راهنمایی برای خرید PS3

خوب باشه. وقتی که Ps3 با گرما هم هیچ چیش نمیشه، آدم مگه مریض که بره 40 بخره ؟!

از نظر اینکه Ps3 بخواد خراب بشه، بزارین خیالتون رو راحت کنم، من یک شب تا شب بعد Ps3 رو برای Dl روشن
گذشتم، هیچ چیزیش هم نشد ( البته یه کم بالاش "در صورت عمودی" گرم شده بود "داغ نشده بود :دی" )

من منضورم نبود که کدوم زوتر خراب میشه در کل 40 گرماش کمتر

من 60 گیگ دارم 24 ساعته هم دارم باهاش دانلود میکنم هیچیش نمیشه

من منضورم نبود که کدوم زوتر خراب میشه در کل 40 گرماش کمتر

من 60 گیگ دارم 24 ساعته هم دارم باهاش دانلود میکنم هیچیش نمیشه

ببينيد بحث سر Air Condinition و گرما نيست. چون ps3 مشكلي ازين بابت نداره بحث سر مصرف كمتر برق هست. 65 وات كمتر نسبت به مدلهاي قبلي شوخي نيست!

سوال : Ps3 ـه Uc رو باید با آداپتور وصل کرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من بدون آداپتور وصل کردما! یعنی چیزیش شده ؟ واااااااای

روی بر چسب زیر دستگاه ولتاژ رو زده که 110 هستش یا 220 ؟

قدیما که PS1 های 110 ولت رو به برق 220 میزدی چیزی نمیشد . :cheesygri
ولی نباید زیاد تو این حالت روشن میزاشتی . چون عمر خازن های تغذیه کم میشد .

فريدون جان ميشه لطفآ آدرس اون جايي رو كه 80 گيگ رو ميده 510 رو بدي؟
فريدون تو 80GIG رجيون UC رو از كجا 510 ! قيمت داري ؟!!
فروشگاه فتحی :biggrin1:.

پ.ن. البته چون یه 6 7 سالی هست ازشون خرید میکنم و آشنا هستیم، این قیمت برام حساب میکنه. ولی کلا ادمهای نیستن که بخوان دزد بازی در بیارن :-".

آخرین ویرایش:
اول بگم جناب مارمولک پیر ، جد و ابادت دروغ گو هستن ;).

فروشگاه فتحی 80 گیگی UC که همراهش بازی MS هست، درچسب میده 510 تومن. البته اگر تا الان تموم نکرده باشه :biggrin1:.

پ.ن. درضمن مارمولک پیر، سری بعدی وجود نداره :biggrin1:. حواست باشه ;).

هی.... درست صحبت کن! من که چیزی نگفتم ، گفتم شاید اشتباهی گفتی!
پ.ن : تو Fan Boy ـی بیش نیستی!!!

هزار بار هزار بار به هیچ وجه ممکنه PS3 80GB بدون بازی نخرید چون بازی فابریک هست و نبود بازی یعنی باز شدن در جعبه ی PS3 که به غیر از بردن بازی میتونه چیزای دیگه رو هم برداره و به جاش یه چیز دیگه بزاره مثلاً سیم سه تایی که مال تلویزیون(زرد-سفید-قرمز)که مخصوص PS3 هست رو بر میداره به جاش یه سیم پلی 1 یا 2 میزاره که با هم در تعداد پین ها متفاوتن و ممکنه برات مشکل پیدا کنه و بعد یارو سیم اصلی رو به قیمت 15 تومن بهت میفروشه بعد میگه:نگاه کن مارکش اصله از خارج برام فرستادن!!!
ترو به خدا حواستون به این جور مسایل باشه حتی شده در PS3 رو باز کنید و ببینید و مطمئن شید،باز کنید چون پولتون رو که از سر راه نیوردین که!!!:mad:.
ایشالا شب یلدا بهتون خوش گذشته باشه.یا علی.
M.A

هزار بار هزار بار به هیچ وجه ممکنه PS3 80GB بدون بازی نخرید چون بازی فابریک هست و نبود بازی یعنی باز شدن در جعبه ی PS3 که به غیر از بردن بازی میتونه چیزای دیگه رو هم برداره و به جاش یه چیز دیگه بزاره مثلاً سیم سه تایی که مال تلویزیون(زرد-سفید-قرمز)که مخصوص PS3 هست رو بر میداره به جاش یه سیم پلی 1 یا 2 میزاره که با هم در تعداد پین ها متفاوتن و ممکنه برات مشکل پیدا کنه و بعد یارو سیم اصلی رو به قیمت 15 تومن بهت میفروشه بعد میگه:نگاه کن مارکش اصله از خارج برام فرستادن!!!
ترو به خدا حواستون به این جور مسایل باشه حتی شده در PS3 رو باز کنید و ببینید و مطمئن شید،باز کنید چون پولتون رو که از سر راه نیوردین که!!!:mad:.
ایشالا شب یلدا بهتون خوش گذشته باشه.یا علی.
M.A

دوست عزيز تنها مدلهاي 80 گيگ Ntsc/UC داراي بازي Motorstorm بصورت Boundle هستند و مدلهاي 80 گيگ J داراي باندل نيستند. اينم هزاربار هزاربار !!!!

اقا چرا میزنی!؟من در جواب دوستم گفتم که گفته بود فلانی بدون بازی میده 510 با بازی میده600 تومن.تازه من شنیدم دارای RESISTANCE هم هست که نمیدونم چه ورژنیه؟
خب من خواستم کمکتون کنم اصلاً برید یه PS3 دست دوم بگیرید که درب و داغونه به من چه!والا اومدیم کباب کنیم زغال شدیم:eek:.
عیدتون مبارک.:cheesygri
M.A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or