از کجا به این نتیجه رسیدی که چون 80 نرم افزاری اجرا میکنه بد هست ؟! جهت اطلاعاتتون بازیهایی که رو 80GB اجرا میشن خیلی بیشتر از 60 هست.
درستهاتفاقا 60 تمام بازیهای ps2 رو اجرا میکنه 80 چون نرمافزاری و سخت افزاری هست بازی های کمتری رو نسبت به 60 اجرا میکنه ولی با هر اپدیت به تعداد اونا اضافه میشه
اصلا فرق اجرای نرم افزاری و سخت افزاری چیه؟ و فعلا کدوم بهتر نتیجه داده هست؟
درسته60GB بیشتر بازی های PS2 رو اجراء میکنه ولی من قبلاً یه جا خونده بودم که Emulator ( نرم افزار ) بهتر از Emotion Engine ( سخت افزار ) هست ! البته هنوزشم شک دارم ! چون جای معتبری رو پیدا نکردم که گفته باشه 60 بهتر هست ! ولی تو Forum ـه GameSpot نوشته 60GB همه رو اجرا میکنه ولی 80GB حدود 80% رو اجراء میکنه ! ( منبع )
من هنوزش هم فکر میکنم که باید 80GB بیشتر اجراء کنه ! چون اگر Emotion Engine بهتر بود، دلیلی نداشت که تو 80GB نرم افزاریش کنن ! در ضمن PS3 60GB ـه PAL هم نرم افزاری اجرا میکنه !
از کجا به این نتیجه رسیدی که چون 80 نرم افزاری اجرا میکنه بد هست ؟! جهت اطلاعاتتون بازیهایی که رو 80GB اجرا میشن خیلی بیشتر از 60 هست
quote]
60 از 80 بهتره.... پس چرا قبلش پاچه منو میگیری؟؟؟؟:cheesygri(پست صحفه قبل!)
60 از 80 بهتره.... پس چرا قبلش پاچه منو میگیری؟؟؟؟ :cheesygri (پست صحفه قبل!)
پس 60 گیگ بهتره؟؟؟ توش بازی مجانی نداره؟
اتفاقا NTSC/J مدل 60 گیگ داره که من صاحب یک فروند از اون هستم بهش میگم سلطان
در جواب علیرضا دوست عزیزممن هنوزش هم فکر میکنم که باید 80GB بیشتر اجراء کنه ! چون اگر Emotion Engine بهتر بود، دلیلی نداشت که تو 80GB نرم افزاریش کنن
اتفاقا NTSC/J مدل 60 گیگ داره که من صاحب یک فروند از اون هستم :biggrin1: بهش میگم سلطان :biggrin1:ریجن J که نداره 60 گیگ
یعنی J هم نرم افزاریه اگر این منظورش از NTSC، NTSC/J هم باشه !
من خودم میدم...... ولی اگه مغازه میخای..... یگانه!کسی PS3 ؤو قسطی نمیده تا250 هم می تونم نقد بدم