راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون، همین سایت مطمعنه؟ از اینجا گرفتی؟
برای پدرم میخوام واسه برنامه ها بانکی، یه آیفون 12 داره اینقد سیب اپ بازی در آورد دیگه خسته شده، استفاده از وب اپ هم واسش سخته کلا.
میخوام یه گوشی بگیرم واسش فقط برنامه ها ایرانی و بانکی رو بزنم روش.
همون کارشو راه مبندازه. اون نوت ۱۴اس که من گرفتم خیلی گرون شد ۱۸ گرفتم الان نزدیک ۲۳ رسیده فکر کنم وگرنه تو چند تومن بنظرم ازشش از کل پایین رده ها بالاتره بخاطر فست شارژ و حاشیه های خیلی کم صفحش ولی اگه میخوای درکنار ایفون استفادش کنه درنظر داشته باش کلا استفاده از دوتا گوشی اعصاب خوردیش بیشتره.

ممنون، همین سایت مطمعنه؟ از اینجا گرفتی؟
برای پدرم میخوام واسه برنامه ها بانکی، یه آیفون 12 داره اینقد سیب اپ بازی در آورد دیگه خسته شده، استفاده از وب اپ هم واسش سخته کلا.
میخوام یه گوشی بگیرم واسش فقط برنامه ها ایرانی و بانکی رو بزنم روش.

اره همین کارشو همه جوره راه میندازه
تو بازه قیمتیش عالیه.
فقط گرفتی چند بار چک اپدیت بزن همه آپدیت هاشو نصب کن بعد راش بنداز.

واسه نمونه اون سایت رو دادم من از فرنا گرفتم ورژن ترانسفورمر رو که پشتش رنگیه
کلا چون فروش حضوری هم دارن بنظر معتبر میان.

Screenshot 2025-10-05 123159.png

دیجی کالا هم با این قیمت زیبا موجود کرد :|

بحث پولدار بودن هم نیست ولی خدایی یچیزایی دیگه از ی قیمتی ب بعد ارزش خرید ندارن ، مث این میمونه همین ایفون رو تو امریکا 3000 دلار بفروشن ، اپل با کله سقوط میکنه چون هیچکس نمیخره .

آخرین ویرایش:
خوشبختانه مدل های دیگه برند tecno هم داره موجود میشه و الان دیدم تکنولایف مدل camon 40 pro هم موجود کرده، تو رنج قیمتی خودش واقعا زیبا و ارزشمنده

خرید گوشی تکنو، لیست قیمت موبایل Tecno

فرنا هم داره که خودم ازشون گرفتم موحود کرده.
قیمت گوشی تکنو | خرید انواع موبایل تکنو 📱
متاسفانه وارداتشون تو دیواره اگه مثل ردمی و سامسونگ بقیه برندا مثل ادمیزاد خوب و سریع وارد بشن عالین همین اسپارک ۳۰ پرو که شما گرفتی نسل جدیدش یعنی اسپارک ۴۰ پرو خیلی وقته اومده ولی تو بازار ما کلا نیست
بازار ندارن متاسفانه. کلا تو ایران اسم هر اندرویدی غیر سامسونگ بیاد از نظر عوام جامعه اشغاله حالا جالبتر اینه که همون سامسونگای اگزینوس اشغالترین گوشیای بازارن
گوشیای اینفینیکس هم خیلی خوبن ولی وارد نمیشن یه سری نوت داره که واقعا زیباس نوت ۵۰ نسخه ۴جی فکر کنم تنها پایین رده فریم المینیومی تو کل دنیا باشه
View attachment 395376

