راهنمایی برای خرید PS3

اقا چرا میزنی!؟من در جواب دوستم گفتم که گفته بود فلانی بدون بازی میده 510 با بازی میده600 تومن.تازه من شنیدم دارای RESISTANCE هم هست که نمیدونم چه ورژنیه؟
خب من خواستم کمکتون کنم اصلاً برید یه PS3 دست دوم بگیرید که درب و داغونه به من چه!والا اومدیم کباب کنیم زغال شدیم:eek:.
عیدتون مبارک.:cheesygri
M.A
خوب بازیش رو وقتی که طرف میخواد بخره، بر میداره. یعنی پلمپ رو میگیره باز میکنه و بعدش بازی رو برمیداره!!!

چه کار زشتی!پلمپ رو باز کنه که از اعتبار سالم بودن میفته که من منظورم همینه که هر آدمی ممکنه که اون رو باز کنه و هر کار خواست با اون دستگاه انجام بده و چه کسی میفهمه حالا تو بیا ثابت کن.
حواستون باشه.
m.a

دوستان کسی جایی رو میشناسه Ps3 رو قصدی بفروشه؟
فکر کنم شادی قصدی بده ..
===============
دوستان من تا عید یکی از فامیلامون میخواد بیاد ایران میخوام بگم برام پی اس 3 بیاره.. به نظر شما کدوم یکی از این پک ها بهتره برای خرید : (تا عید من چیکار کنم .. دیگه 360 حال نمیده :((:()

21fH6yuiKaL.jpg

21BOoJU3vJL.jpg

کدوم رو بگم بیاره ؟کدوم بهتره !؟ (راستی میخوام بهش بگم برام بازی ی Burnout Paradise هم بیاره . دلتون بسوزه:biggrin1: )

راستی میخوام ی نمایشگر بخرم موندم تلویزیون بگیرم یا مانیتور !؟ کدوم بهتره برای پی اس 3 !؟ تلویزیون بخرم بهتره یا مانیتور) راستی با تلویزیون Sd میشه پی اس 3 بازی کرد ؟!:biggrin1::confused:

فکر کنم شادی قصدی بده ..
===============
دوستان من تا عید یکی از فامیلامون میخواد بیاد ایران میخوام بگم برام پی اس 3 بیاره.. به نظر شما کدوم یکی از این پک ها بهتره برای خرید : (تا عید من چیکار کنم .. دیگه 360 حال نمیده :((:()

21fH6yuiKaL.jpg

21BOoJU3vJL.jpg

کدوم رو بگم بیاره ؟کدوم بهتره !؟ (راستی میخوام بهش بگم برام بازی ی Burnout Paradise هم بیاره . دلتون بسوزه:biggrin1: )

راستی میخوام ی نمایشگر بخرم موندم تلویزیون بگیرم یا مانیتور !؟ کدوم بهتره برای پی اس 3 !؟ تلویزیون بخرم بهتره یا مانیتور) راستی با تلویزیون Sd میشه پی اس 3 بازی کرد ؟!:biggrin1::confused:
به نظر من هیچ کدوم از پک ها خوب نیست.بگو مدل starter pack بیاره که دوتا بازی و دوتا دسته روش هست.

از بین اون دوتا 80 گیگ با موتوراستورم بهتره.

با تلویزیون SD هم میشه .اگه پول داری در حدل 3 میلیون برو LCDTV سامسونگ مدلF88 بگیر اگر هم در حد یه میلیونه برو R81 بگیر خوبه.
اگر هم 400 تومن برو مانیتور سامسونگ 226bw بگیر.
من تلویزیون LCD رو بیشتر ترجیح میدم.

به نظر من هیچ کدوم از پک ها خوب نیست.بگو مدل starter pack بیاره که دوتا بازی و دوتا دسته روش هست.

از بین اون دوتا 80 گیگ با موتوراستورم بهتره.

با تلویزیون SD هم میشه .اگه پول داری در حدل 3 میلیون برو LCDTV سامسونگ مدلF88 بگیر اگر هم در حد یه میلیونه برو R81 بگیر خوبه.
اگر هم 400 تومن برو مانیتور سامسونگ 226bw بگیر.
من تلویزیون LCD رو بیشتر ترجیح میدم.

226BW رو کجا میفروشه !؟ من اگر تلویزیون LCD (flatron بگیرم بهتره یا مانیتور سامسنوگ 226bw !? راستی اگر میشه ی عکس از Starter Pack بزار ! من شنیده بودم این ها فقط توی اروپا تولید میشه (بعدشم تولیدش متوقف شده ؟ ) اگر توی آمریکا هم باشه میگم برام بخره... چون بهتر از همشون هست...

میگم کسی سراغ نداره که کجا توی تهران starter pack میفروشن ؟

مغازه شادی , فتحی , کیان .... تقریبا همه جا هایی که معتبر هستند دارن.... .
اینم شماره هاشون:
فتحی 33911083
کیان 33928890
اينم شماره ي شادي شعبه ي 1 =توپ خونه 33947279 شعبه ي 2= ولي عصر 22715705

من خودم از شعبه 2 شادی motor storm pack خریدم همین هفته انصافا قیمت مناسبی هم داد... .

دوستان کسی میدونه کجا Ps3 قصدی میفروشه؟

Cloud Strife جان شرمنده اسمتوون رو نميدونستم.:blushing:;)اگه ميخواي قسطي بخري فروشگاه كالا خانه دنيا كه تلويزيون تبليغ مي كنه قسطي ميده كه بازي هاي PS3 رو هم داره كه ميتوني اونم رو دستگاه قسطي برداري.:cool:
در مورد فروشگاه كيش هم فكر نكنم بده:-"
بازم اگه كاري داشتي در خدمتم. BYE

با این پول بهترین گزینه 226bw هست ( لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک بحث و گفتگو درباره خرید تلویزیون بروید )
------------------------------------------
قیمت جهانیش هم فکر کنم 499 دلار باشه.توی تهران هم یکی از دوستان قبلا گفتند 630 تومن هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or