر روز سونی یه پک جدید میده ؟!! من الآن هر سایتی میرم فقط 40gb هست و پک MGS4 !
اريا همون 40 گيگ جدود 4 -5 تا مدل داره . معمولي - با PES 2008 - با Uncharted , R&C - با Uncharted . NFS و دو تا دسته بي سيم - 40 گيگ با ياكوزا 3 - كلا سوني واسه هر منطقه اي يه چند تا پك مختلف ميده مثلا اون دو تا انچارتد مختص اروپاست اون ياكوزا مختص ژاپن البته اريا يه دونه پك هم هست كه توش GT 5 : P هست اونم فكر كنم ماله اروپا هست

حالا 40 گیگ اینجا چنده حدودآ ؟!
تو كه اشنا داري بگو از دبي برات يه دونه از اين پك رو بيارند مثل GT5 يا MGS 4 :biggrin1:

اريا همون 40 گيگ جدود 4 -5 تا مدل داره . معمولي - با PES 2008 - با Uncharted , R&C - با Uncharted . NFS و دو تا دسته بي سيم - 40 گيگ با ياكوزا 3 - كلا سوني واسه هر منطقه اي يه چند تا پك مختلف ميده مثلا اون دو تا انچارتد مختص اروپاست اون ياكوزا مختص ژاپن البته اريا يه دونه پك هم هست كه توش GT 5 : P هست اونم فكر كنم ماله اروپا هست
خب کسری این پکها هیچ کدوم تو ایران نیست ؟ مخصوصآ R&C , Uncharted , GT .

تو كه اشنا داري بگو از دبي برات يه دونه از اين پك رو بيارند مثل GT5 يا MGS 4 :biggrin1:
ای بابا ! دست رو دلم نزار ! میتونم بگم ولی انقدر گفتم دیگه روم نمیشه ! :دی

قیمت PS3 40gb و 60gb چنده؟
pal بهتره یا uc یا j؟
دوستانی که این چند روز 40گیگ گرفتن 430 440 هست ! 60 گیگ نمیدونم !!
رژین هیچ فرقی نمیکنه ! اما خوب pal بخاطر دیدن فیلم های BD بهتر هست ! البته 99% از بازی هایی هم داخل ایران هست پال هست ! ( البته بازی به رژیون کنسول ها ربطی نداره در کل گفتم ;) )

دوستان يك مغازه ي خوب براي خريد PS3 40 GB Pal پيشنهاد بديد قيمتشم اگه ميشه بگيد.
به نظر من که بهترین جایی که میتونی بگیری پاساژ لباف کیان یا فتحی هست !
چند روز پیش دوستان داخل همین فروم 430 از کیان خریدن !!

خب کسری این پکها هیچ کدوم تو ایران نیست ؟ مخصوصآ R&C , Uncharted , GT .

اريا ماله خودم R&C , Uncharted هست خودم نديدم جايي اما GT روي مكس گيم يادمه داشت قيمتشو نميدونم اما اصولا قيمت PS3 بد نميگفت بر عكس 360 كه يه چيزي پرت ميكنه فقط

ای بابا ! دست رو دلم نزار ! میتونم بگم ولی انقدر گفتم دیگه روم نمیشه

اگه تا اواسط تير دستت نرسيد خودم ميرم برات ميارم نگران نباش به MGS و GT ميرسي :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or