دیجی کالا هم با این قیمت زیبا موجود کرد :|

بحث پولدار بودن هم نیست ولی خدایی یچیزایی دیگه از ی قیمتی ب بعد ارزش خرید ندارن ، مث این میمونه همین ایفون رو تو امریکا 3000 دلار بفروشن ، اپل با کله سقوط میکنه چون هیچکس نمیخره .
همیشه همینه چند ماه طول میکشه قیمتش درستشه ولی من‌باب بی ارزش شدن پول ملی یه خاطره بگم سالی که ایفون ایکس اومد یادمه ۵۵۰۰ بود. تو یکی از نقاط خوب شهرمون من مغازه دارم یکی از مشتریا ایکس دستش بود همش رو میز ول میکرد گوشیشو به شوخی به مادرم گفتم گوشیشو برداریم یه ماه اجارمون درمیاد. عملا گرونترین گوشی بازار برابر با یک ماه اجارم بود
الان اجاره اون مغازه ۴۰ تومن شده و یه ایفون ۱۰۰۰ دلاری خداتومن..
این قیمتای پرت هم یکم بگذره درست میشه اصل کاری هم بنظرم همون نسخه ۱۷ نرماله که قیمتش باید ببینیم رو چند فیکس میشه

• Like
Reactions: Batsy
گوشی Poco c71 هم هست. گزینه مناسبیه اگر سقف بودجه 10 تومنه
این اگه اشتباه نکنم نسخه ریبرند شده ردمی a5 هست ردمیو بگیرید حداقل لانچر مزخرف پوکو رو ندارید. چندانم گزینه جذابی نیست اثر انگشتش کنار صفحس و حاشیه زیاد و دوربین قطره ای داره تو رنج 10 رو کاغذ داریا باند یک گزینه مناسبتریه :D شارژر 66 وات و حسگر زیر صفحه و دوربین حفره ای داره حداقل. نسبت به قیمتش زیادم فکر نکنم گوشی بدی باشه ولی تو رنج 15-20 گزینه های خیلی بهتری گیرمیاد

این اگه اشتباه نکنم نسخه ریبرند شده ردمی a5 هست ردمیو بگیرید حداقل لانچر مزخرف پوکو رو ندارید. چندانم گزینه جذابی نیست اثر انگشتش کنار صفحس و حاشیه زیاد و دوربین قطره ای داره تو رنج 10 رو کاغذ داریا باند یک گزینه مناسبتریه :D شارژر 66 وات و حسگر زیر صفحه و دوربین حفره ای داره حداقل. نسبت به قیمتش زیادم فکر نکنم گوشی بدی باشه ولی تو رنج 15-20 گزینه های خیلی بهتری گیرمیاد

رنج رو ببری بالاتر خب مورد بهتر پیدا میشه در همه حالات تو همه بازارها
داریا هم به شخصه هیچ وقت حاضر نیستم پول بابت کالایی بدم در راستای کمک به تحریم غیر مستقیم خودم و بقیه هموطن هام در آینده. همین تفاوت قیمت این گوشی با بقیه گوشی ها با اینکه به صورت odm تولید و وارد میشه(از چین) به خاطر تعرفه اضافه ای هست که روی بقیه گوشی ها گذاشتن. کمک کردن به این روند واضحه چه آینده ای داره

• Like
Reactions: .:Metallica:.
من تو رنج 15تا 20 بودم میخواستم ردمی نوت 14 بگیرم16500 بودش تصمیم که گرفتم برم بگیرم شد 17500 دست دست کردم البته گرفتاری داشتم شد 19 تومن دیگه رفتم CMF Phone 1 128 گیگ گرفتم 19300 البته اینم یه مقدار اقساط شد با اعتبار دیجی پی

• Like
Reactions: IMANOKA
گوشی من فاتحه باطریش دیگه خونده شد
الان مجبورم برم یه ایفون ۱۶ فکر کنم

من وارد سایت ها شدم دیدم زدن ۱۰۱میلیون مگه این تا چند هفته پیش ۸۰تومن نبود 🤦‍♂️🤦‍♂️

من دلم خوش سری ۱۷ اومده این قیمتش افت میکنه افرایش پیدا کرده

الان دوستان من همین ۱۰۰تومن که با هزار زور جمع کردم میخوام بدم بابت یه گوشی زورم میاد
ولی جاره ای نیست دیگه
به نظرتون تا ۱۰ ابان قیمت افت می کنه یا همین الان بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or