راهنمایی برای خرید موبایل

از دیوار پیدا کن فقط قبل پرداخت پولش یه لحظه ببر یجا تست بگیرن هرچی قطعه خراب یا تعویض شده باشه نشون میده ایفون از قدیمم ریسک دست دو خریدنش کم بود چون همه چیزش قابل چک شدن بود من یه مدل دم دستی فدیمی داشتم پارسال فک کنم فروختم حتی یه قطعه خیلی ریز رو برد بخاطر کار نکردن فست شارژش تعمیر شده بود تو سیستم نشون میداد موقع فروش. تا حالا ندیدم کوچیکترین چیزی دست خورده باشه نشون نده
مدلای ۱۵-۱۶ هم چون جدیدن معمولا خرابی خاصی نداشتن سالم دست نخورده توشون زیاده اون ۱۳نرمالی که شما دیدی هم رجیستر بوده ۱۵ بدون رجیستر دقیقا ۱۵بدون رجیستر با ۱۳رجبستر یه قیمته بستگی به بودجت داره ولی بنظرم اگه دست نخورده میخوای باشه و رجیستر شده هم باشه دنبال ۱۶نرمال رجیستر شده کارکرده بگرد اون ۱۴-۱۵ ها اکثرا بدون رجیسترن رجیسترم هس ولی کمه
دیوار خرید و فروشش مکافاته
ترجیح خودم مغازه است با اینکه مغازه دار کلک های مثل باتری 100% کردن و تعویض قطعات داره

دیوار خرید و فروشش مکافاته
ترجیح خودم مغازه است با اینکه مغازه دار کلک های مثل باتری 100% کردن و تعویض قطعات داره
اون باتری صد کردن و تعویض قطعات دقیقا با وصل کردن به سیستم قابل چک شدنه وقتی از دیوار بخرید مغازه دار بی طرفه فقط چک میکنه مشکلی باشه میگه از خود مغازه دار بخواید بخرید معمولا نمیتونید اینکارو کنید من درکل خرید از دیوار رو ترجیح میدم شهرستانم هستم و سود مغازه دارا به چشم میاد اطرافیانمم تجربه جالبی تو خرید کارکرده از مغازه ها نداشتن برای خواهر خودم پیش اومد خیلی سال پیش ایفون ۸ کارکرده گرفت به اسم سالم بعدا فهمید ال سی دی تعویض بوده اگه از مغازه دار میخری حداقل سعی کن قبل خرید بگی تست بگیره و بهت نشون بده تو سیستم به حرفشون اکتفا نکن. یا وقتی خریدی تست بگیر خودتم فکر کنم بتونی تست بگیری با سیستم چیز خاصی نیست تو برنامه نشون میده منتها من چون همیشه سر خرید فروش تست لازمم میشده دادم به مغازه دار تست بگیره دیگه. اونجا چیزی نشون نده یعنی مشکلی نیست (البته نشونم بده خیلی چیزا جزئیه و چیز بدی نیست ولی اینکه به اسم دست نخورده و کامل سالم بفروشن ولی چیزی تعمیر شده باشه به نوعی تو پاچه کردنه)

• Like
Reactions: Ecthelion and VICE
دوستان یه 16 پرو و یه اس25 سامسونگ میخوام بگیرم.
من شهرستانم، جایی میشناسید هردو رو موجود داشته بهش، مطمئن باشه، قیمت هاش مناسب باشه ؟
اگر خلاف قوانین هست در خصوصی برام پیام بزارید لطفاً.
alldigitall.ir
technolife.ir

از این دوتا من بارها خرید داشتم و مطمعن هستن.

دوستان سلام
متاسفانه s24 ultra ام به مشکل خورده و فورا باید گوشی بخرم
آدم آیفونی نیستم زیاد
این 3 تا آپشن الان جلومه
S25 ultra
xiaomi 15 ultra
iphone 16 pro max
نمیتونم تا 17 صبر بکنم
نظری پیشنهادی دارین ؟
ممنونم

دوستان سلام
متاسفانه s24 ultra ام به مشکل خورده و فورا باید گوشی بخرم
آدم آیفونی نیستم زیاد
این 3 تا آپشن الان جلومه
S25 ultra
xiaomi 15 ultra
iphone 16 pro max
نمیتونم تا 17 صبر بکنم
نظری پیشنهادی دارین ؟
ممنونم
از بین اینا اس25بهتره.فرق زیادی با اس24نداره بلوتوث قلم هم حذف شده اگه به کارت میومد،ولی درکل بهتر شده قیمت256زیر110تومنه که نسبت به بقیه پرچمدارها خوبه.حتی از ایفون16نرمال ارزونتره:دی
سمت ایفون نرو الان16پرومکس 60تومن از25الترا گرونتره و اصلا ارزش خرید نداره.کمتر یک ماه دیگه سری 17هم میاد.
اگه میخوای سمت اولترا های چینی بری بجای15اولترا ویوو200اولترا بگیر ولی اگه بعدا بخوای بفروشی هیچکدوم بازار دست دوم سامسونگ رو ندارن

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Optimus Prime
طرف انقد بخواد پول بده ایفون بگیره بهتره بازار بهتری هم داره یه وقت بخوای بفروشی

خب این نگاه ما هست متاسفانه تو ایران که مجبوریم لذت خرید و استفاده رو فدای عاقبت فروش کنیم 😁

من حقیقتا اندروید واقعی رو فقط تو همین پیکسل ها میدونم.
لذت و روونی پیکسل ها تو اندروید ها تک و بی نظیره.

