راهنمایی برای خرید موبایل

15 بدون ریجستر ارزش خرید داره ؟
اک؟ کارکرده؟ بستگی به قیمت داره ولی نسخه پایه زیاد ارزش نداره. رو پرومکس اونم اگه شرایط جوری باشه که اذیتت نکنه میارزه تا حدودی. رجیستر نشده نسخه پایه با رجیستر شده های شرکتی انچنان اختلاف قیمت شدید ندارن

• Like
Reactions: VICE
دوستان بهترین گوشی زیر 700$ برای کارهای روزمره و "عکاسی" چیه؟
من اصلا اهل گیم بازی کردن روی گوشی نیستم. الان Galaxy S24FE دارم گوشی خوبی هستش ولی زیاد از کیفیت دوربینش راضی نیستم.
گوشی رو میخوام از دوبی بگیرم.

اک؟ کارکرده؟ بستگی به قیمت داره ولی نسخه پایه زیاد ارزش نداره. رو پرومکس اونم اگه شرایط جوری باشه که اذیتت نکنه میارزه تا حدودی. رجیستر نشده نسخه پایه با رجیستر شده های شرکتی انچنان اختلاف قیمت شدید ندارن
دست دو
از ایفون 7 میخوام بیام
چون ریجستر 14 شد 7 تومن گفتم یهو دیدی اینم کم کردن

دوستان بهترین گوشی زیر 700$ برای کارهای روزمره و "عکاسی" چیه؟
من اصلا اهل گیم بازی کردن روی گوشی نیستم. الان Galaxy S24FE دارم گوشی خوبی هستش ولی زیاد از کیفیت دوربینش راضی نیستم.
گوشی رو میخوام از دوبی بگیرم.
15t pro
ولی 24feهم دوربین خوبی داره سعی کن عکاسیت رو بهتر کنی چون فاصله دوربین تو این رده زیاد نیست فرق انچنانی نمیبینی

درود و ارادت

بین مدل هایی که اخیراً معرفی شدن Realme GT8 Pro و IQOO 15 نظر بنده رو خیلی جلب کردند. با توجه به قیمت پرچمدار اقتصادی محسوب می‌شن

برای دوستانی که گوشی خوب همراه باتری مناسب خواستند, این مدل ها داخل دیوار به چشمم خورده بود منتها خریدشون مسئولیت داره

این مدل که توی همین تاپیک امتحانش رو پس داده (بدون رجیستر):

ردمی نوت توربو ۴ پرو - Redmi Turbo 4 Pro در قم - ۴ آبان ۱۴۰۴

(رجیستر شده):

https://divar.ir/v/Aa4zr5ZN?ref=android

https://divar.ir/v/Aa_fu14b?ref=android

• Like
Reactions: arthur97
دوستان سلام
الان S24 Ultra دارم
یه مشکلی که باهاش دارم توی عکاسی اینه که AI رو مخه
هیچ رقمه تو حالت اتو خاموش نمیشه
میخوام شیائومی 15 اولترا هم بخرم با کیت عکاسیش
از دوستان تجربه کار با این گوشی رو داره ؟
ممنونم

دوستان سلام
الان S24 Ultra دارم
ممنونم

یه سری نرم افزار دوربین برای گوشی های دیگه مثل سری پیکسل هست که امکانات خوبی داره و روی بقیه گوشی ها هم میشه نصبش کرد

با اونا هم یه تست بگیرید شاید مشکل AI حل شد و نیاز به تعویض گوشی نبود

دوستان سلام
الان S24 Ultra دارم
ممنونم
از expert raw استفاده کن

دوستان به نظرتون منطقیه ایفون ۱۷ ساده از دبی بخریم بیاریم ریجستر کنیم خودمون؟
الان ۱۷ ایران نیومده، قیمتش مشخص نشده!
17 بدون رجیستری ایران هست. از دبی فعلا ارزون تره فکر کنم ولی پارت نامبر امارات برای سری ۱۷ سیم کارت فیزیکی نمیخوره کلا و باید صبر کنی esim بیاد. ۱۷ پارت ZA که تو بازاره یه سیم فیزیکی میخوره یه esim

