راهنمایی برای خرید PS3

سلام به همگی...
من چندتا سوال داشتم که اگه هرچه سریعتر جوابمو بدین ممنون میشم!
_من از تهران ps3 بخرم بهتره یا از دوبی؟
_مشخصات دستگاه چی باید باشه تا بهترین استفاده رو ازش بکنم؟
هر کجا که ارزون تره اگه منظورت چه مدلی یا ریجنی باید بهت بگم یه 60gb ntsc-j بگیر که هم بازیهای ps2 رو بیاره هم هاردش به اندازه است 40gb بازی های ps2 رو پشتیبانی نمیکنه;)

هر کجا که ارزون تره اگه منظورت چه مدلی یا ریجنی باید بهت بگم یه 60gb ntsc-j بگیر که هم بازیهای ps2 رو بیاره هم هاردش به اندازه است 40gb بازی های ps2 رو پشتیبانی نمیکنه;)

یعنی این مدل بهترین مدل ps3ه؟
بگیرم؟
ok؟
اقا این مدل کپی خور هم هست؟(اصلا هنوز ps3 کپی خور شده؟)

سلام
نمیدونم چرا از وقتی دمو های KillZone2 و MGS4 رو دیدم بدجوری زده به سرم برم ps3 بگیرم.چندتا سوال داشتم میدونم زیاده ولی اگه میشه کامل جواب بدین
وقتی این کنسول قفل منطقه ای نداره پس تفاوتی نداره چه رجینی بگیریم و زبان کنسول ها که با هم فرق نداره؟؟؟؟
بازی هاش چند قیمته ؟
نحوه اپدیت کردنش چه جوریه مثل 360 رو بازی ها هست؟
شنیدم تو پایتخت بازی تعویض میکنن باید چیزی هم سر بدین یا نه؟
در اخر قیمت کنسول و محل مناسب خرید ؟
راستی من تو کلیک چند وقت قبل خوندم تونستن با یه حافظه فلش که محتوی فایل تصویری یه بازی کپی به دستگاه بخورونن و این مشکل نخودن بلوری ها برای اکثر درایوهای ps3 صحت داره

چقدر سوال

سلام
نمیدونم چرا از وقتی دمو های KillZone2 و MGS4 رو دیدم بدجوری زده به سرم برم ps3 بگیرم.چندتا سوال داشتم میدونم زیاده ولی اگه میشه کامل جواب بدین
وقتی این کنسول قفل منطقه ای نداره پس تفاوتی نداره چه رجینی بگیریم و زبان کنسول ها که با هم فرق نداره؟؟؟؟
بازی هاش چند قیمته ؟
نحوه اپدیت کردنش چه جوریه مثل 360 رو بازی ها هست؟
شنیدم تو پایتخت بازی تعویض میکنن باید چیزی هم سر بدین یا نه؟
در اخر قیمت کنسول و محل مناسب خرید ؟
راستی من تو کلیک چند وقت قبل خوندم تونستن با یه حافظه فلش که محتوی فایل تصویری یه بازی کپی به دستگاه بخورونن و این مشکل نخودن بلوری ها برای اکثر درایوهای ps3 صحت داره

عزیز تا دلت میخواد سوال بپرس:biggrin1:
درسته که قفل منطقه ای نداره ولی با تلویزیون hd چون چند تا بازی که زیادم مال نیست:sick: رو نمیاره/:)
65 تا 120:laughing:
همه جا تعویض میکنند بعد از چند وقت چون اول مشتری هارو کامل میتیغند بعد تعویض میکنند باید 10 به بالا بدی
پاساژ لباف 60gb 490
فقط بازی های ps1 رو میتونی با این قظیه بیاری
مثل اینکه بعضی ها این مشکلو پیدا کردن

