راهنمایی برای خرید موبایل

من خودم پیکسل ۷ پرو دارم و با اینکه مدل گوشی مربوط به سه سال پیش هست ولی برای کسی که دنبال اندروید روان کیفیت صفحه نمایش عالی و دوربین خارق العاده هست بهترین گزینه هست . ضمن اینکه با همین شارژ ۳۳ وات یک روز کامل جواب میده یا حداقل برای من اینجور بوده . اگر دنبال بازی کردن با گوشی و سخت افزار بالا هستید و از گوشی زیاد کار میکشید نباید اصلا سمت گوشی های پیکسل بیایید .

• Like
Reactions: Inanc
ایفون ۱۷ حداقل خوبیش اینه که این صفحه اش رفرش ریت متحرک داره و این مورد خوبی ولی خوب در کل چیز خاصی نیست و نداره، ایر هم که به درد خیلی ها نمیخوره و‌ایران هم که هیچ هیچ !

@AMIN-1399F

اقا از این تکنو راضی هستی :-?
من میخوام برای پدرم هم یه گوشی بگیرم که بنده خدا با چهارتا خرت و پرتش حال کنه هم چون گوشی رو میخواد عمری استفاده کنه بتونه، قیمتی هم بد نیست ولی نمیدونم برم سمت سامسونگ و اینا یا نه
من از کارکرد طولانی مدت و گارانتی ایش ترس دارم!

نمیدونم چرا درصد بالایی اصرار دارن بگن ایفون اشغاله یا مثلا اپل هیچ چیز جدیدی رونمایی نکرده خب مثلا برندای دیگه چی رونمایی میکنن ؟یا هر زباله ای مثل تاشو تولید کردن چقد ازشون استقبال شد ؟

• Like
Reactions: .:Metallica:.
ایفون ۱۷ حداقل خوبیش اینه که این صفحه اش رفرش ریت متحرک داره و این مورد خوبی ولی خوب در کل چیز خاصی نیست و نداره، ایر هم که به درد خیلی ها نمیخوره و‌ایران هم که هیچ هیچ !

@AMIN-1399F

اقا از این تکنو راضی هستی :-?
من میخوام برای پدرم هم یه گوشی بگیرم که بنده خدا با چهارتا خرت و پرتش حال کنه هم چون گوشی رو میخواد عمری استفاده کنه بتونه، قیمتی هم بد نیست ولی نمیدونم برم سمت سامسونگ و اینا یا نه
من از کارکرد طولانی مدت و گارانتی ایش ترس دارم!
بخر عزیز بود بده من😁

قول میدم خودت هم عاشقش بشی
واقعا با زیر ۱۵ گوشی میگیری در حد ۲۰ تومنی های بازار.

بخر عزیز بود بده من😁

قول میدم خودت هم عاشقش بشی
واقعا با زیر ۱۵ گوشی میگیری در حد ۲۰ تومنی های بازار.
اخه جدا با این قیمت ادم احساس میکنه کل خط تولیدیش توسط خود رییس کارخونه ساخته و راه اندازی شده بعد خودش اومده گوشی رو ساخته بعد پک کرده سوار کشتی شده رسونده جاهای دیگه دنیا :D :|
با این قیمت قشنگ rip-off

• Like
Reactions: AMIN-1399F
esim هم ظاهرا اوکی شده تو ایران
قیمتش پرته ایر
خصوصا وقتی ریجستر شه
----------
مسخره ترین بخش air اینه که براش باتری جدا گذاشتند
خوب استاد اونو بذای پشتش سایزش با باقی آیفون ها یکی میشه
فقط به درد افراد خاص میخوره این باتری
ولی با air خیلی حال کردم
بعد 5s به نظرم زیباترین طرح ایفونه
کاش 700تا بود

• Like
Reactions: El sigloBlanco
من دیشب گوشیم رو ب IOS 26 آپدیت کردم فقط مونده ک اطلاعاتم رو از اندروید انتقال بدم ب آیفون و بعد از چندین سال اندروید یوزر بودن به صورت رسمی ب اپل کوچ کنم :>

حقیقتا الان هنوز دو دل هستم ولی خب نشستم فک کردم دیدم گوشی فعلیم (ناتینگ 1) دیگه آپدیت نمیگیره و تمام گزینه های مد نظرم مث ناتینگ 3 و پیکسل 10 روی 100 ملیون قیمت دارن و زورم اومد پول بدم ، دیگه گفتم ی 13 pro ک داشتم و ازش فقط برا بازی استفاده میکردم رو بذارم جای گوشی اصلیم حداقل تا چند سال دیگه اپدیت نرم افزاری میگیره، خلاصه ک امیدوارم پشیمون نشم از کاری ک میکنم :دی

ولی همیشه میگم هیچی اندروید نمیشه ، لعنت بر باعث و بانیش ک ی گوشی خوب هم نمیشه خرید 8-|

درود دوستان یه سوال از شارژر انکر استفاده کردید؟
میگن شارژرهای سامسونگ فیکن اکثرا
موندم بگیرم یا نه!
محصولات انکر همشون عالیه. از محصولات کمپانی هم کیفیتش بالاتره.
من برندهای بیسوس و مک دودو و انکر کابل شارژ هاش رو داشتم. فقط انکر خراب نشد حتی بعد چندین سال استفاده بد. اون دوتای دیگه زیر یکسال خراب شدند

من دیشب گوشیم رو ب IOS 26 آپدیت کردم فقط مونده ک اطلاعاتم رو از اندروید انتقال بدم ب آیفون و بعد از چندین سال اندروید یوزر بودن به صورت رسمی ب اپل کوچ کنم :>

حقیقتا الان هنوز دو دل هستم ولی خب نشستم فک کردم دیدم گوشی فعلیم (ناتینگ 1) دیگه آپدیت نمیگیره و تمام گزینه های مد نظرم مث ناتینگ 3 و پیکسل 10 روی 100 ملیون قیمت دارن و زورم اومد پول بدم ، دیگه گفتم ی 13 pro ک داشتم و ازش فقط برا بازی استفاده میکردم رو بذارم جای گوشی اصلیم حداقل تا چند سال دیگه اپدیت نرم افزاری میگیره، خلاصه ک امیدوارم پشیمون نشم از کاری ک میکنم :دی

ولی همیشه میگم هیچی اندروید نمیشه ، لعنت بر باعث و بانیش ک ی گوشی خوب هم نمیشه خرید 8-|

یه خبر بد بهت بدم این که احتمالا این ماقبل اخرین اپدیت ۱۳ است :D
چند سال پیش طبق قوانین اروپا یا بریتانیا بود که میگفت شرکت ها باید به روشنی بگن چند سال اپدیت میدن، تا قبل از این اپل دقیق نمیگفت چقدر ولی اخرین بار گفت حداقل پنج سال
حالا اگر ۱۳ رو به علاوه پنج کنیم میشه هجده که یعنی سال دیگه اخرین اپدیت ۱۳ رو هم میگیریم به تاریخ کذایی می پیوندیم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or