درحال حاضر هیچی. تایم لانچ سری جدید گوشیاس و یا تو این یکی دو ماهی مدلا لانچ میشن یا برای خرید موجود نیستن و امکان سفارششون نیست یا تستاشون نیومده که بشه براساس اون نظر داد.
بهتره حداقل یه یک ماهی صبر کنی. (البته اگه پول نقد دستته تبدیل کن به یه چیزی که ارزششو حفظ کنه یوقت دلار گرون شد ما فحش نخوریم :D) یه سری موارد از مدلای حال حاضر بازار هستن که ارزش خرید داشته باشن نسبت به ۱۴t pro ولی با این سرعت پیشرفتی که باتریای سیلیکون کربنی دارن از نظر باتری پیشنهاد میشه صبر کنی مدلای جدیدترو بگیری چون چیزی هم به لانچشون نمونده مثلا وان پلاس ایس ۵ پرو گزینه خیلی خوبیه صفحه ltpo اثرانگشت اولترا سونیک چیپ اسنپ ۸ الیت
ولی باتری ۶۱۰۰ میلی امپر هست الان ایس ۶ همین امروز لانچ شده باتری ۷۸۰۰ میل. حدودا سی درصد باتری ظرفیتش بیشتره بقیه مشخصات هم تقریبا با ایس ۵ پرو یکیه. قیمت دلاری نسخه ایس پایه که همین ایس۶ هست هم از مدل پرو کمتره اینو هنوز موجود نکردن سایتا برای سفارش ولی احتمالا تو همون رنج بودجه شما دربیاد شایدم کمتر. فکر کنم با رجیسترش زیر هفتاد بشه فوق العادس مشخصاتش. Iqoo neo 11 هم رقیب مستقیمشه که چیزی به لانچش نمونده درکل اگه اولویتت دوربین نیست این دوتا گزینه مشخصات پرچمدار دارن با باتری سیلیکون کربن ظرفیت بالا. صرفا اختلافشون تو همون دوربینه با پرچمدارا
ادیت: الان دیدم ایس ۶ رو موبوتل موجود کرده بدون رجیستر ۵۳ تومن سفارش چین. خود گوشیو چک کن اگه خوشت اومد یکم صبر کن بقیه موجود کنن یا مستقیم به بست چاینا و ای سی موبایل پیام بده قیمت بگیر ازشون اونا قیمتاشون کمتره از موبوتل معمولا
neo 11 تو چین برای خرید اومده با مشخصات عالی و قیمت مفت.
https://gadgetnews.net/1065911/iqoo-neo11-gaming-phone-specs-price/

• Like
Reactions: zilyzal
سلام دوستان
کسی میدونه میشه یه اپ رو بصورت کامل منتقل کرد به گوشی دیگه؟ منظورم این ه که نیاز به لاگین نباشه. مثلا اپ بانک یا پیام رسان بعد از انتقال آماده استفاده باشه

سلام دوستان
کسی میدونه میشه یه اپ رو بصورت کامل منتقل کرد به گوشی دیگه؟ منظورم این ه که نیاز به لاگین نباشه. مثلا اپ بانک یا پیام رسان بعد از انتقال آماده استفاده باشه
شاید share me بتونه
مال شیائومی هست

• Like
سلام دوستان

نمیشه چون محل دیتا اپلیکشن جای متفاوتی هست

محلی که اطلاعات کاربر ذخیره میشه جای متفاوتی

البته غیر ممکن که نیست ولی با دسترسی های عادی نمیتونید مگه گوشی روت شده باشه و البته یه مقدار دانش فنی داشته باشید

در نهایت اگه همه اینکارا رو هم انجام بدین ممکنه خطا بده و اجازه استفاده از اون اکانت نده

• Like
سلام دوستان
سلام میشه ولی باید روت باشید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or