P.O.P
کاربر سایت
اخه بازی هایی که میخوام بیشتر واسه ps3 هستن و البته بازی های ps2 رو هم دوست دارم.
مثل gow_shadow of the colossus_okami_gt4_ico_mgs3_ffx
با خرید 360 اینها رو از دست میدم.درضمن اون دستکاری که گفتی مگه چیه که کنسول رو خراب میکنه؟
در هر حال من صبر دارم.چون pc من میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه،عناوینی که میخوام فعلا واسه pc هستن.فقط اگه re5 و sh5 بیان شاید نتونم دیگه تحمل کنم.در هر حال اگه ps3 بتونه بازیهای کپی ps2 اجرا کنه فعلا کافیه.بازی های ps2 رو که دوست دارم بازی میکنم وصبر واسه هک شدن ps3.در ضمن اطمینان دارم که هک میشه.
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
با همه ی این وجود ارزونترین مدل 360 برام چند در میاد؟ایا به مانیتور هم وصل میشه؟
360 arcade که گفتی فکر میکنم هم رم و هم باید یه کابل خاصی براش بخری.
درسته؟
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید تا در اینده پشیمون نشم.اینم pc منه:
cpu:amd 4200 x2
ram :1*1g kingston 667
vga"geforce 8600 gt
مثل gow_shadow of the colossus_okami_gt4_ico_mgs3_ffx
با خرید 360 اینها رو از دست میدم.درضمن اون دستکاری که گفتی مگه چیه که کنسول رو خراب میکنه؟
در هر حال من صبر دارم.چون pc من میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه،عناوینی که میخوام فعلا واسه pc هستن.فقط اگه re5 و sh5 بیان شاید نتونم دیگه تحمل کنم.در هر حال اگه ps3 بتونه بازیهای کپی ps2 اجرا کنه فعلا کافیه.بازی های ps2 رو که دوست دارم بازی میکنم وصبر واسه هک شدن ps3.در ضمن اطمینان دارم که هک میشه.
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
با همه ی این وجود ارزونترین مدل 360 برام چند در میاد؟ایا به مانیتور هم وصل میشه؟
360 arcade که گفتی فکر میکنم هم رم و هم باید یه کابل خاصی براش بخری.
درسته؟
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید تا در اینده پشیمون نشم.اینم pc منه:
cpu:amd 4200 x2
ram :1*1g kingston 667
vga"geforce 8600 gt

همین 360ه !!!
موفق باشی