راهنمایی برای خرید موبایل

اقا امین نظرت در مورد آنر۲۰۰ با رنج قیمت ۳۵ چیه؟ بین این و آ۵۶
این دو مورد خیلی نزدیک بهم هستن
ولی من انتخابم honor میشه به این دلایل

رزولوشن بالاتر ۴۳۶ در مقابل ۳۸۵ ppi که در پخش محتوای با کیفیت مشخص میشه.
روشنایی بالاتر
حاشیه های کمتر صفحه نمایش
ساپورت شارژ ۱۰۰ واتی در مقابل ۴۵ واتی
بودن شارژر داخل پک
ظرفیت باتری بزرگتر
سبک تر بودن ui و کمتر باتری خوردنش
پکیج دوربین بهتر
داشتن اینفرارد
پایداری و گرمای کمتر چیپست

برتری های سامسونگ هم میشه
بدنه بهتر
ساپورت نرم افزاری طولانی مدت
بازار بهتر فروش
۱۰ درصد قدرت بیشتر

من و داداشم سری ردمی شیائومی داشتیم که سوییچ کردیم روی سامسونگ من پارسال A55 گرفتم و داداشم امسال A56
تو قدم اول چیزی که فهمیدم سامسونگ به ندرت هنگ میکنه و تا الان هنگی ازش ندیدم اما شیائومی ها زیاد هنگ میکردن با وجود اینکه طرفدار شیائومی بودم ولی سامسونگ سوپرایزم کرد ولی احساس میکنم آنتن دهی سامسونگ ضعیف تره و خیلی جاها که آنتن دهی خوب نیست شیائومی کمی بهتر عمل میکنه کلا من جای هستم که آنتن هی بین 4G و +H در حال تغییر هست که شیائومی بهتر عمل میکنه

این دو مورد خیلی نزدیک بهم هستن
ولی من انتخابم honor میشه به این دلایل

رزولوشن بالاتر ۴۳۶ در مقابل ۳۸۵ ppi که در پخش محتوای با کیفیت مشخص میشه.
روشنایی بالاتر
حاشیه های کمتر صفحه نمایش
ساپورت شارژ ۱۰۰ واتی در مقابل ۴۵ واتی
بودن شارژر داخل پک
ظرفیت باتری بزرگتر
سبک تر بودن ui و کمتر باتری خوردنش
پکیج دوربین بهتر
داشتن اینفرارد
پایداری و گرمای کمتر چیپست

برتری های سامسونگ هم میشه
بدنه بهتر
ساپورت نرم افزاری طولانی مدت
بازار بهتر فروش
۱۰ درصد قدرت بیشتر
ممنونم اقا امین
دوستمون به انتن دهی اشاره کردن
من آ۵۶ رو که تست کردم واقعا آنتن دهی ش از شیائومی ضعیف تر بود
حالا سوالم این ه گوشی ای هست که از شیائومی هم بهتره باشه آنتن دهیش؟
اصلا چطور میشه قدرت انتن دهی رو فهمید قبل از خرید؟

ممنونم اقا امین

من چند وقت پیش s24fe داشتم و واقعا انتن دهی ضعیفی داشت به نسبت بقیه گوشی هام.
با مثال بگم nubia و nothing و iqoo من جایی که همه فول بودن سامسونگ بین 3و 4 خط انتن میداد و 5 نمیشد!
واقعا انتن دهی به نسبت بقیه ضعیف تر بود.
شیائومی رو شنیدم تو سری نوت 14 و حتی 14t مشکلات انتن دهی داشتن و عملکرد خوبی نداشتن.

راجب honor هم بگم من تا حالا ندیدم کسی تو این مورد ازشون ایراد بگیره.
برند خوبیه انر بخصوص رابط کاربری سبک و روونی داره.
کلا انر کسی میگیره به نسبت پولی که میده گوشی رضایت مندی خوبی بهش میده.

ممنونم اقا امین
من پارسال یه a55برا مادرم گرفتم رو همراه اول مشکل انتن دهی داشت یارو گفت اگه سیمکارتت زیاد قدیمه عوض کن درست میشه عوض کردم یه کم درست شد ولی هیچوقت پر نمیشد همیشه یک یا دو خط کمه.
به نسبت24الترا ایفون13مقایسه کردم واقعا ضعیف بود.
ولی گوشی دومم شیائومی 11لایت واقعا انتن دهییش عالیه الان به عنوان مودم 5gازش استفاده میکنم.
فکر کنم شیاومی های با پردازنده اسنپدراگون انتن دهی بهتری دارن نسبت به بقیه.
درمورد a56الان رم 12رو زده 38تومن که واقعا ارزش نداره زیر 30تومن گوشی خوبیه.
انر200ارزش خرید بالاتری داره.
14tیهو قیمتش کشید بالا برگرده زیر40تومن بهترین انتخابه.

