I IMANOKA کاربر سایت Dec 26, 2025 #13,486 ده هزار میلی آمپر Honor Win - Full phone specifications Reactions: MK_COD
SleepyTurtel کاربر سایت Jan 2, 2026 #13,487 این سیمکارت اپ تل که میگن برای آیفون های رجیستر نشده میشه استفاده کرد قضیه اش چیه ؟ کسب استفاده کرده؟
این سیمکارت اپ تل که میگن برای آیفون های رجیستر نشده میشه استفاده کرد قضیه اش چیه ؟ کسب استفاده کرده؟
NERO 7 سرباز ISA ، سر سپرده رادك کاربر سایت پنج شنبه at 10:57 AM #13,488 دوستان یه سوالی بقیه قسمت های بخش موبایل که عملا مرده گفتم اینجا بپرسم از این استورهای ایرانی iOS کسی استفاده کرده؟ خوب اند بد اند؟ آی اپس و اپلز اپ احتمال بن شدن اپل ای دی دارن؟ به درستی کار میدن؟ مشکلی چیزی ؟ برای یه چندتا برنامه و باژی پولی میخوای و جدا هر چی کلنجار میرم نمیتونم کنقاعد کنم بیست سی دلار بدم برای مدت کوتاه اینا انگار بهتراند
دوستان یه سوالی بقیه قسمت های بخش موبایل که عملا مرده گفتم اینجا بپرسم از این استورهای ایرانی iOS کسی استفاده کرده؟ خوب اند بد اند؟ آی اپس و اپلز اپ احتمال بن شدن اپل ای دی دارن؟ به درستی کار میدن؟ مشکلی چیزی ؟ برای یه چندتا برنامه و باژی پولی میخوای و جدا هر چی کلنجار میرم نمیتونم کنقاعد کنم بیست سی دلار بدم برای مدت کوتاه اینا انگار بهتراند
darkfall کاربر سایت پنج شنبه at 11:25 AM #13,489 نوشته شده توسط P.s.Y.c.H.o: در سال هر کس یبار میتونه گوشی مسافری بیاره و رجیستری کنه. اگر خودت هم نتونستی، فامیل دوست آشنا هرکی... اصلا میتونی بری فرودگاه، اونجا میبینی یه عده حالت دلار فروشای میدون فردوسی، بهت میگن، رجیستریتو میخریم رجیستر فروش هم هست. بیشتر... پاسپورت حتما باید مهر خروج خورده باشه؟
نوشته شده توسط P.s.Y.c.H.o: در سال هر کس یبار میتونه گوشی مسافری بیاره و رجیستری کنه. اگر خودت هم نتونستی، فامیل دوست آشنا هرکی... اصلا میتونی بری فرودگاه، اونجا میبینی یه عده حالت دلار فروشای میدون فردوسی، بهت میگن، رجیستریتو میخریم رجیستر فروش هم هست. بیشتر... پاسپورت حتما باید مهر خروج خورده باشه؟
P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال پنج شنبه at 11:58 AM #13,490 نوشته شده توسط darkfall: پاسپورت حتما باید مهر خروج خورده باشه؟ بیشتر... فکر میکنم بله. باز بپرسید.