عزیز تا دلت میخواد سوال بپرس:biggrin1:
درسته که قفل منطقه ای نداره ولی با تلویزیون hd چون چند تا بازی که زیادم مال نیست:sick: رو نمیاره/:)
65 تا 120:laughing:
همه جا تعویض میکنند بعد از چند وقت چون اول مشتری هارو کامل میتیغند بعد تعویض میکنند باید 10 به بالا بدی
پاساژ لباف 60gb 490
فقط بازی های ps1 رو میتونی با این قظیه بیاری
مثل اینکه بعضی ها این مشکلو پیدا کردن
پس ما چه رجینی بگیریم کههمه بازی ها رو رو hd اجرا کنه
زبان کنسول رو نگفتی

سوال...

سلام...
ببخشید این سوال تکراریو میپرسم چون سخته 85 صفحه رو دونبال جوابش بگردم!
دیروز میخواستم PS3 بخرم ولی یکی گفت اگه XBOX360 بخرم بهتره!(بدجور دودلم کرد!)
حالا نمیدونم چی بگیرم؟
من الان دبی هستم از کجا میتونم بخرم؟(PS3 or XBOX360)
درضمن اگه تفاوت ها شونو بگید ممنون میشم,اگه زودتر جوابمو بدین ممنون میشم اخه شنبه دارم برمیگردم ایران.
خلاصه چی بگیرم؟!(با مشخصاتش) :confused:

آخرین ویرایش:
درسته که قفل منطقه ای نداره ولی با تلویزیون hd چون چند تا بازی که زیادم مال نیست رو نمیاره
زبان کنسول رو نگفتی
منظور ایشون SD بود
اگر تلویزیون شما HD Ready باشه همه بازی ها رو می تونید انجام بدید
هر رجیونی بگیرید اگر HD داشته باشید مشکلی نیست

سلام...
ببخشید این سوال تکراریو میپرسم چون سخته 85 صفحه رو دونبال جوابش بگردم!
دیروز میخواستم PS3 بخرم ولی یکی گفت اگه XBOX360 بخرم بهتره!(بدجور دودلم کرد!)
حالا نمیدونم چی بگیرم؟
من الان دبی هستم از کجا میتونم بخرم؟(PS3 or XBOX360)
درضمن اگه تفاوت ها شونو بگید ممنون میشم,اگه زودتر جوابمو بدین ممنون میشم اخه شنبه دارم برمیگردم ایران.
خلاصه چی بگیرم؟!(با مشخصاتش) :confused:

اگه عاشق بازی های اکشن اول شخص وحشی بازی بیشتر هستی بهتره 360 بگیری یا همون بازی های غربی ولی اگه بیشتر عاشق بازی هایی تو سبکه god of war هستی ps3 رو بهت پیشنهاد میکنم .یا اگه دوست داری ببینی gow3 چی میشه یا mgs4 یا killzone 2 یا کلی بازی دیگه فقط ps3 . تفاوتشون هم توی بازی هاشون با گرافیک بازی هاشه که بعد از چند وقت معلوم میشه کدوم سرتره

زبان کنسول رو نگفتی

اگه میخوای ntsc-j بگیر چون بازی های uc رو هم میاره این جوری 2 تا رو داری ولی اگه pal بگیری فقط pal;) زبان همشون یکیه هیچ فرقی نداره راستی دکمه action توی ntsc-j دایره است اما تو اون دوتا ضربدر;)

اگه میخوای ntsc-j بگیر چون بازی های uc رو هم میاره این جوری 2 تا رو داری ولی اگه pal بگیری فقط pal;) زبان همشون یکیه هیچ فرقی نداره راستی دکمه action توی ntsc-j دایره است اما تو اون دوتا ضربدر;)

کی گفته همچین چیزی رو ؟ اصلا اینطوری نیست ، شما هر ریجنی که بگیری میتونی بازیهای هر ریجن دیگه ای رو HD بازی کنی .
اونی که شما میگی این بود که چند تا از بچه ها میگفتن که 1 یا 2 تا بازی روی SD همچین مشکلی داشته که Region Free نبوده !

