راهنمایی برای خرید PS3

اينجا که فکر نکنم باشه ، بايد از دبی بگيرمش ، مرسی
فکر نمیکنم بتونی گیر بیاری. من MGS3 Original که واسه PS2 بود و چیز زیادی هم از تاریخ عرضش نگذشته رو نتونستم تو کل سایت ها پیدا کنم. البته دسته دومش بود. در کل فکر نکنم دوبی بتونی پیداش کنی. ;)

مدلهای ps3 منظورمه برای خرید کدوم بهتره و کامل تر و عالی تره.
بستگی به وسعت داره خو... اگر economy هستی، 40 گیگ ( ترجیها" باندل ) به صرفه هست. اگر از نظر مالی مشکلی نداری، 80GB بهترین انتخاب هست.
60GB هم اگر با قیمت خوب پیدا شه فرقی نداره ولی از اونجایی که دیگه تولید نمیشه 60، 80 بهترین گزینست.
80 گیگ UC هم فکر کنم فقط با باندل وجود داشته باشه اینجا !؟! که البته خودِ فروشنده ها حاظر هستن motorstorm توش رو بردارن و پولش رو بدن. ( 50، 60 بر میدارن معمولا" )
80GB J هم هست که از لحاظ قیمت 50، 60 تومان ارزون تر از UCـش هست ولی بازیی نداره.

قیمت 80GB motorstorm Bundle فکر میکنم حدود 600 الی 650 باشه. قیمت 40GB هم حدود 500 هست.

برای دیدن فیلم های DVD و Bluray کدوم Region بهتره PAL یا UC ?
اکثر فیلمهایی که تو ایران هستن PAL هستند => PAL

اصلا" ریجن ایران و خاورمیانه PAL هست.

در مورد DVD اولا" اصلا" توصیه نمیشه از PS3 به عنوان DVD Player استفاده کنید. ( اونم با این دیسک های آشغال موجود در ایران ! ) ثانیا" برنامه هایی هست که میشه ریجن DVD ها رو تغییر داد ( که البته باید دوباره Write کنی اونا رو )
کلا" به قول یکی از دوستان با وجود DVD Player چهل، پنجاه هزار تومانی، اصلا" صلاح نیست از PS3 به عنوان DVD Player استفاده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or