راهنمایی برای خرید PS3

دوست عزیز Captain Mitchell کنسول هایی که ایموشن اینجین دارن همین الان میتونی با دادن 30 تومن بازیهای کپی ps2 و ps1 رو اجرا کنی من خودم اجرا کردم در ضمن چه بسا این باگهایی که در xmb وجود داره از همین ایموشن انجین باشه چون 3 های 80 گیگ این قطعه رو ندارن×××!!!

دليله نداشتن اين، برايه کم کردن هزينه بود، نه بخاطر باگ !!

چون وقتی ميشه اينرو به صورت نرم افزاری داخل کنسول قرار داد، دليلی وجود نداره که سخت افزاری باشه.

اينکه شما ميفرمايی درسته !!! ميشه ولی خوب، تا اونجا که من شنيدم اون مربوط به بازی های ps1/ps2 هست. و بحث ps3 جدا هست. اگر ببينی اين مدت هيچکدم از اخبار های که تا به حال برای هک 3 امد هيچوقت ربطی به اين قطعه سخت افزاری نداشت.

P.N : درضمن، خريدن کنسول 80 گيگ در ايران خنده دار ترين کاريه که ميشه کرد. چون جز 20 گيگ اضافه و يک بازی هيچ سودی نداره. چون دارن الکی روش ميکشن !

البته من خودم کنسولم رو 2400 DHS خريدم از دوبی.
رجين : پال
هارد : 60
چيز های اضافی : يک دسته اضافی، دوتا بازی : resistance و موتور استورم

پيروز باشی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز Captain Mitchell کنسول هایی که ایموشن اینجین دارن همین الان میتونی با دادن 30 تومن بازیهای کپی ps2 و ps1 رو اجرا کنی من خودم اجرا کردم در ضمن چه بسا این باگهایی که در xmb وجود داره از همین ایموشن انجین باشه چون 3 های 80 گیگ این قطعه رو ندارن×××!!!

مهدی:اره اگه adsl داری و هارد کم اوردی که میدونم میاری برو یه هارد 300 بنداز توش صفا کن بعد بگو ps3 بده:cheesygri

اون Emotion Engine دردی رو دوا نمیکنه، حتی اگه پر از باگ باشه، چون در اصل برای اجرای بازی های PS2 هست و ربطی به بازی های PS3 نداره.

دوستان سلام
چند سوال کوچک
اگر ما الان بریم بازار و بخواهیم یک پلی استیشن3 بگیریم چقدر برامون اب میخوره:
اول از همه مدل 60 گیگ چقدر ومدل 80 چقدر؟
چون میگن هر مدلی بگیری چیزای دیگه ای هم میدن روش مثل بازی اضافی یا دسته اضافی
سوال من اینه که کدوم مدل به صرفه تر هست از لحاظ کارایی و اقتصادی و اینده نگری
مثلا میگم مدلی نباشه که فردا براش بازیهای خوب نیاد برای مثال مدلی نباشه که بگن چون این مدل هست بر فرض پال پس این بازیها روش نمیاد یا سخت گیر میاد یا گرونتر هست
مدلی باشه گه بازیهای خوب براش به موقع بیاد و قیمت مناسب
اخه شنیدم یه دوستی گفت مدل پال گرفته با یک دسته اضافی و 2 بازی
با خودم حساب کردم دیدم حداقل 150 هزار تومن پول همون اضافات میشه
اگر الان 60 گیگ یا 80 گیگ بگیریم کلا چه چیزایی اضافی روش میدن و به چه قیمت در ضمن
در کدوم مدل دسته اضافی و بازی بیشتری میدن؟
این یک نکته
نکته بعد اینکه اگر پلی استیشن3 گرفتیم حتما میشه بازیهای پلی استیشن2 رو انجام داد یا خیر
منظورم اینه که با 30 تومن میشه کپی خورش کرد و ایا کسی این کار رو کرده و برا دستگاه که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه نتکته دیگه رفتم بازار قیمت دی وی دی ناین رو البته خامش رو قیمت کردم گفت 3 هزار تومن
به این نتیجه رسیدم که چون کم تولید میشه اینقدر گرون هست در حالیکه قیمت دی وی دی فایو خام بود 300 تومن
حالا شما حسابش رو بکنید جریان بلوری چقدر عجیب میشه و چند سال وقت نیاز داره تا به قیمت مناسب مثلا 10 هزار تومن برسه البته بازیهای اون
خلاصه میخوام این رو بگم که یه جورایی از خرید پلی استیشن نا امید شدم چون با این اوصاف اصلا نمی ارزه چون پول بازیش خیلی در میاد حداقل برای ما
البته اگر بشه تمام بازیهای پلی استیشن2 رو اونم کپی هاش رو انجام داد باز یکم دلگرمی میشه ولی در کل خیلی سنگین در میاد ولی دل کندن از الون یا فوتبال جدیدی که قرار هست بیاد اونم رو ال سی دی خیلی سخت هست
فقط خدا کنه هر چه زودتر تکلیف ما معلوم شه که کپی خور میشه یا نه؟
ممنون میشم در مورد اون سوالات کمکم کنید کل قیمت نهایی با تجهیزاتی که میدن به همراه اضافاتش روبگید
در ضمن مثلا وقتی میگید با یک بازی اضافی ایا میشه این بازی رو خودمون انتخاب کنیم یا اینکه اجباری هست و از این بازیهای در پیت
مرسی

دوستان من مدتی از قیمتا خبر نداشتم و در شرف خریدنم!!راستی 60گیگی شده 510؟
پس 20گیگی چنده؟
در ضمن این پلی3ی دسته 2ی20گیگی رو که چند ماهی توی یه کلوپ کار کرده(البته اکثرا خاک خرده)رو اگه بخوام بگیرم چند خوبه؟لطفا جوابو بدین حیاتیه!!ا

محمد من خودم تا چند روز دیگه میخوام بیام تهران . این کسی که اینکار رو میکنه ( اجرای کپی پلی2 رو پلی 3 ) همون علی خودمون دیگه نه ؟
خودت هم این کار رو کردی ؟
من اگه ببینم مشکلی در اینده برای کنسول پیش نمیاد حتما این کار رو میکنم .

دوستان من مدتی از قیمتا خبر نداشتم و در شرف خریدنم!!راستی 60گیگی شده 510؟
پس 20گیگی چنده؟
در ضمن این پلی3ی دسته 2ی20گیگی رو که چند ماهی توی یه کلوپ کار کرده(البته اکثرا خاک خرده)رو اگه بخوام بگیرم چند خوبه؟لطفا جوابو بدین حیاتیه!!ا

درسته، 500 هم امکانش هست پيدا کنی.
درضمن، 20 گيگ رو نميدونم پيدا ميشه يا نه. ولی با توجه به اينکه تو ايران همه چی پيدا ميشه. مطمئناً دست دومش هست.

اونيکی رو همين 300/350 بگيری خوبه !

مهدی من دادم یکی از فامیلامون از رو اموزشش انجام داد نه هیچ مشکلی پیش نمیاد تو هم بهتره بدی به علی اون مطمئن تره ادرسشو ازش بگبر بعد ببر در خونه لیر با هونلی هم یادت نره بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or