یه مقدارbigam راست میگه که دایره داخله بازی های غربی میشه ضربدر و بلعکس ولی اینکه چه جور و تو چه رجیونی اجرا میشن رو nima_mn راست میگه.دعوا بسه آقا یا خانم GUNNERS اگه PLAYSTATION3 نگیری اینگار که زمان برات وایساده و ما ها که داریم ازت جلو میزنیم چون BLU-RAY رو از دست میدی و بسیار بسیار چیزهای دیگه مثل:سی پی یو(ی) بسیار قوی که 10 برابر قوی تر از XBOX360 هست و گرافیکش که خدای گرافیک هاست و کلاً به خاطر قیمت بازی ها خودت رو بدبخت نکن!از ما گفتن،اگه PS3 60GB بگیری هم به صرفه تره هم رم و بازیهای PS1 ,PS2 رو اجرا میکنه البته اصلش و دیگر قرتی بازی ها .........!!
من کاملاً راضیم و خدا رو شکر میکنم که :cheesygriPS3:cheesygri دارم.
M.A:love:

یه مقدارbigam راست میگه که دایره داخله بازی های غربی میشه ضربدر و بلعکس ولی اینکه چه جور و تو چه رجیونی اجرا میشن رو nima_mn راست میگه.دعوا بسه آقا یا خانم GUNNERS اگه PLAYSTATION3 نگیری اینگار که زمان برات وایساده و ما ها که داریم ازت جلو میزنیم چون BLU-RAY رو از دست میدی و بسیار بسیار چیزهای دیگه مثل:سی پی یو(ی) بسیار قوی که 10 برابر قوی تر از XBOX360 هست و گرافیکش که خدای گرافیک هاست و کلاً به خاطر قیمت بازی ها خودت رو بدبخت نکن!از ما گفتن،اگه PS3 60GB بگیری هم به صرفه تره هم رم و بازیهای PS1 ,PS2 رو اجرا میکنه البته اصلش و دیگر قرتی بازی ها .........!!
من کاملاً راضیم و خدا رو شکر میکنم که :cheesygriPS3:cheesygri دارم.
M.A:love:

من راجع به O یا X حرف نزدم ، اون که مشخصه ، در ضمن کسی دعوا نکرده اینجا ...

راجع به خرید PS3 هم ، اگه کسی از من بپرسه که کدوم کنسول رو بگیرم ( داخل ایران ) من در جوابش میگم که اگه فقط یه کنسول میخواد بگیره ، خرید 360 منطقی تره در حال حاضر .
اگر هم از لحاظ مالی براش مشکلی نباشه به نظر من خرید هر دوشون واجبه .....

در ضمن کسی که PS3 میگیره باید فکر 70 هزار تومن پول هر بازی رو هم بکنه . خیلی ها رو میشناسم که PS3 رو گرفتن و تا حالا فقط یک بازی رو انجام دادن ... خیلی ها هم اصلا تا حالا باهاش بازی نکردن !

به هر حال شما دارید یه کنسول بازی میخرید نه یک وسیله دکوری ... واسه همینه که اینجا هی میان میگن PS3 بازی نداره ! یا اینکه بهش میگن دکور ....

البته وقتی کپی خور بشه من حال همشونو میپرسم
:biggrin1:

کی گفته همچین چیزی رو ؟ اصلا اینطوری نیست ، شما هر ریجنی که بگیری میتونی بازیهای هر ریجن دیگه ای رو HD بازی کنی .
اونی که شما میگی این بود که چند تا از بچه ها میگفتن که 1 یا 2 تا بازی روی SD همچین مشکلی داشته که Region Free نبوده !

خیر عزیز من ps3 در صورت داشت hd ریجن فری میشه اگه نیمیدونی برو از همه بپرس اون که شما میگی حتی uc رو هم نمیشه توی j بازی کرد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or