راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان
من دنباله گوشی Nokia Asha 210 Dual SIM GSM QWERTY Keyboard ام زیادد
به نظرتون سمت علائدین پیدا میشه ؟

هس​

گوشی تولید 12 سال پیش بعید میدونم پیدا بشه اونم بازار موبایل که هر لحظه در حال فروختن اجناس خودشون هستن

• Like
Reactions: mohammadl021
دنبال f7 اگه هستی دیوار تهران یه نفر توربو 4 پرو رو 39 تومن گذاشته بود اگه هنوز نفروخته باشه من چون تهران نیستم و برنامه کارم برا تهران رفتن کنسل شد نتونستم برم وگرنه میخواستم اونو بگیرم ازش عالی بود قیمتش

پ.ن: چند صفحه قبل حرف پایین رده های اقتصادی بود امروز به یه چیز جالبی برخوردم ردمی نوت 14s هم قیمت ردمی نوت 14 هست!! این گوشی عملا نوت 13 پرو هستش که باز همون 13 پرو تو بازار 22 تومنه ولی 14s قیمتش 18تومنه درکل قیمت عجیبی داره تو رنج قیمتی خودش فک کنم کمترین حاشیه صفحه نمایش و بیشترین سرعت فست شارژ تو گوشیای اک تو بازه قیمتی خودشو داره و بی رقیبه من شاید یکی بگیرم بعدا بدمش به مادرم
این نوت ۱۴s رو من جمعه خریدمش ۱۸ تومن که الان یکم گرونتر شد همین یه ساعت پیش رسید به دستم
حقیقتا انتظار خاصی ازش نداشتم ولی واقعا صفحش حس پرمیومی میده نسبت به همرده هاش بخاطر حاشیه های کمش. فک نکنم هیچ گوشی تو بازه ۱۸ تومن همچین صفحه کم حاشیه ای داشته باشه و فست شارژ ۶۷ واتی
البته این فست شارژشو الان تو شارژ زدم موقع وصل شدن میزنه ۶۷وات ولی کند شارژ میکنه حالا نمیدونم چون دارم هایپر او اس ۲ رو دانلود میکنم و تازه راه اندازی شده یا شارژ اوله اینطوره یا از چیز دیگس تو چند روز اینده تستش میکنم دوباره احتمالا کالیبره بشه حل بشه
تنها مشکل اینه تو هیچ لیست رسمی نیست این گوشی و تو لیست هایپر او اس۳ هم نبود مشخص نیست دریافت میکنه یا نه ولی دنبال پایین رده اگر هستید همشون پردازنده هاشون مشابه همدیگس این برتری کاملی از نظر حاشیه صفحه نمایش و فست شارژ داره نسبت به هم رده هاش بنظرم بهترین گزینس تو رنج قیمتیش

خیلی جالبه شیائومی 15t,15t pro رو معرفی کرده مدل پایش قیمتش 760 دلاره !خب کی اینو میخره طرف 40 دلار میزاره روش ایفون 17 میخره
جالبتر اینه که با این قیمت صفحش ltpo هم نیست!!

پ.ن: این چند روزی نوت ۱۴s دستم بود به عنوان کسی که سالهاست رو ایفونه استفاده ازش راحت بود برام. One ui سامسونگ خیلی حس بیگانه ای داشت این گوشی تجربه مشابه تر و اشناتری میداد خود گوشی روون بود تنها جایی که لگ داشت تو اپ ردیت بود ه که مشخصه مشکل اپتیمایز نبودن خود اپه ولی تو بقیه اپ ها مشکلی نداشتم تنها مشکلم رو اندروید کیبورد بود هیچکدوم نزدیک به کیبورد ایفون نمیشن swiftkey با اسپیس زبانو عوض میکنه و یکم حس خوبی نداره gboard هم اگه گزینه تغییر زبانو فعال کنی یا باید با نگهداشتن گزینه کناریش به اموجیا دسترسی داشته باشی یا از منوی بالاش درکل کیبوردا هیچکدوم برای فارسی و مدام سویچ کردن بین دوتا زبان به روونی کیبورد ایفون نبودن تلگرام هم بعد این همه سال هنوز به گرد پای نسخه iosش نمیرسه نسخه ایفون تلگرام فرسنگ ها بهتره مخصوصا از نظر طراحی نمیدونم چرا هنوز طراحی و امکاناتش رو اندروید انقدر مزخرفه اینستا هم زوم نداشت نمیدونم حالا باید از تنظیماتب جایی فعالش مبکردم یا نه دیگه اهمیت ندادم
فست شارژشم اوکی شد و تقریبا همون ارقام اعلامی رو میده ۰ تا ۵۰ درصد تو یک ربع صد در صد هم فک کنم ۴۰ دقیقه اینا بود شایدم کمتر نسبت به قیمت ۱۸ تومن فوق العاده با ارزش بود خصوصا بخاطر صفحه کم حاشیه و شارژر ۶۷ وات اگه برای پدر مادراتون یا برا گشتن تو اینترنت میخواید گزینه ارزشمندیه هایپر او اس ۳ هم قراره بگیره که البته تو اخرین تایم فریم بود تقریبا اوایل ۲۰۲۶ منتشر بشه روش

• Like
Reactions: Ecthelion
جالبتر اینه که با این قیمت صفحش ltpo هم نیست!!

