سفارش بهشون بدی تو تلگرام بهت قیمت میدن.Ic اصلا اون نسخه پرو پلاس رو نداره برای فروش احتمالا موبوتل دیدی که اون کلا همه قیمتاش بالاتر از ای سی و بست چایناس
سفارش بهشون بدی تو تلگرام بهت قیمت میدن.Ic اصلا اون نسخه پرو پلاس رو نداره برای فروش احتمالا موبوتل دیدی که اون کلا همه قیمتاش بالاتر از ای سی و بست چایناس
اقا امین نظرت در مورد آنر۲۰۰ با رنج قیمت ۳۵ چیه؟ بین این و آ۵۶سفارش بهشون بدی تو تلگرام بهت قیمت میدن.
این دو مورد خیلی نزدیک بهم هستناقا امین نظرت در مورد آنر۲۰۰ با رنج قیمت ۳۵ چیه؟ بین این و آ۵۶
ممنونم اقا امیناین دو مورد خیلی نزدیک بهم هستن
ولی من انتخابم honor میشه به این دلایل
رزولوشن بالاتر ۴۳۶ در مقابل ۳۸۵ ppi که در پخش محتوای با کیفیت مشخص میشه.
روشنایی بالاتر
حاشیه های کمتر صفحه نمایش
ساپورت شارژ ۱۰۰ واتی در مقابل ۴۵ واتی
بودن شارژر داخل پک
ظرفیت باتری بزرگتر
سبک تر بودن ui و کمتر باتری خوردنش
پکیج دوربین بهتر
داشتن اینفرارد
پایداری و گرمای کمتر چیپست
برتری های سامسونگ هم میشه
بدنه بهتر
ساپورت نرم افزاری طولانی مدت
بازار بهتر فروش
۱۰ درصد قدرت بیشتر
ممنونم اقا امین
دوستمون به انتن دهی اشاره کردن
من آ۵۶ رو که تست کردم واقعا آنتن دهی ش از شیائومی ضعیف تر بود
حالا سوالم این ه گوشی ای هست که از شیائومی هم بهتره باشه آنتن دهیش؟
اصلا چطور میشه قدرت انتن دهی رو فهمید قبل از خرید؟
من پارسال یه a55برا مادرم گرفتم رو همراه اول مشکل انتن دهی داشت یارو گفت اگه سیمکارتت زیاد قدیمه عوض کن درست میشه عوض کردم یه کم درست شد ولی هیچوقت پر نمیشد همیشه یک یا دو خط کمه.ممنونم اقا امین
دوستمون به انتن دهی اشاره کردن
من آ۵۶ رو که تست کردم واقعا آنتن دهی ش از شیائومی ضعیف تر بود
حالا سوالم این ه گوشی ای هست که از شیائومی هم بهتره باشه آنتن دهیش؟
اصلا چطور میشه قدرت انتن دهی رو فهمید قبل از خرید؟
سلام. این گوشی چطور بود؟اوضاع جوری شده که اصلا نمیشه گوشی رو برد بیرون از خونه
واسه همین کلی تحقیق کردم که یه گوشی دوم بگیرم
که حداقل صفحه نمایش فول اچ دی باشه و نت 5g هم ساپورت کنه و هم اینکه واسه دانلود و هات اسپات گوشی اصلی رو نندازم زیر فشار.
ارزون ترین گزینه در دسترس تو بازار ما میشه Motorola g35 با قیمت حدود ۱۴ تومن!!!
یه مدل هم هست از tcl حدود ۱۵ تومن که اینقدر کیفیت ساختش نابوده یه بنده خدایی نوشته بود از خریداراش که گلس زده بعد زیرش غبار افتاده گلس رو که دراورده مجدد جا بزنه صفحه نمایش هم با گلس کنده شده
یعنی ببین چی ساختن اینا.
احتمال زیاد همین رو بخرم ببینم چطوریاست.
High-res 5G Android Smartphones | motorola g35 5G | motorola ANZ - Motorola
با چیزپی ان باید رفت.
-----
از دیجی کالا الان خریدمش با ارسال سریعش واسه امروز شد ۱۴.۴۰۰ رنگ مشکی که پلاستیکه، رنگ سبزش چرم مصنوعی هست.
جالبه تو بازار الان تا ۱۷ تومن هم بعضی جاها قیمت زدن!
۳،۴ روزه حسابی ازش کار میکشم ببینم چطوریاست.
سلام. این گوشی چطور بود؟
من راستش تو فکر اینم یه گوشی در همین محدوده قیمت بخرم. یه آیفون ۷ دارم که عملا واقعا به آخر عمرش رسیده و نرم افزارها دونه دونه دیگه آپدیت نمیدن و باتریش هم به فنا رفته و ارزش نداره به نظرم برم باتری بذارم.
گفتم یه اندرویدی ارزون خوب بخرم. اونقدر کار خاصی نمیکنم جز اینکه روزی در حد ۲ ساعت تلگرام و توییتر و اینا چرخ میزنم.
ردمی نوت ۱۴ معمولی هم همین محدوده است. اون چطوره؟ چند مدل دیگه هم میشناسید بگید که مقایسه کنم. ممنون.
بعد آها این موتورولا، تا چند سال آپدیت اندروید پشتیبانی میکنه؟ شیائومی که معمولا سه ساله است انگار. سامسونگ باز بیشتره.
در کل من راضی ام ازش و احتمال زیاد در اینده بخوام یه میان رده خوب بخرم تو ذهنم edge 60 و edge 60 pro هم دارم
از موتورولا
کلی بگم اگه اهل ور رفتن با گوشی نیستید سر جریان چیز پی ان ممکنه مشکل بخورید در غیر این صورت همه جوره خوبه.
آره متاسفانه من زیاد اهل سر و کله زدن با گوشی نیستم و فقط موقع وعدههای غذایی و قطع شدن برق میرم سراغش. وگرنه کلا یک گوشه است.
پس به غیر از این موتورولا، باز چه گزینههای پیشنهاد میکنید؟
والا من تا حالا کسیو ندیدم خسارت گرفته باشه برای همین اعتمادیم نمیکنم یه سری بیمه ها تو کشور خوب و کاربردی هستن مثل بیمه های مربوط به خودرو و ملک اونم با پوشش های معقول نه هر چرت و پرتی این بیمه گوشیو من واقعا اعتمادی ندارم و ارزشیم برام نداره. فکر کنم گفتن پلیس باید صورت جلسه کنه و تایید سرقت به این راحتیا نیست اصلا! فقط در دو صورت من برام منطقیه خسارت بدن یکی اینکه پلیس همون موقع بنویسه و یه دوربینی اون اطراف لحظه سرقتو ثبت کرده باشه دوم اینکه خود دزد رو بگیرن و اعتراف کنه و پول گوشی یا خود گوشیم نده تازه این موردم شاید بیمه نده اکثر مواقع اثباتی برای وقوع سرقت نیست از دید من این بیمه ها خسارت بده نیستن شایدم خلافش بهم ثابت بشه بعدایه طرح بیمه سرقت هست، قراره 95 درصد پول گوشی دست دو رو بده موقع سرقت. اینکه قیمت رو چطوری محاسبه میکنه و اصلا به راحتی میده یا نمیده رو تجربه ش رو ندارم. ولی یه ساله برای من شد 659 برای گوشی آنر magic 6 pro (قیمت نو الان 88 عه)
گفتم تو این اوضاع شاید بخواید در نظر بگیرید