راهنمایی برای خرید PS3

سلام

یکی از دوستان بنده ps3 مدل 80 گیگ با یک دسته اضافی داره . می خواد به من بفروشه . می خواستم از دوستان بپرسم چند می ارزه این دستگاه ازش بخرم ؟ نوش چنده ؟

الان نوش 445 تومن هستش فکر کنم اگه 350 انقدرا بگیری خوبه.
سلام بچه ها
یه سوال دارم !
شما تا حالا شنیدین که کسی از طریق پست ps3 بخره ؟
یه سایت هست به نام " دی جی کالا " که انواع ps3 رو میفروشه با قیمت کاملا" مشخص
و واضح . شما تجربه ای توی این زمینه دارین یا نه ؟ اصلا" خرید از طریق پست عاقلانه هست یا نه ؟ منظورم اینه که اگه جنس خراب بود یا به هر نحوی اونی که دلت میخواست نبود چیکار میتونی بکنی ؟
ممنون اگه کسی جواب بده ....:confused:

فرق PS3 slim با Fat اینه که سری جدید PS3 از پردازنده 45 نانومتر به جای 65 نانومتر استفاده میکنه که باعث کاهش مصرف برق تا 40 درصد و در نتیجه داغ شدن کمتر و کارکرد بهتر دستگاه هست و البته قیمت مناسبتر .

یکی از دوستام یه ps3 از همون سری 60 گیگ اولیه داره. بازی یا هر دیسک دیگه ای که توش میندازی فقط دیسک رو می چرخونه.( منظورم اون علامت گرد بالای صفحه می چرخه) ولی بازی رو نمیاره. هیچ چراغ زردی هم نمیده. میشه به من بگید مشکل از چیه؟ به نظر خودم که درایوش مشکل پیدا کرده. ولی مطمئن نیستم. (اگه جاش اینجا نبود شرمنده:blushing:)

slim صد دلار ارزون تر هست و 100 دلار هم کم نیست ... از اونور هم چیزِ زیادی به سپتامبر نمونده ... به نظر من تا آخر مهر صبر کنید قیمتش تو ایران هم کم میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or