پ.ن: این چند روزی نوت ۱۴s دستم بود به عنوان کسی که سالهاست رو ایفونه استفاده ازش راحت بود برام. One ui سامسونگ خیلی حس بیگانه ای داشت این گوشی تجربه مشابه تر و اشناتری میداد خود گوشی روون بود تنها جایی که لگ داشت تو اپ ردیت بود ه که مشخصه مشکل اپتیمایز نبودن خود اپه ولی تو بقیه اپ ها مشکلی نداشتم تنها مشکلم رو اندروید کیبورد بود هیچکدوم نزدیک به کیبورد ایفون نمیشن swiftkey با اسپیس زبانو عوض میکنه و یکم حس خوبی نداره gboard هم اگه گزینه تغییر زبانو فعال کنی یا باید با نگهداشتن گزینه کناریش به اموجیا دسترسی داشته باشی یا از منوی بالاش درکل کیبوردا هیچکدوم برای فارسی و مدام سویچ کردن بین دوتا زبان به روونی کیبورد ایفون نبودن تلگرام هم بعد این همه سال هنوز به گرد پای نسخه iosش نمیرسه نسخه ایفون تلگرام فرسنگ ها بهتره مخصوصا از نظر طراحی نمیدونم چرا هنوز طراحی و امکاناتش رو اندروید انقدر مزخرفه اینستا هم زوم نداشت نمیدونم حالا باید از تنظیماتب جایی فعالش مبکردم یا نه دیگه اهمیت ندادم
فست شارژشم اوکی شد و تقریبا همون ارقام اعلامی رو میده ۰ تا ۵۰ درصد تو یک ربع صد در صد هم فک کنم ۴۰ دقیقه اینا بود شایدم کمتر نسبت به قیمت ۱۸ تومن فوق العاده با ارزش بود خصوصا بخاطر صفحه کم حاشیه و شارژر ۶۷ وات اگه برای پدر مادراتون یا برا گشتن تو اینترنت میخواید گزینه ارزشمندیه هایپر او اس ۳ هم قراره بگیره که البته تو اخرین تایم فریم بود تقریبا اوایل ۲۰۲۶ منتشر بشه روش

چه تجربه عجیبی!
اینستاگرام زوم نداشت؟!!

واسه کیبورد تو اندروید بهترینش
Swiftkey هست که کلی شخصی داره حتی نوع چیدمان کلیدها رو هم میده بهت.

دوستان تا پنجاه تومن نظرتون رو 14t هست؟
بستگی داره اولویتت چی باشه ۱۵t گزینه خوبیه ردمی توربو ۴ پرو هم گزینه خوبیه رجیستر شده اکش بابد همون رنج باشه باتری ۷۰۰۰ و شارژر ۹۰ وات و صفحه ۶.۸۳
تو iqoo ها هم گزینه های خیلی خوبی پیدا میشد ولی با این وضع دلار همه قیمتا پرت شدن ace 5 pro هم فکر کنم همون رنجه
چه تجربه عجیبی!
اینستاگرام زوم نداشت؟!!

واسه کیبورد تو اندروید بهترینش
Swiftkey هست که کلی شخصی داره حتی نوع چیدمان کلیدها رو هم میده بهت.
تو صفحه هوم و پستا و استوریا میشد تو اکسپلور و ریلزا نمیشد نمیدونم مشگلش از چی بود از خود پلی استور هم دانلود کرده بودم
نه سامسونگ بهتره
کمپین تف به اگزینوس :D

بستگی داره اولویتت چی باشه ۱۵t گزینه خوبیه ردمی توربو ۴ پرو هم گزینه خوبیه رجیستر شده اکش بابد همون رنج باشه باتری ۷۰۰۰ و شارژر ۹۰ وات و صفحه ۶.۸۳
تو iqoo ها هم گزینه های خیلی خوبی پیدا میشد ولی با این وضع دلار همه قیمتا پرت شدن ace 5 pro هم فکر کنم همون رنجه
ممنونم عزیز. بنظرم ردمی توربو که گفتید گزینه خوبیه همه آپشن های مدنظر‌ من رو داره.
من اولویتم آنتن دهی، صفحه نمایش و باتری و کیفیت ساخت هست. دوربین و اینا برام مهم نیست اصلا.
بنظرتون همینو برم تو کارش؟ گوشی فعلیم پوکو اف۳ هست که واقعا ازش راضیم ولی باتریش خیلی ضعیف شده.

فکر کنم قبلا این سوال رو پرسیده بودم ولی الان یادم نیست دوستان فروشگاه موبوتل تاییده؟

واقعا اگزینوس خیلی مدیریت دمای بدی داره
تو s24 fe من واقعا تعجب میکردم.
گوشی تو وب گردی هم داغ میکرد.
امین آقا یه سوال. من میخام نسخه چین بگیریم.
خیالم از بابت گوگل پلی و اینا راحت باشه؟‌داستان نداره؟‌نمیخام دست کاری کنم نمیدونم بوت لودر آنلاک کنم و ....

امین آقا یه سوال. من میخام نسخه چین بگیریم.
خیالم از بابت گوگل پلی و اینا راحت باشه؟‌داستان نداره؟‌نمیخام دست کاری کنم نمیدونم بوت لودر آنلاک کنم و ....
من نسخه چین شیائومی نداشتم متاسفانه، واسه همینم موردی که نداشتم رو نمیتونم چیزی بگم.

رو iqoo و vivo و nubia و redmagic و realme که داشتم مشکلی نداشتم و راحت گوگل استور رو دانلود کردم و دسترسی دادم بهش و عادی کار میدادن.

• Like
Reactions: arthur97

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or