راهنمایی برای خرید موبایل

یه آیفون 14 پرو مکس 256 دارم ، تقریبا داره 2 سال میشه استفاده میکنم ، سلامت باطریش 91 هستش، هیچ مشکلی هم باهاش ندارم هنوز ریجستر نکردم گوشی رو و توی سال جدید تونستم 2 ماه بدون دردسر هر درگاه سیم کارتش استفاده کنم ، واقعا الان حوصله برگشت به گوشی دوم رو ندارم ، به نظرتون بفروشم پول روش بزارم برم سراغ آیفون های جدید یا هزینه ریجستر و پاسپورت رو بدم خودمو خلاص کنم؟ میترسم الان پول ریجستر بدم سال دیگه بشه یک سوم، بره تو پاچم

اوضاع جوری شده که اصلا نمیشه گوشی رو برد بیرون از خونه
واسه همین کلی تحقیق کردم که یه گوشی دوم بگیرم
که حداقل صفحه نمایش فول اچ دی باشه و نت 5g هم ساپورت کنه و هم اینکه واسه دانلود و هات اسپات گوشی اصلی رو نندازم زیر فشار.
ارزون ترین گزینه در دسترس تو بازار ما میشه Motorola g35 با قیمت حدود ۱۴ تومن!!!

یه مدل هم هست از tcl حدود ۱۵ تومن که اینقدر کیفیت ساختش نابوده یه بنده خدایی نوشته بود از خریداراش که گلس زده بعد زیرش غبار افتاده گلس رو که دراورده مجدد جا بزنه صفحه نمایش هم با گلس کنده شده 😅😁
یعنی ببین چی ساختن اینا.

احتمال زیاد همین رو بخرم ببینم چطوریاست.
High-res 5G Android Smartphones | motorola g35 5G | motorola ANZ - Motorola
با چیزپی ان باید رفت.

-----
از دیجی کالا الان خریدمش با ارسال سریعش واسه امروز شد ۱۴.۴۰۰ رنگ مشکی که پلاستیکه، رنگ سبزش چرم مصنوعی هست.
جالبه تو بازار الان تا ۱۷ تومن هم بعضی جاها قیمت زدن!
۳،۴ روزه حسابی ازش کار میکشم ببینم چطوریاست.

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان
با وجود اینکه نرم افزاری تو پس زمینه ران نمیشه و منم همه دسترسی ها به میکروفن و دوربین رو بستم بازم اون دایره سبز رنگ که موقع استفاده از میکروفن یا دوربین استفاده میشه روشنه
تبلت شیائومی می پد ۶
ورژن نرم افزار هم تو عکس هست
با خاموش کردن این دایره سبز می‌ره
نظری دارید که ایا باگ هست یا ویروس ؟

1000011089.jpg

سلام عزیزان
با وجود اینکه نرم افزاری تو پس زمینه ران نمیشه و منم همه دسترسی ها به میکروفن و دوربین رو بستم بازم اون دایره سبز رنگ که موقع استفاده از میکروفن یا دوربین استفاده میشه روشنه
تبلت شیائومی می پد ۶
ورژن نرم افزار هم تو عکس هست
با خاموش کردن این دایره سبز می‌ره
نظری دارید که ایا باگ هست یا ویروس ؟

View attachment 386418
این sensitive permission reminder هست تو اندروید جدید. علاوه بر دوربین و میکروفون، دسترسی به کانتکت ها هم نشون میده. و clipboard در صورت انتخاب
یه قسمت privacy access records داره برای گوشی من، نمیدونم تو اینترفیس شیائومی هم به همین اسمه یا نه. اونجا میشه هیستوری دسترسی ها رو دید

رفقا من واسه هدیه عزیزی میخواستم یه پاوربانک بخرم و با توجه برند خوب و البته طراحی ظاهری Anker A1335 انتخاب شد؛ ولی چیزی که هست قیمت ارزی‌ و ریالیش با هم نمی‌خونه. :-? ۱۰۰‌ دلاره و اکثر فروشنده‌های آنلاین این مدل رو قیمتی بین ۶ تا ۷ میدن.
ممکنه تاریخ ساخت همه قدیمی باشه و باتری‌ها آسیب دیدن یا اقلا شرایط نگهداری خوب نبوده؟ یا اینکه خبر دیگه‌ای هست و من بی‌اطلاع؟:دی