هر کدوم مزایا و معایب خودش داره مخصوصا تو میان رده ها به نظرم اگر گوشی میان رده میخواید بیش از 3 سال نگهدارید سامسونگ بهتره چون روانی رابط کاربریش حفظ میکنه و اصلا هنگی تو کارش نیست
من یک گوشی S7 سامسونگ دارم هنوز مثل بنز کار میکنه و وقتی مثلا از گوشی A56 سویچ میکنم روی اون اصلا برام ملموس نیست که این گوشی مال 10 سال پیشه!

سامسونگ با پردازنده های اکسینوس بعد از چند ماه افت عملکرد فاحش دارن و هنگشون شروع میشه مشکل سخت افزاریه و رابط کاربری تو مرحله بعدیه
شیائومی هم هایپر2 واقعا بهتر شده دیگه برید نقدای انگلیسی رو ببینید بررسی عملکرد چند ماهه گوشیای سامسونگ مخصوصا اکسینوس رو ببینید

اوضاع جوری شده که اصلا نمیشه گوشی رو برد بیرون از خونه
واسه همین کلی تحقیق کردم که یه گوشی دوم بگیرم
که حداقل صفحه نمایش فول اچ دی باشه و نت 5g هم ساپورت کنه و هم اینکه واسه دانلود و هات اسپات گوشی اصلی رو نندازم زیر فشار.
ارزون ترین گزینه در دسترس تو بازار ما میشه Motorola g35 با قیمت حدود ۱۴ تومن!!!

یه مدل هم هست از tcl حدود ۱۵ تومن که اینقدر کیفیت ساختش نابوده یه بنده خدایی نوشته بود از خریداراش که گلس زده بعد زیرش غبار افتاده گلس رو که دراورده مجدد جا بزنه صفحه نمایش هم با گلس کنده شده 😅😁
یعنی ببین چی ساختن اینا.

احتمال زیاد همین رو بخرم ببینم چطوریاست.
High-res 5G Android Smartphones | motorola g35 5G | motorola ANZ - Motorola
با چیزپی ان باید رفت.

-----
از دیجی کالا الان خریدمش با ارسال سریعش واسه امروز شد ۱۴.۴۰۰ رنگ مشکی که پلاستیکه، رنگ سبزش چرم مصنوعی هست.
جالبه تو بازار الان تا ۱۷ تومن هم بعضی جاها قیمت زدن!
۳،۴ روزه حسابی ازش کار میکشم ببینم چطوریاست.
سلام. این گوشی چطور بود؟
من راستش تو فکر اینم یه گوشی در همین محدوده قیمت بخرم. یه آیفون ۷ دارم که عملا واقعا به آخر عمرش رسیده و نرم افزارها دونه دونه دیگه آپدیت نمی‌دن و باتریش هم به فنا رفته و ارزش نداره به نظرم برم باتری بذارم.
گفتم یه اندرویدی ارزون خوب بخرم. اونقدر کار خاصی نمی‌کنم جز اینکه روزی در حد ۲ ساعت تلگرام و توییتر و اینا چرخ می‌زنم.
ردمی نوت ۱۴ معمولی هم همین محدوده است. اون چطوره؟ چند مدل دیگه هم می‌شناسید بگید که مقایسه کنم. ممنون.
بعد آها این موتورولا، تا چند سال آپدیت اندروید پشتیبانی می‌کنه؟ شیائومی که معمولا سه ساله است انگار. سامسونگ باز بیشتره.

سلام. این گوشی چطور بود؟
من راستش تو فکر اینم یه گوشی در همین محدوده قیمت بخرم. یه آیفون ۷ دارم که عملا واقعا به آخر عمرش رسیده و نرم افزارها دونه دونه دیگه آپدیت نمی‌دن و باتریش هم به فنا رفته و ارزش نداره به نظرم برم باتری بذارم.
گفتم یه اندرویدی ارزون خوب بخرم. اونقدر کار خاصی نمی‌کنم جز اینکه روزی در حد ۲ ساعت تلگرام و توییتر و اینا چرخ می‌زنم.
ردمی نوت ۱۴ معمولی هم همین محدوده است. اون چطوره؟ چند مدل دیگه هم می‌شناسید بگید که مقایسه کنم. ممنون.
بعد آها این موتورولا، تا چند سال آپدیت اندروید پشتیبانی می‌کنه؟ شیائومی که معمولا سه ساله است انگار. سامسونگ باز بیشتره.

یخورده موتورولا تو ایران داستان داره.
حدودی ۷ تا اپدیت داره که فقط با وی پی ..ان انجام میشه.
بعد از انجام اخری گزینه vp*n حذف شد و دیگه نشد روش نصب کنم هر چیز پی انی رو!
تنها راه حلش هم که فهمیدم دراوردن سیم کارت ها و خاموش کردن لوکیشن و تنظیم دستی ساعت روی یه کشور دیگه بود که بشه گزینه رو برگردوند و الان دیگه اوکی شده.