دوستانی که قصد دارید یه گوشی در حد ۱۵ تومن بخرید یه گزینه خوب تو بازار موجود شده
به اسم

Tecno Spark 30 Pro​

که مشخصات خوبی به نسبت قیمتش داره.
۶.۷۸ اینچی امولد
فول اچ دی
۱ میلیارد رنگ
۱۲۰ هرتزی
دوسیم
+4g
ip ۵۴
2160 pwm
393 ppi
پردازنده g100
رم ۸ گیگ
حافظه ۲۵۶
دوربین پشت ۱۰۸ دوربین سلفی ۱۳
جک ۳.۵
اسکیر استریو
بلوتوث ۵.۳
اثر انگشت زیر نمایشگر
باتری ۵۰۰۰
شارژ ساپورت ۳۳ وات
شارژر داخل جعبه
ساپورت کارت حافظه

و اما رنگ بندی های سیاه و سفید و سبز و اصل کار اوپتیموس پرایم!
که خودم سفارش دادم

tecno-spark-30-pro-optimus-prime-edition-670663c8f7432153998c1e09~3.jpeg

دوستانی که قصد دارید یه گوشی در حد ۱۵ تومن بخرید یه گزینه خوب تو بازار موجود شده
به اسم

Tecno Spark 30 Pro​

۶.۷۸ اینچی امولد
فول اچ دی
۱ میلیارد رنگ
۱۲۰ هرتزی
دوسیم
+4g
ip ۵۴
2160 pwm
393 ppi
پردازنده g100
رم ۸ گیگ
حافظه ۲۵۶
جک ۳.۵
اسکیر استریو
بلوتوث ۵.۳
اثر انگشت زیر نمایشگر
باتری ۵۰۰۰
شارژ ساپورت ۳۳ وات
شارژر داخل جعبه
ساپورت کارت حافظه

که خودم سفارش دادم

View attachment 391160

با ۱۵ تومن اثر انگشت زیر صفحه؟؟ وا عجبا ؟
نمیدونم باید منتظر long term review تون باشیم چون من خیلی به این مدل جنس های چینی مشکوک ام ! لاکردار بر میداره ۹۰٪ تکنولوژی های روز دنیا رو میذاره تو گوشیش با ۱۰۰ دلار، خوب ادم مشکوک میشه :|

اقایون یه سوالی
من یه بار دیدم تو این بازار اپ های iOS ایرانی یارو داشت company of heroes و غیره و همه چی رو میفروخت، تا حدود کمی با این اشنا هستم که اینا چه مدلی دور میزنن ولی ایا خفت نمی شیم توسط اپل ؟ الان خیلی تو کف رفتم با ایپد کمپانی و رم توتال وار و اینا بزنم و نمیدونم میشه، خوب هست یا نه ؟!
یا این که بریم پول به دست امده از عرق ریختن مون رو بدیم به اپل جهانخوار

خب این نگاه ما هست متاسفانه تو ایران که مجبوریم لذت خرید و استفاده رو فدای عاقبت فروش کنیم 😁

من حقیقتا اندروید واقعی رو فقط تو همین پیکسل ها میدونم.
لذت و روونی پیکسل ها تو اندروید ها تک و بی نظیره.
با توجه به فروش چند برابری آیفون به نظرم نگاه خارجی ها هم همین قضیه هست

با ۱۵ تومن اثر انگشت زیر صفحه؟؟ وا عجبا ؟
نمیدونم باید منتظر long term review تون باشیم چون من خیلی به این مدل جنس های چینی مشکوک ام ! لاکردار بر میداره ۹۰٪ تکنولوژی های روز دنیا رو میذاره تو گوشیش با ۱۰۰ دلار، خوب ادم مشکوک میشه :|

gsm نقد کرده و اوکیه باهاش
Tecno Spark 30 Pro Transformers Edition hands-on review

حالا کسی رنگی هم نخواست
سفید و مشکی و سبز هم داره.
واقعا این کانفینگ و قیمت تو ایران خوبه.

هدفون هم داره توش.
اینفرارد هم از قابلیت هاشه که یادم رفت بگم.
در کل پکیج خوبیه.

واسه خرید هم تو تهران
farna
از همه ارزونتر میده.

آخرین ویرایش:
به اسم

Tecno Spark 30 Pro​

۶.۷۸ اینچی امولد
فول اچ دی
۱ میلیارد رنگ
۱۲۰ هرتزی
دوسیم
+4g
ip ۵۴
2160 pwm
393 ppi
پردازنده g100
رم ۸ گیگ
حافظه ۲۵۶
جک ۳.۵
اسکیر استریو
بلوتوث ۵.۳
اثر انگشت زیر نمایشگر
باتری ۵۰۰۰
شارژ ساپورت ۳۳ وات
شارژر داخل جعبه
ساپورت کارت حافظه

که خودم سفارش دادم

View attachment 391160
اینم از این برندها هست که باید از خارج بیارن یا داخل موجوده؟

خب رسید دستم و نکته جالب اینه تو بازار خاورمیانه گویا هدفون حذف شده و جاش یه قاب ژله ای فوق العاده زیبا و با کیفیت قرار گرفته و نکته مهم و عالی هم تو عکس دوم گذاشتم.

IMG_20250902_174349~3.jpg IMG_20250902_175918~2.jpg

اینم از این برندها هست که باید از خارج بیارن یا داخل موجوده؟
نه الان همه جا موجوده
فرنا از همه ارزونتر میده
من ظهر خریدم الان رسید دستم
خیلی خیلی زیباست از نزدیک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or