راهنمایی برای خرید PS3

حالا به نظر حضار ممکنه که دوباره قیمتا فرو کش کنه آخه بعده عمری ماهم میخوایم به جمع PS3 دارها وارد شیم ولی با این اوضاع....... بعد یه چیز دیگه آیا این تغیر قیمت جهانی است یا که فقط در این ایران بی در و پیکر ما ای اتفاق افتاده

عزیزان همه توجه کنید همین الان یه خبر به من رسید مبنی بر اینکه واردات کنسول PS3 به کشوربسیار کم شده واکثر به صورت قاچاق هست ودوستان وارد کننده فعلا قصد واردات این کا لاهای ذکر شده را ندارند اما از بعد تعطیلات واردات دوباره از نوع شروع میشود وقیمتها نیز تا حدودی فرو کش میکند پش توصیه اکید ما این هست که حتما تا بعد تعطیلات عید صبر کنید البته بهترین زمان,زمان امتحانات(خرداد ماه) است که همیشه تو این ماه قیمت همه چیز فرو کش چشم گیری داشته است

می خوام ps3 بگیرم ولی یسری سوال دارم؟
1.این کنترل sixaxis چیه؟
2. فرق دال شک 3 با دوش چیه کودم بهتره خود ps3 کودومو داره؟
4.می خوام 80 گیگ شو بگیرم چون همین جا یکی می گفت اگه بخواد کپی خور شه 80 گیگش فقط می شه اره ؟ دیروز از کنج قیمت گرفتم گفت 80 گیگ 680 ' گرون نیست؟
این ریجن اینا چیه کودومشو بگیرم ؟
در کل مشخصات یه ps3 که تو ایران بشه همه ی بازی ها رو اجرا کرد چیه چون می گن بعضی از ریجن ها مال کشورای دیگس کودومش برا ایرانه
راستی با تلویزیون 21 با چه رزولیشنی می شه بازی کرد ؟ اصلا با کیفیت مطلوب می شه بازی کرد؟

آخرین ویرایش:
1.این کنترل sixaxis چیه؟
دسته های خود PS3ـه... که مدل اولیشه.
DualShock3 برای PS3 هست اما DualShock2 برای PS2 هست.
حالا این DualShock3 علاوه بر اینکه مثل Sixaxis از موشن سنسور استفاده میکنه دارای قابلیت Vibration هم هست.البته شما هر پکی از PS3 رو بخرین توش Sixaxis هست و DualShock3 رو باید جدا بخرین.
4.می خوام 80 گیگ شو بگیرم چون همین جا یکی می گفت اگه بخواد کپی خور شه 80 گیگش فقط می شه اره ؟
تا اونجا که من می دونم نه...
از من میشنوی یا PAL یا UC بگیر.
در کل مشخصات یه ps3 که تو ایران بشه همه ی بازی ها رو اجرا کرد چیه چون می گن بعضی از ریجن ها مال کشورای دیگس کودومش برا ایران
فرقی نمیکنه شما هر ریجنی بگیری مشکلی براتون پیش نمیاد....فقط برای بعضی از بازی ها (که خیلی کم هستن) برای اینکه رو هر PS3 بتونی بازی کنی باید HD TV داشته باشین در غیر اینصورت باید ریجن بازیتون با ریجن PS3ـتون یکی باشه.
پ.ن:این جوابها در حد سوادم بود اگه جایی توضیحات ناقص بود دوستان تصحیح کنند و زحمت بقیه سوالات هم بکشن:blushing:
موفق باشید.

می خوام ps3 بگیرم ولی یسری سوال دارم؟
1.این کنترل sixaxis چیه؟
4.می خوام 80 گیگ شو بگیرم چون همین جا یکی می گفت اگه بخواد کپی خور شه 80 گیگش فقط می شه اره ؟ دیروز از کنج قیمت گرفتم گفت 80 گیگ 680 ' گرون نیست؟
در کل مشخصات یه ps3 که تو ایران بشه همه ی بازی ها رو اجرا کرد چیه چون می گن بعضی از ریجن ها مال کشورای دیگس کودومش برا ایرانه
راستی با تلویزیون 21 با چه رزولیشنی می شه بازی کرد ؟ اصلا با کیفیت مطلوب می شه بازی کرد؟

با TV 21 اگه ورودی Component داشته باشه میتونی با 480P بازی کنی.

در غیر این صورت با کابل کامپوزیت 480I ......

اقا
من تو اين چند هرازه ميخوام يكي بگيرم
ميخواستم ببينم مثل 360 بازيهاش ريجن لاك داره؟؟؟
اگه داره چه رجيوني بگيريم؟
pal بهتره ياuc?

براي چي پال بهتره؟دليل خاصي داره؟ميشه توضيح!
اگه بازي ucياjبگيري به palميخوره؟

يك دليلش اينه كه (البته خودم زياد قبولش ندارم و ذهنيت عموم هست) خرابي و مشكلات لنز و ... در مدلهاي Pal و UC كمتر از J هست كه بازم ميگم اين خرابي به نسبت تعداد J در بازار طبيعي هست. ديگه اينكه اگه يك زماني شما خواستي آنلاين بازي كني كه الانش هم 99% بازيها از طريق رجيون بازي Seprate ميكنند وضعيتت بهتر هست.
بله اگه شما hdtv داري تمام بازيها حكم Free Region دارند.

موفق باشيد --- سعيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or