راهنمایی برای خرید موبایل

ممنونم عزیز. بنظرم ردمی توربو که گفتید گزینه خوبیه همه آپشن های مدنظر‌ من رو داره.
من اولویتم آنتن دهی، صفحه نمایش و باتری و کیفیت ساخت هست. دوربین و اینا برام مهم نیست اصلا.
بنظرتون همینو برم تو کارش؟ گوشی فعلیم پوکو اف۳ هست که واقعا ازش راضیم ولی باتریش خیلی ضعیف شده.

فکر کنم قبلا این سوال رو پرسیده بودم ولی الان یادم نیست دوستان فروشگاه موبوتل تاییده؟
موبوتل گرون میده و از چین فک کنم میاره یکی از سایتا ایران موجود داشت دیوار هم چک کن درحد یه چندتایی یکی از سایتا و یکی دوجا تو دیوار (مغازه دار) اک داشتن تو این قیمت اماده تحویلم بوده ولی نمیدونم هنوز دارن یا تموم کردن
اگه خواستی بخری زودتر پیدا کن بگیر چون سر قیمت دلار هرکی تغییر نداده باشه کم کم تغییر میده پوکو اف۷ هم میتونی بخری که نسخه گلوبال همون ۴ توربو هست ولی اون نسخه چین به مراتب بهتره اگه گیربیاری
اگه دوربین برات مهم نیست همون ۴ توربو و ایس ۵ پرو بهترین گزینه ها هستن باتری ۷۰۰۰ و فست شارژ ۹۰ وات تو یه لول دیگه ای هست به نسبت ۱۴T

موبوتل گرون میده و از چین فک کنم میاره یکی از سایتا ایران موجود داشت دیوار هم چک کن درحد یه چندتایی یکی از سایتا و یکی دوجا تو دیوار (مغازه دار) اک داشتن تو این قیمت اماده تحویلم بوده ولی نمیدونم هنوز دارن یا تموم کردن
اگه خواستی بخری زودتر پیدا کن بگیر چون سر قیمت دلار هرکی تغییر نداده باشه کم کم تغییر میده پوکو اف۷ هم میتونی بخری که نسخه گلوبال همون ۴ توربو هست ولی اون نسخه چین به مراتب بهتره اگه گیربیاری
اگه دوربین برات مهم نیست همون ۴ توربو و ایس ۵ پرو بهترین گزینه ها هستن باتری ۷۰۰۰ و فست شارژ ۹۰ وات تو یه لول دیگه ای هست به نسبت ۱۴T
اگر دقیقا شرایط این دوستمون رو داشته باشم ولی دوربین هم مهم باشه باید چی بخریم ؟

اگر دقیقا شرایط این دوستمون رو داشته باشم ولی دوربین هم مهم باشه باید چی بخریم ؟
متاسفانه ازونجایی که هیچوقت با گوشی عکس نمیگیرم نمیتونم راهنمایی درست کنم یکی دیگه باید اینو جواب بده :D از رو شنیده ها 14T و honor 400 میدونم گزینه های خوبی هستن ولی بررسی هاشو خودت باید ببینی اگه برای کار تولید محتوا هست که بودجرو بیشتر کن برو سمت ایفون
البته اینکه میگی دوربین مهم باشه نمیدونم منظورت تا چه حده ها اگه صرفا درحد چند عکس انداختن معمولیه همون توربو ۴ پرو دوربین بدی نداره درکل من هیچوقت به دوربین اهمیت نمیدم خودت این گزینه هارو چک کن ببین کدوم ارزشش بیشتره برات

• Like
Reactions: mahdysh
متاسفانه ازونجایی که هیچوقت با گوشی عکس نمیگیرم نمیتونم راهنمایی درست کنم یکی دیگه باید اینو جواب بده :D از رو شنیده ها 14T و honor 400 میدونم گزینه های خوبی هستن ولی بررسی هاشو خودت باید ببینی اگه برای کار تولید محتوا هست که بودجرو بیشتر کن برو سمت ایفون
البته اینکه میگی دوربین مهم باشه نمیدونم منظورت تا چه حده ها اگه صرفا درحد چند عکس انداختن معمولیه همون توربو ۴ پرو دوربین بدی نداره درکل من هیچوقت به دوربین اهمیت نمیدم خودت این گزینه هارو چک کن ببین کدوم ارزشش بیشتره برات
منظورم از مهم بودن اینه که بشه باهاش عکس های خوب گرفت . منظورم عالی و بی نظیر نیست. منظورم دقیقا عکس خوب و معمولیه. برای محیط داخل خونه و بیرون و شب و روز . تولید محتوا هم انجام نمی دهم

من نسخه چین شیائومی نداشتم متاسفانه، واسه همینم موردی که نداشتم رو نمیتونم چیزی بگم.

رو iqoo و vivo و nubia و redmagic و realme که داشتم مشکلی نداشتم و راحت گوگل استور رو دانلود کردم و دسترسی دادم بهش و عادی کار میدادن.
سلام دوباره

بعد از ۲ماه بلاخره این گوشی iqoo neo 10 pro plus من رسید مرسی بابت پیشنهاد عجب چیز خفنی هست

فقط حالا به یه مشکل دیگه خوردم گوشی رو نمیتونم رجیستر کنم این بست چاینا چند تا یوزر واتس اپ و تلگرام برام فرستاد که بدم اونا کار رو انجام بدن،۲تا شون جواب ندادن کلا اونی هم که جواب داد به مشکل خورده

اول تو سایت همتا ارور mapcode میداد که زنگ زدم سریال و اینا رو گفتم اون رو درستش کردن الان ارور میگیرم که تو سایت گمرک مشخصات ثبت نشده

