راهنمایی برای خرید موبایل

با تشکر از دوستان به ویژه شما و امین اقا ممنونم.
من همون ردمی4 توربو رو از دیوار تهیه کردم با رجیستر یه چیزی حدود 46 تومن واسم افتاد
مبارک باشه. استفاده کردی یبار فول شارژ کردی screen on time بگیر ببینیم چند ساعت تو استفاده عادی شارژدهی داره تا صفر بشه. خیلی مشتاقم بدونم اون باتری ۷۰۰۰ نسخه چین چند ساعت sot میده چون تقریبا تمام تستا برای نسخه گلوبال پوکو اف۷ بودن که باطری ضعیفتر داشت
اولین کار هم حتما به اخرین ورژن اپدیتش کن تو اپدیتا مشکل داغ شدن گوشی بخاطر پردازندش حل شده

• Like
Reactions: arthur97
مبارک باشه. استفاده کردی یبار فول شارژ کردی screen on time بگیر ببینیم چند ساعت تو استفاده عادی شارژدهی داره تا صفر بشه. خیلی مشتاقم بدونم اون باتری ۷۰۰۰ نسخه چین چند ساعت sot میده چون تقریبا تمام تستا برای نسخه گلوبال پوکو اف۷ بودن که باطری ضعیفتر داشت
اولین کار هم حتما به اخرین ورژن اپدیتش کن تو اپدیتا مشکل داغ شدن گوشی بخاطر پردازندش حل شده
والا الان دو روزه رسیده هنوز وقت نکردم کاراش رو بکنم که دست بگیرم. تا بخام راه اندازیش کنم فکر کنم یه هفته ای بشه.
این تستی که گفتی دقیقا چجوری باید انجام بشه 😁

خیلی ممنون ارزش خرید داره؟
تا پنجاه میلیون چه پیشنهاد میدید؟
نه همون200 انتخاب بهتریه قیمتش یه کم بالا رفته و الان 256حدود35تومنه ولی هنوز بهترین انتخاب زیر40تومن.
زیر50تومن تا هفته پیش میشد14tو s24feگرفت ولی الان رفتن بالای50
A56شده50تومن😐
اینکه با این قیمت ها ارزش دارن یا نه به خودتون بستگی داره ولی بین 40تا60 انتخاب ها اینا هستن
14t
24fe
A56
ناتینگ3aو3a pro
موتورولا سری اج50
Honor400
پوکوf6 pro

والا الان دو روزه رسیده هنوز وقت نکردم کاراش رو بکنم که دست بگیرم. تا بخام راه اندازیش کنم فکر کنم یه هفته ای بشه.
این تستی که گفتی دقیقا چجوری باید انجام بشه 😁
کار خاصی نمیخواد باتریو فول کن رو ۱۰-۲۰ درصد رسید خواستی بزنی شارژ تنظیمات قسمت باتری یه چارت میده توش مشخصه
دوربین حقیقت من اصلا استفاده ای ندارم ولی همینجوری چند تا عکس گرفتم قابل قبول بود جزییات و کیفیتش

اره اتفاقا این رام اوریجین ۵ مخصوص خوده چینه خیلی ردیفه فقط مرورگر خود گوشی رو نمیتونی حذف کنی دیگه از ماشین حساب تا موزیک پلیر و .... همه چی رو خودت میتونی حذف کنی و از گوگل پلی هر برنامه ای دوست داشتی اصافه کنی
با سرعت مثل alt+tab توی ویندوز ،
میشه بین برنامه ها و بازی جا به جا شد پشمام ریخته اگه سرعتش همینجور بمونه تا چند سال عالیه. فکر میکنم ۳تا اندروید بعدی هم براش بیاد

هزینه من ۲ماه پیش کامل پرداخت کرده بودم ۲۵۶گیگ با رم ۱۶ رنگ ابی حدودا ۵۰ تومن با دلاار ۹۰ تومنی

رجیستر هم هنوز نشده میگفت باید تو گمرک ثبت کنی بعد از این جریان ۱۲ روزه اینا قاطی شده دیتا سنترش بیستر طول میکشه و این حرفا معلوم نیست فعلا چکار باید بکنم فک کنم چون مدل خاصی بوده این مشکل پیش امده مدل های معروف تر شاید این‌همه دردسر نداشته باشه
اوربجین او اس میشه گفت بهترینو کامل ترین او اس اندرویده
مرورگر گوشی هم با shizuku+canta باید بتونی حذف کنی

• Like
دوستان واسه redmi 4 turbo pro لوازم جانبی از کجا میتونم بگیرم؟ گلس خودش واقعا افتضاح ه.قابش ولی بد نیست. بیشتر دنبال گلس خوب هستم که هیدروژل نباشه. احساس میکنم هیدروژلی ها بدرد نمیخورن 😁

دوستان واسه redmi 4 turbo pro لوازم جانبی از کجا میتونم بگیرم؟ گلس خودش واقعا افتضاح ه.قابش ولی بد نیست. بیشتر دنبال گلس خوب هستم که هیدروژل نباشه. احساس میکنم هیدروژلی ها بدرد نمیخورن 😁
اصولاً گوشی های شیائومی ۶.۷ هستن که گلس هاشون بهم میخوره