آخرین ویرایش:
رفقا من واسه هدیه عزیزی میخواستم یه پاوربانک بخرم با و با توجه برند خوب و البته طراحی ظاهری Anker A1335 انتخاب شد؛ ولی چیزی که هست قیمت ارزی‌ و ریالیش با هم نمی‌خونه. :-? ۱۰۰‌ دلاره و اکثر فروشنده‌های آنلاین این مدل رو قیمتی بین ۶ تا ۷ میدن.
ممکنه تاریخ ساخت همه قدیمی باشه و باتری‌ها آسیب دیدن یا اقلا شرایط نگهداری خوب نبوده؟ یا اینکه خبر دیگه‌ای هست و من بی‌اطلاع؟:دی
1753190161037.png

سلام اگر منظورتون این مدل است الان تو آمازون استرالیا 170 دلار هست نگاه کردم تو تاریخچه قیمتش 130 دلار هم بوده، با توجه به قیمت ریالی دلار استرالیا فکر میکنم قیمت 7 میلیون تومنی خیلی دور از ذهن نباشه.

• Like
Reactions: Ecthelion
View attachment 386858

سلام اگر منظورتون این مدل است الان تو آمازون استرالیا 170 دلار هست نگاه کردم تو تاریخچه قیمتش 130 دلار هم بوده، با توجه به قیمت ریالی دلار استرالیا فکر میکنم قیمت 7 میلیون تومنی خیلی دور از ذهن نباشه.
همینه.
خیلی هم عالی؛ ممنون.🙏🏻

• Like
Reactions: Sarvior
رفقا من واسه هدیه عزیزی میخواستم یه پاوربانک بخرم با و با توجه برند خوب و البته طراحی ظاهری Anker A1335 انتخاب شد؛ ولی چیزی که هست قیمت ارزی‌ و ریالیش با هم نمی‌خونه. :-? ۱۰۰‌ دلاره و اکثر فروشنده‌های آنلاین این مدل رو قیمتی بین ۶ تا ۷ میدن.
وارد کننده ها با ارز آزاد نمیارن
دارن گرون هم میدن :D

اگر از فروشگاه آنلاین میگیری تا ۷ روز طبق قانون مهلت تست داری ، تست کن مشکل داشت درخواست مرجوعی بده

• Like
Reactions: Ecthelion
وارد کننده ها با ارز آزاد نمیارن
دارن گرون هم میدن :D

اگر از فروشگاه آنلاین میگیری تا ۷ روز طبق قانون مهلت تست داری ، تست کن مشکل داشت درخواست مرجوعی بده
آقا ممنون.
موضوع اینه بعضا سر خرید همچین مواردی وسواس زیادی به خرج میدم که آزاردهنده میشه.:دی

دوستان اگر نظر و پیشنهاد پاوربانک دیگه‌ای داشتن ممنون می‌شم بگید.
این ۶ ۷ تومن خودشه ۲ ۳ میلیون هم باید شارژر ۶۵ وات بخرم براش.:))

این گوشی ها به نسبت قیمت واقعا ارزش خرید دارن.

Iqoo neo 10 pro plus
Iqoo neo 10

OnePlus ace 5 ultra
OnePlus ace 5 Pro
OnePlus ace 5

Honor gt pro
Honor gt

تو لول های بالا واسه عکاسی
Vivo x200s
Oppo find x8s plus

مرز باز بشه میشه سفارش داد و واقعا جسد اینا ارزش داره به همرده های قیمتیشون تو بازار ما.

سلام خدمت شما من 10-20 تا صفحه اخر رو دیدم تصمیم گرفتم همین مدل neo 10 pro plus رو بگیرم فقط اخلاف قیمتی که این سایت بست چاینا با icmobile داره برای چیه؟بست چاینا بدون رجیستر گوشی رو تحویل میده؟ معتبر هست که خرید بزنیم ؟

سلام خدمت شما من 10-20 تا صفحه اخر رو دیدم تصمیم گرفتم همین مدل neo 10 pro plus رو بگیرم فقط اخلاف قیمتی که این سایت بست چاینا با icmobile داره برای چیه؟بست چاینا بدون رجیستر گوشی رو تحویل میده؟ معتبر هست که خرید بزنیم ؟

بست چاینا بدون رجیستر تحویل میده.
ای سی رجیستر شده.

هر دو معتبر هستن و من کلی خرید داشتم.

• Like
Reactions: majid dadpur
Ic اصلا اون نسخه پرو پلاس رو نداره برای فروش احتمالا موبوتل دیدی که اون کلا همه قیمتاش بالاتر از ای سی و بست چایناس

• Like
Reactions: majid dadpur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or