شما خودت چجوری رجیستر کردی این ارور رو هم میگرفتید؟اشنا یا همکار که بتونه اینو درست کنه سراغ ندارید؟

Attachments

• Screenshot_2025-09-30-06-19-54-311_org.telegram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2025-09-30-06-19-54-311_org.telegram.messenger-edit.jpg
    121.5 KB · مشاهده: 12
سلام دوباره

بعد از ۲ماه بلاخره این گوشی iqoo neo 10 pro plus من رسید مرسی بابت پیشنهاد عجب چیز خفنی هست

فقط حالا به یه مشکل دیگه خوردم گوشی رو نمیتونم رجیستر کنم این بست چاینا چند تا یوزر واتس اپ و تلگرام برام فرستاد که بدم اونا کار رو انجام بدن،۲تا شون جواب ندادن کلا اونی هم که جواب داد به مشکل خورده

اول تو سایت همتا ارور mapcode میداد که زنگ زدم سریال و اینا رو گفتم اون رو درستش کردن الان ارور میگیرم که تو سایت گمرک مشخصات ثبت نشده

شما خودت چجوری رجیستر کردی این ارور رو هم میگرفتید؟اشنا یا همکار که بتونه اینو درست کنه سراغ ندارید؟

مبارکت باشه.
من بست چاینا اخرین بار شماره یه نفر رو داد که مشخصات و مبلغ رو براش زدم و بعد از دو روز اس رجیستری اومد.

• Like
Reactions: majid dadpur
سلام دوباره

دوربینش چطوره ؟ نصب سرویس های گوگل و کار کردن با ارم چین چطوره ؟

سلام دوباره

مبارکت باشه . هزینش چقدر در اومد برات و اینکه هزینه رجیسترش چقدر میشه حدودا؟

• Like
Reactions: mahdysh
منظورم از مهم بودن اینه که بشه باهاش عکس های خوب گرفت . منظورم عالی و بی نظیر نیست. منظورم دقیقا عکس خوب و معمولیه. برای محیط داخل خونه و بیرون و شب و روز . تولید محتوا هم انجام نمی دهم
گوشی های گیمینگ نسبت به قیمت دوربین زیاد خوبی ندارن.
ببین برا همون عکس خوب و معمولی از داخل خونه و شب گوشی رده بالا و پرچمدار میخواد.
عملکرد دوربین گوشی ها تو نورکم پیشرفت زیادی داشته ولی هنوز عالی و بی نقص نیست.
بعضی ها نویز دارن بعضی ها نویز حذف میکنن جزئيات از بین میبرن بعضی وایت بالانس درستی ندارن بعضی سرد و ابی بعضی گرم وزرد عکس میگیرن بعضی ها انقدر روشن درمیارن هایلایت ها رو نابود میکنن و...
پس برای یه عکس شب قابل قبول باید به فکر بالارده یا پرچمدار باشی.
الان اکثر گوشی ها درنور خوب عکس های قابل قبولی میگیرن حتی پایین رده ها.
ویژگی های یه گوشی با دوربین خوب ایناست.
برا پرتره بهتره لنز تله فوتو داشته باشه خیلی بهتر درمیاد یا حداقل مثل ایفون نرمال وa56 و.. رو پرتره زوم2برابری بده.
تله فوتو لرزشگیر داشته باشه
براشب و نورکم باید حسگر خوب و لرزشگیر عالی داشته باشه.
برا فیلم برداری لرزشگیر عالی داشته باشه. 4k 60فریم فیلم بگیره که دستت تو ادیت بازترباشه.ولی30 فریم هم جواب میده
حالت ماکرو و التراواید قابل قبولی داشته باشه.
بزرگ ترین مشکل گوشی های میان رده یا پایین رده کیفیت پایین لنز و شیشه محافظ لنزه که باعث میشه بعد چندسال کیفیت عکس ها به شدت پایین بیاد.
الان ارزونترین گوشی با دوربین خوب انر200که حدود32تومنه یا13tکه همین حدودها بود.
A56هم خوب بود ولی قیمتش زیادی بالا رفته و تله فوتو نداره.
ناتینگ فون 3aهم خوبه
از اینا بالاتر باید بری سمت 14tیا 24fe

دوربین حقیقت من اصلا استفاده ای ندارم ولی همینجوری چند تا عکس گرفتم قابل قبول بود جزییات و کیفیتش

اره اتفاقا این رام اوریجین ۵ مخصوص خوده چینه خیلی ردیفه فقط مرورگر خود گوشی رو نمیتونی حذف کنی دیگه از ماشین حساب تا موزیک پلیر و .... همه چی رو خودت میتونی حذف کنی و از گوگل پلی هر برنامه ای دوست داشتی اصافه کنی
با سرعت مثل alt+tab توی ویندوز ،
میشه بین برنامه ها و بازی جا به جا شد پشمام ریخته اگه سرعتش همینجور بمونه تا چند سال عالیه. فکر میکنم ۳تا اندروید بعدی هم براش بیاد

هزینه من ۲ماه پیش کامل پرداخت کرده بودم ۲۵۶گیگ با رم ۱۶ رنگ ابی حدودا ۵۰ تومن با دلاار ۹۰ تومنی

رجیستر هم هنوز نشده میگفت باید تو گمرک ثبت کنی بعد از این جریان ۱۲ روزه اینا قاطی شده دیتا سنترش بیستر طول میکشه و این حرفا معلوم نیست فعلا چکار باید بکنم فک کنم چون مدل خاصی بوده این مشکل پیش امده مدل های معروف تر شاید این‌همه دردسر نداشته باشه

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستان به ویژه شما و امین اقا ممنونم.
من همون ردمی4 توربو رو از دیوار تهیه کردم با رجیستر یه چیزی حدود 46 تومن واسم افتاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or