با اسم ردمی توربو پیدا نمیکنی دنبال لوازم پوکوf7باش یکی هستن. هرچند اونم به سختی پیدا میشه
گلس ش میخوره ولی گارد فکر نکنم بخوره ابعادشون فرق داره
کسی از فروشگاه ابیانو یا موب خرید تجربه ای داره؟‌ این دوتا تو سایت شون یه چیزایی دارن

چرا؟ اون plastic film روشون فوق العادس و خیلیم کمیابن با اون کیفیت تو بازار. البته اگه از دستتون زیاد میوفته عوض بشه بهتره ولی برای استفاده عادی اونا از گلس خیلی خیلی بهترن حالا اون اثر انگشت اپتیکال داره ولی تو اولترا سونیکا گلس بخاطر ضخامتش اختلال ایجاد میکنه درکل بنظرم نمیکندیش بهتر بود من اونارو خیلی بیشتر از گلس میپسندم
گلس پوکو اف۷ هم پیدا کنی بهش میخوره برا قاب بست چاینا و ای سی موبایل و موبوتل رو چک کن چون نسخه چین میارن لوازم جانبیم شاید داشته باشن ولی حیف اون فریم الومینیوم نیست با قاب بپوشونی. من سالهاست گوشیامو بدون قاب استفاده میکنم یه لذت دیگه ای داره خصوصا تو خوش دستی

چرا؟ اون plastic film روشون فوق العادس و خیلیم کمیابن با اون کیفیت تو بازار. البته اگه از دستتون زیاد میوفته عوض بشه بهتره ولی برای استفاده عادی اونا از گلس خیلی خیلی بهترن حالا اون اثر انگشت اپتیکال داره ولی تو اولترا سونیکا گلس بخاطر ضخامتش اختلال ایجاد میکنه درکل بنظرم نمیکندیش بهتر بود من اونارو خیلی بیشتر از گلس میپسندم
گلس پوکو اف۷ هم پیدا کنی بهش میخوره برا قاب بست چاینا و ای سی موبایل و موبوتل رو چک کن چون نسخه چین میارن لوازم جانبیم شاید داشته باشن ولی حیف اون فریم الومینیوم نیست با قاب بپوشونی. من سالهاست گوشیامو بدون قاب استفاده میکنم یه لذت دیگه ای داره خصوصا تو خوش دستی
دیر گفتی 😁
پلاستیک روش رو که زود برداشتم. نمیدونستم واسه استفاده است. فکر میکردم جزو فرایند آنباکس ه 😁
بجز اون یه گلس ساده هم توش بود که کیفیتش افتضاح بود. در این حد که ترسیدم چسب ش آسیب بزنه به صفحه اونم فورا بعد نصب جدا کردم. فعلا یه گلس میتوبل واسه پوکو اف 3 داشتم انداختم روش تا گلس مناسب واسش پیدا کنم.
بهترین گلسی که به عمرم خریدم از سایت جانبی بود که متاسفانه تنوع محصولاتش خیلی کم ه و موجودی ش همیشه ناقص ه.

دیر گفتی 😁
پلاستیک روش رو که زود برداشتم. نمیدونستم واسه استفاده است. فکر میکردم جزو فرایند آنباکس ه 😁
بجز اون یه گلس ساده هم توش بود که کیفیتش افتضاح بود. در این حد که ترسیدم چسب ش آسیب بزنه به صفحه اونم فورا بعد نصب جدا کردم. فعلا یه گلس میتوبل واسه پوکو اف 3 داشتم انداختم روش تا گلس مناسب واسش پیدا کنم.
بهترین گلسی که به عمرم خریدم از سایت جانبی بود که متاسفانه تنوع محصولاتش خیلی کم ه و موجودی ش همیشه ناقص ه.
محافظ اولیه ای که پیش فرض روش نصبه یه لایه نازک plastic film هست که خیلی حس بهتری نسبت به گلس داره دربرابر ضربه محافظت نمیکنه ولی جلو خط و خش رو میگیره به شخصه اونارو به گلس ترجیح میدم وجودشو رو صفحه حس نمیکنی برخلاف گلس ولی کندیش دیگه مجبوری از یجا گلس پیدا کنی ببین کدومشون دارن یکی بگیر فعلا کارتو راه بنداز ۶.۸۳ چون سایزش یکم جدیده سخت پیدا میشه ولی درکل اگه زیاد از دستت نمیوفته سعی کن سری بعد نکنی کیفیت خیلی خوبی دارن اونا

• Like
کف کار اینه که من گرفتم
مبیت
ممنون، همین سایت مطمعنه؟ از اینجا گرفتی؟
برای پدرم میخوام واسه برنامه ها بانکی، یه آیفون 12 داره اینقد سیب اپ بازی در آورد دیگه خسته شده، استفاده از وب اپ هم واسش سخته کلا.
میخوام یه گوشی بگیرم واسش فقط برنامه ها ایرانی و بانکی رو بزنم روش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or