جز این مورد راجب طراحی بگم بنظرم یکی از زیباترین گوشی هایی ممکنه این طراحی و امضا موتورولا
بی اندازه سبک و خوش دست
من چون چرم مصنوعی دوست نداشتم مشکی رو گرفتم و قید سبز رو زدم هر چند اون قشنگ تره
متاسفانه رنگ قرمز کلا وارد نشده.

دوربین پشت معمولی ولی دوربین سلفیش خوبه
سرعت شارژ هم خوبه
صفحه نماش خوب
شارژر تو پک همراه با قاب
با اندروید ۱۴ عرضه شده و ۱۵ رو میگیره و ۳ سال اپدیت امنیتی، تو برخی منابع گفته شده دو تا اندروید ولی فکر کنم همون یدونه بگیره
رابط کاربری عالی و سبک و روون
تو گیم گزینه خوبیه تو هم رده هاش من رویال رو روش ریختم خوب و روونه اجرا میکنه گزینه افزایش فریم هم میده
تست کال اف هم هست تو یوتوب که به نسبت قیمت بنظرم خوب اجرا میکنه.

در کل من راضی ام ازش و احتمال زیاد در اینده بخوام یه میان رده خوب بخرم تو ذهنم edge 60 و edge 60 pro هم دارم
از موتورولا
کلی بگم اگه اهل ور رفتن با گوشی نیستید سر جریان چیز پی ان ممکنه مشکل بخورید در غیر این صورت همه جوره خوبه.

در کل من راضی ام ازش و احتمال زیاد در اینده بخوام یه میان رده خوب بخرم تو ذهنم edge 60 و edge 60 pro هم دارم
از موتورولا
کلی بگم اگه اهل ور رفتن با گوشی نیستید سر جریان چیز پی ان ممکنه مشکل بخورید در غیر این صورت همه جوره خوبه.

آره متاسفانه من زیاد اهل سر و کله زدن با گوشی نیستم و فقط موقع وعده‌های غذایی و قطع شدن برق می‌رم سراغش. وگرنه کلا یک گوشه است.
پس به غیر از این موتورولا، باز چه گزینه‌های پیشنهاد می‌کنید؟

• Like
Reactions: darkfall
آره متاسفانه من زیاد اهل سر و کله زدن با گوشی نیستم و فقط موقع وعده‌های غذایی و قطع شدن برق می‌رم سراغش. وگرنه کلا یک گوشه است.
پس به غیر از این موتورولا، باز چه گزینه‌های پیشنهاد می‌کنید؟

من انتخابم این بود که ارزونترین گوشی ممکن رو بخرم با این شاخصه ها که اگه ازم زدن هم قیمت بالایی نداشته باشه
اول 5g باشه دوم صفحه نمایش full hd باشه که به این گزینه رسیدم.
و اینکه واسه دانلود و هات اسپات ازش استفاده کنم.

تو رنج قیمت ۱۴ تومن گوشی خوبیه و بنظر من بی رقیب.
تو این رده کلا نباید توقع خاصی داشت و گزینه ها محدودن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Khashayar91
یه طرح بیمه سرقت هست، قراره 95 درصد پول گوشی دست دو رو بده موقع سرقت. اینکه قیمت رو چطوری محاسبه میکنه و اصلا به راحتی میده یا نمیده رو تجربه ش رو ندارم. ولی یه ساله برای من شد 659 برای گوشی آنر magic 6 pro (قیمت نو الان 88 عه)
گفتم تو این اوضاع شاید بخواید در نظر بگیرید

یه طرح بیمه سرقت هست، قراره 95 درصد پول گوشی دست دو رو بده موقع سرقت. اینکه قیمت رو چطوری محاسبه میکنه و اصلا به راحتی میده یا نمیده رو تجربه ش رو ندارم. ولی یه ساله برای من شد 659 برای گوشی آنر magic 6 pro (قیمت نو الان 88 عه)
گفتم تو این اوضاع شاید بخواید در نظر بگیرید
والا من تا حالا کسیو ندیدم خسارت گرفته باشه برای همین اعتمادیم نمیکنم یه سری بیمه ها تو کشور خوب و کاربردی هستن مثل بیمه های مربوط به خودرو و ملک اونم با پوشش های معقول نه هر چرت و پرتی این بیمه گوشیو من واقعا اعتمادی ندارم و ارزشیم برام نداره. فکر کنم گفتن پلیس باید صورت جلسه کنه و تایید سرقت به این راحتیا نیست اصلا! فقط در دو صورت من برام منطقیه خسارت بدن یکی اینکه پلیس همون موقع بنویسه و یه دوربینی اون اطراف لحظه سرقتو ثبت کرده باشه دوم اینکه خود دزد رو بگیرن و اعتراف کنه و پول گوشی یا خود گوشیم نده تازه این موردم شاید بیمه نده اکثر مواقع اثباتی برای وقوع سرقت نیست از دید من این بیمه ها خسارت بده نیستن شایدم خلافش بهم ثابت بشه بعدا

• Like
Reactions: VICE and Ecthelion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or